Terapii de toamna: Ce faci ca sa ai o piele sanatoasa si o silueta de nota 10!

Gata, sezonul cald a trecut, oricat de dorim sa credem ca nu e asa. Si, crede-ma, prima care simte aceasta schimbare este pielea ta.
Pentru ea, schimbarile atmosferice sunt deosebit de importante, de aceea trebuie sa tratam cu maxima seriozitate acest aspect. In plus, dupa concediu, sa nu-mi spuneti ca ati venit la fel de supple. Sunt cateva kilograme in plus, nu? Pielea sanatoasa si siulueta de nota 10 trebuie sa fie devizele oricareia dintre noi, iar terapiile de toamna pot fi Solutia imediata catre rezultatele mult dorite.

Haideti sa vedem in continuare care 5 dintre cele mai potrivite terapii de toamna pentru pielea si silueta ta.

Intraceuticals Opulence

“Intraceuticals Opulence catifeleaza instant pielea imbunatatind culoarea, vitalitatea, stralucirea si luminozitatea. Tratamentul foloseste oxigenul hiperbaric ce introduce in derm Serumul Opulence”, explica terapeutul Sofa Maison de Beaute, Constanta. Ingredientele cheie ale acestui tratament sunt: Nanopeptide 1 - Diminueaza petele pigmentare, pistruii, culoare neuniforma, lasand pielea catifelata, uniformizata si luminoasa; Vitamina C - Un super antioxidant cu beneficii anti-aging si de stralucire.
Catifeleaza, restabileste luminozitatea si uniformizeaza pielea; Stevie - Imbunatateste textura pielii si reduce roseata pentru un aspect uniform si radiant.

Hydrafacial

Tratamentul Hydrafacial este recomandat oricarui tip de ten si are rezultate remarcabile pe eliminarea liniile fine, ridurile, porii mariti si congestionti, se trateaza tenul acneic, hiperpigmentatia si petele de varsta

“Tratamentul Hydrafacil se realizeaza in 5 pasi: curatare si exfoliere, peeling cu acizi, extractii puncte negre, hidratare superficiala, protectie. Serumurile HydraFacial tintesc diverse probleme ale tenului ca: arsuri solare, puncte negre si acnee, pori mariti, pete pigmentare, iregularitati texturale, imbatranire prematura, linii fine si riduri”, explica medicul dermatolog Filis Demirgean, specialist Elos Beauty Center.

eTwo

eTwo este tratamentul care combina aplicatiile unice Sublime si Sublative pentru o rejuvenare faciala ampla. “Incalzirea controlata a stratului dermal profund stimuleaza si repara fibrele de colagen vechi.
Rezultatul este imbunatatirea conturului facial, estomparea liniilor fine si ridurilor. Aplicatorul ergonomic unic al Sublative conduce radio frecventa bi-polara prin matricea de electrozi a dispozitivului fractional. Livrarea fractionala a RF cauzeaza leziuni ablative micro-epi-dermale. Acestea initiaza un proces puternic si rapid de vindecare a tesutului. Tesutul cel mai putin afectat din jurul punctelor matricei poate fi stimulat de caldura ce accelereaza procesul de vindecare. Pielea va deveni catifelata, fina si reintinerita. Tratamentul de reintinerire sublativa actioneaza si trateaza: riduri, cicatrici, iregularitati texturale, leziuni superficiale si vergeturi, explica medicul estetician dr. Renert Gad.

VelaShape 3

VelaShape III este solutia ideala de tratare a zonelor cu probleme, aplicand o terapie non-chirurgicala si eficienta. “Bazat pe tehnologia elos, VelaShape III combina IR (infrarosu), RF Bi-Polar (radiofrecventa) si vacumuul pentru o incalzire precisa a tesutului pana la 3 si 15 mm adancime.
Combinatia IR cu vacuum cuplata cu tehnologia RF permite incalzirea profunda a tesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lor si a fibrelor de colagen. Designul optim  al electrozilor si aplicarea concomitenta a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede si mai adanc. Acest lucru creste circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabilismul celular si depunerea colagenului nou. Mai mult, stimuleaza activitatea fibroblastelor si remodeleaza matricea extracelulara”, explica terapeutul aBeauty.

Cooltech

Grasimea abdomninala este, fara doar si poate, o problema pentru multe dintre noi. Exista acum un tratament care sa ne crute, un tratament care concureaza cu liposuctia, insa este total nechirurgical. CoolTech® este un tratament non-invaziv si fara durere ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Procedura de criolipoliza CoolTech® reduce eficient tesutul adipos localizat avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum.
Cu ajutorul Cooltech, grasimea este separata si izolata, iar restul tesului si fibrele de colagen sunt protejate.

“Aplicatorul atrage in maner tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic.

CoolTech® este singurul aparat care raceste pana la - 8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piata, care ajung doar la - 3 grade în 10 minute!”, explica terapeutul Noblezza Beauty Clinique.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod