Halloween fierbinte în dormitor

Halloween înseamnă să-ți pui fanteziile în practică, să te costumezi și să surprinzi. Iar anul acesta îl poți surprinde de Halloween cu o petrecere privată… în dormitor. SevenSins.ro îți oferă ingredientele necesare pentru o noapte care cu siguranță va isca scântei și pe care nu o veți uita prea curând. Noaptea de Halloween este cu siguranță o noapte dedicată fanteziilor. Și mai ales lipsei de prejudecăți. Jucăușă, timidă, provocatoare, senzuală? Indiferent de atitudinea pe care vrei să o adopți la petrecerea voastră privată de Halloween, SevenSins.ro îți propune costumul care te va pune în valoare. Zeci de costumații senzuale te vor surprinde prin ingeniozitate și detalii extravagante. De la stewardese serioase, îngerași cuminți, profesoare severe, bavareze voluptoase sau polițiste puse pe arestări, la clasice, dar seducătoare asistente medicale sau iepurași obraznici– orice fantezie devine posibilă. Pentru fiecare din aceste roluri vei găsi mai multe variante de costume, astfel încât acesta să se potrivească perfect siluetei și stilului tău. Dar provocarea nu se oprește aici. Poți transforma o seară specială într-una cu adevărat de neuitat și cu ajutorul altor accesorii seducătoare, care vor crea o atmosferă specială în dormitor. Pentru o notă de mister, alege o lenjerie intimă sexy alături de o mască dantelată. Aceasta îți va conferi nu doar o aură senzuală, ci îți va da încredere să te transformi în cine visezi în dormitor. Iar acesta nu poate fi decât un ingredient al succesului unei nopți de Halloween cu adevărat speciale. Măcar o dată în viață, orice femeie ar trebui să încerce să își asume rolul dominatoarei în dormitor. Pentru acest lucru, nu trebuie decât să îți găsești costumația potrivită. Cum ar fi un body îndrăzneț, din latex. Pe lângă acesta, câteva accesorii pot contribui la un role-play de succes: un bici fin, niște cătușe senzuale sau o eșarfă din mătase. Pe toate le găsești pe SevenSins.ro.

Arsenal de toamnă: ținute seducătoare de la SevenSins.ro

Mătase, dantelă, catifea. Negru seducător, roz jucăuș, auriu misterios. Acestea sunt doar câteva dintre ingredientele propuse în această toamnă de SevenSins.ro pentru femeile care nu au uitat de latura lor senzuală. Alături de ținutele care stârnesc imaginația, SevenSins.ro aduce pentru această toamnă piese clasice senzuale, care însă fac orice femeie să se simtă specială: body-uri ce pot deveni un detaliu subtil sub o cămașă cu linie masculină, sutiene ce pun în valoare bustul, corsete dantelate sau modelatoare ori pijamale sexy care alungă monotonia din dormitor. Și, pentru a condimenta cu adevărat o seară în doi, accesoriile speciale sunt gata să (re)aprindă scânteia: măști dantelate, eșarfe de mătase, mănuși sau chiar cătușe cu pene. Începând din această toamnă, SevenSins.ro distribuie în exclusivitate brandul Beauty Night – o linie de lenjerie cu accente seducătoare, care surprind prin latura jucăușă și îndrăzneață. Dantela, satenul și mătasea fac ca fiecare piesă să capete un plus de senzualitate, devenind o armă indispensabilă în seducție. Piesele de lenjerie intima Beauty Night sunt spectaculoase, un secret al tău până când alegi să îl dezvălui. Zâmbetul, atitudinea și acel je ne sais quoi pe care îl emani când porți aceste piese vor fi însă ușor de remarcat de toți cei din jurul tău.Fie că alegi seturi feminine din dantela sau satin, body-uri confortabile și incitante, corsete îndraznețe sau halate delicate și misterioase, îți ridică tonusul și te fac să te simți mai atrăgătoare. Concepute astfel încat să avantajeze și să pună în evidență silueta, îți aduc plusul de încredere în tine de care ai nevoie pentru a-ți pune in aplicare orice plan și a-ți îndeplini obiectivele. Aceste piese de lenjerie intimă conturează sânii și talia și sunt astfel ideale și în timpul zilei, sub o rochie sau un costum cu cămașă și fustă office. Începând din acest sezon, SevenSins.ro își extinde colecțiile cu o linie de rochii versatile, care pot fi purtate atât la birou, la o întâlnire casual sau chiar la o ieșire în club. Croielile clasice, versatile dar cu detalii fine, asigură confortul și un look interesant și seducător pentru întreaga zi. Nici din această colecție nu lipsesc texturile prețioase, precum catifeaua sau dantela.

Românii, mari romantici: când și de ce scriu scrisori de dragoste

 80% din bărbații singuri recunosc că au scris scrisori de dragoste, însă doar două treimi dintre ei au primit și un răspuns pe măsură, arată un sondaj Sentimente.ro. Ei și-au mărturisit sentimentele, dar și-au luat și angajamente, considerând că un astfel de gest poate da un imbold semnificativ relației. Un sondaj realizat de Sentimente.ro cu ocazia Zilei Scrisorilor de Dragoste, sărbătorită anual pe 26 septembrie, arată că românii, deși singuri, sunt niște romantici. În cazul femeilor, 85% din cele care au scris scrisori de dragoste au și primit la rândul lor astfel de răvașe. Acestea le consideră importante nu doar la începutul relației, cum cred cei mai mulți bărbați, ci și când povestea de dragoste s-a mai așezat. Astfel peste 55% din respondente consideră că scrisorile de dragoste mențin flacăra aprinsă, prin urmare și-ar dori să primească mesaje de amor mai des. De asemenea, 80% din respondenți, indiferent de sex, consideră scrisorile de dragoste un gest romantic, care se potrivește oricui, indiferent de vârstă. Doar 3,4% le consideră ridicole, iar 15% recunosc că ar prefera mai degrabă să le primească, dar nu să și răspundă cu același gest partenerului. Bărbații cred în proporție mai mare că o scrisoare de dragoste ajută la începutul relației (52%), drept pentru care aleg ca mesajul să conțină o nu doar exprimarea sentimentelor, ci și luarea unui angajament. Totodată, 10% aleg să descrie momente din intimitate, în timp ce femeile sunt mai pudice și doar 1% ar scrie despre un asemenea subiect. “Dincolo de răspunsurile standard, am observat că multe persoane au elaborat: în scrisorile de dragoste se exprimă în versuri, vorbesc despre visurile lor, dar în același timp spun că își doresc foarte mult ca sentimentele să fie reciproce. Este reconfortant să observăm că, indiferent de vârstă, de statutul social, de eventualele eșecuri în dragoste avute, românii singuri își doresc să își exprime sentimentele, ca pe vremuri, prin scrisori. Este clar că nici măcar ritmul de viață alert nu poate învinge romantismul”, a precizat Flori Dragomir, vicepreședinte co-fondator Sentimente.ro. Cel mai mult apreciază valoarea unei scrisori de dragoste persoanele peste 50 de ani, în timp ce cei mai mulți romantici vin domenii precum administrație, marketing, vânzări, secretariat, învățământ/educație sau domenii artistice. Sondajul Sentimente.ro a fost realizat online în perioada 17-23 septembrie, pe un eșantion de 1.003 persoane, membri ai site-ului de dating. Vârsta respondenților a fost cuprinsă între 18 și 79 de ani, cu o medie de 45 de ani, 65% bărbați și 35% femei.  

Studiu: Ce nu iartă românii într-o relație

76% din românii singuri consideră că într-o relație este esențial să ierți. Cu toate acestea, dacă este ceva peste care aceștia nu pot trece, atunci acest lucru este infidelitatea partenerului, arată un studiu Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din România. Mai bine de jumătate din membrii Sentimente.ro care au răspuns la acest sondaj spun că, într-o relație, sunt deopotrivă și cei care iartă, dar și care se găsesc în ipostaza de a fi iertați. Un procent semnificativ, 46%, consideră că totuși ei sunt cei care iartă mai mult într-o relație. Printre lucrurile ușor de iertat se numără micile neînțelegeri de zi cu zi, greșelile involuntare, indiferența, minciunile, ba chiar și flirtul nevinovat, deși de un procent destul de mic (4%). Dacă este ceva însă peste care aceștia nu pot trece, atunci acest lucru este infidelitatea. 77% o consideră de neiertat și spun că nu ar putea trece peste o astfel de greșeală a partenerului. Dintre cei care sunt atât de categorici, jumătate au declarat că se află pe site-ul de dating pentru că își doresc să se căsătorească. Un procent similar afirmă că nu are regrete față de felul în care a tratat infidelitatea partenerului în relațiile trecute.Mai indulgenți sunt aceștia chiar și cu violența, fie aceasta verbală sau fizică – 46% spun că nu ar putea suporta un astfel de comportament într-o relație, în timp ce 53% consideră că lipsa respectului este de asemenea un punct de cotitură. În procente similare de 40%, utilizatorii spun că nu ar putea suporta jignirile în public, dar nici ca partenerul să se poarte urât cu copiii.  Intoleranța față de infidelitate se explică și prin faptul că persoanele singure, care au răspuns la acest sondaj, consideră că, dacă partenerul/partenera a călcat strâmb o dată, o va face din nou. Astfel 79% din respondenți spun că infidelitatea nu este o greșeală unică. Tocmai de aceea, chiar și cei mai înțelegători spun că, deși iertarea este importantă într-o relație, aceasta nu trebuie să fie necondiționată, ci are nevoie de niște limite clare (85%). De asemenea, chiar privind în urmă la propriile relații, persoanele singure consideră, în proporție de 60%, că nu ar fi trebuit să fie mai iertătoare în trecut. “Observăm de la an la an mai multă determinare în rândul persoanelor singure care se înscriu pe Sentimente.ro. Acestea sunt decise să nu repete greșelile relațiilor anterioare, indiferent că vorbim de căsnicie sau nu, și să înceapă o relație sinceră. Tocmai pentru că au aceleași așteptări și de la cei pe care îi întâlnesc pe site-ul nostru de dating, relațiile capătă contur sau nu de la primele întâlniri. Așa se explică numărul însemnat de căsătorii care au avut loc la câteva luni de la prima întâlnire”, a declarat Flori Dragomir, vicepreședinte fondator Sentimente.ro.   

Ghid de conversație în dating online

Aproape 70% din conversațiile online încep cu "Bună, ce faci?", însă de cele mai multe ori nu sunt urmate de răspunsul dorit, arată un sondaj Sentimente.ro. Motivul: partenerul își dorește o conversație semnificativă, care să dovedească faptul că ești cu adevărat interesat de persoana sa. Tocmai de aceea, de Ziua Mondială a Conversației, Sentimente.ro a elaborat un ghid de conversație care să te ajute să porți o discuție interesantă de la primul click.

Ziua fericirii: Dragoste egal fericire

Doar 35% din bărbații singuri se declară fericiți, spre deosebire de 47% din femeile care nu au un partener. Ambele sexe spun că dragostea este principalul motiv de fericire în viața lor,arată un sondaj Sentimente.ro făcut cu ocazia Zilei Internaționale a Fericirii. Starea de fericire îi face pe bărbați (76%) să simtă că totul le merge bine și își fac mai multe planuri de viitor decât atunci când se simt triști (28%).  Acelasi lucru se întâmplă și în cazul a mai bine de o treime dintre femeile singure. Bărbații care se simt nefericiți se asociază cu culoarea albastră, o culoare care este asociată cu sentimentul de tristețe, dar și cu sinceritatea, răceala. Femeile singure se asociază însă cu culoarea roșie, considerată din cele mai vechi timpuri o culoare a iubirii, a pasiunii, a vitalității. Ambele sexe consideră că dragostea este o sursă esențială pentru a se simți fericiți (78% - bărbați, 66% - femei), mai arată sondajul Sentimente.ro.“Deși, teoretic, femeile sunt considerate mai ușor de influențat emoțional, se pare că, deși își doresc să se îndrăgostească, simt că fericirea lor nu depinde în totalitate de acest lucru. Bărbații, în schimb, se pare că se simt mai bine atunci când au parte de dragoste, starea lor generală de bine și activitatea lor fiind influențate de acest lucru”, a declarat Flori Dragomir, co-fondator Sentimente.ro. Bărbații cred că femeile sunt mai fericite atunci când sunt într-o relație, iar partenerul le răsfață (52%). La rândul lor, ei s-ar simți fericiți dacă partenera lor ar fi înțelegătoare (48%), i-ar ajuta să fie oameni mai buni (43%) sau le-ar spune în fiecare zi că îi iubește (38%). Doar 6% din bărbați și-ar dori ca partenera lor să-i lase să se distreze în afara cuplului, cu prieteni de același sex. Pentru a-și face iubita fericită, bărbații sunt dispuși să facă totul împreună cu aceasta (75%), să o ceară de soție (29%) sau să o plimbe prin cele mai frumoase locuri din lume. 21% din bărbații singuri cred că fericirea iubitei lor stă în a-i pregăti cafeaua în fiecare dimineață.  Femeile, pe de altă parte, s-ar declara fericite dacă partenerul le-ar răsfăța (39%) și le-ar spune zilnic că sunt iubite (33%). Doar 11% consideră căsătoria un motiv suprem de fericire, fiind mulțumite de o relație bazată pe încredere și comunicare, în care partenerii de cuplu să petreacă foarte mult timp împreună. De altfel, 75% din femeile singure consideră că a face totul împreună egalează cu a-i aduce partenerului fericire. Totuși, 21% din femei consideră că și un job bun, bine remunerat, i-ar face pe bărbați fericiți. Sondajul Sentimente.ro a fost efectuat în perioada 16-18 martie 2018. La sondaj au răspuns 1.481 de membri ai site-ului de dating, cu media de vârstă 36 de ani (femei) și 39 de ani (bărbați), care lucrează în domenii precum administrație, sănătate, învățământ, domeniul tehnic sau finanțe.

Ce-şi doresc femeile? Primăvară=iubire

O treime dintre femeile singure asociază primăvara cu iubirea, considerând că este momentul perfect pentru a-şi găsi sufletul pereche, arată un sondaj recent făcut în rândul utilizatoarelor Sentimente.ro, cel mai mare* site de dating din România.  În luna martie, cele mai multe femei singure îşi dorească să primească flori (35%) şi mărţişoare (27%). Chiar dacă au primit un cadou de 1 martie, aşteptă să fie răsfăţate şi de 8 martie, în proporţie de peste 90%. Ele asociază primăvara cu noi începuturi, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. Mai mult decât atât, femeile care sunt singure de mai puţin de un an îşi doresc să se îndrăgostească în curând, în timp ce acelea care sunt singure de cel puţin trei ani ar dori un prieten bun. În proporţie de peste 50% cele două noţiuni sunt însă asociate – dragostea şi prietenia merg mână în mână. Femeile care au până în 35 de ani simt nevoia să iasă mai mult, în timp ce cele cu vârsta cuprinsă între 30 şi 60 de ani îşi doresc mai ales să aibă cu cine discuta, dezbate, comunica. „Am creat pe Sentimente.ro un mediu plăcut pentru a interacţiona, iar de la lansarea WallY – algoritmul de inteligenţă artificială care oferă o interfaţă personalizată fiecărui utilizator – comunicarea între persoane cu o compatibilitate ridicată este şi mai facilă. Am observat în consecinţă şi o creştere a numărului de femei care se înscriu pe site”, a explicat Flori Dragomir, fondator al site-ului.O categorie aparte o reprezintă femeile care au trecut deja printr-un divorţ. Peste 10% dintre femeile de pe Sentimente.ro sunt mame singure. Numărul celor care apelează la site-ul de dating pentru a-şi reface viaţa este în creştere. În primele două luni ale anului s-a înregistrat deja o creştere de 21% în rândul mamelor singure, în timp ce datele arată că numărul acestora s-a dublat în 2017 faţă de 2016. „Femeile nu se tem să declare că au un copil sau că sunt divorţate, deoarece consideră că nu au timp de pierdut. Ele îşi doresc să interacţioneze cu persoane care rezonează la ideea de familie, care sunt pregătite să îşi asume responsabilitatea unei astfel de relaţii. De asemenea, am observat că femeile care vin după o căsătorie nu mai caută neapărat să simtă fluturi în stomac, cât o persoană pe care să se poată baza, un partener în toate sensurile. Şi nu, bărbaţii nu se tem, de astfel de provocări. Zilnic, din cele 8-10 persoane care declară că şi-au găsit perechea pe site, o treime sunt persoane care au trecut printr-un divorţ”, a mai precizat Flori Dragomir. Statisticile arată că o relație din trei începe acum online și, până în 2020, peste 330 de milioane de persoane își vor crea cont pe un site de dating. În România, piața de dating se dezvoltă constant, iar de  16 ani Sentimente.ro este numele cel mai sonor de pe piața de dating din România, cu 1,5 milioane de membri și cel mai mare trafic pe site. (*potrivit Trafic.ro) 

Dragostea în era Netflix

Pentru că ne aflăm în luna iubirii și ne apropiem de Dragobete, a venit timpul să discutăm și despre ritualurile din relații. Și nu, nu vorbim despre obiceiuri de modă veche; ne gândim la lucrurile reale pe care oamenii le fac în era smartphone, social media și, desigur, Netflix. Cele trei etape ale unei relații: curtarea, începutul relației și oficializarea au noi reguli în noua lume.Curtarea -  Compatibilitatea la seriale este importantă în zilele noastre, așa că poți alege acest subiect pentru a sparge gheața la o primă întâlnire. Dacă nu vă uitați la aceleași seriale, ați putea să vorbiți despre zodii. Dacă nu merge nici aici, te-ai putea întreba dacă ești în locul potrivit. Dacă ai profil de online dating, ai putea adăuga seriale TV sau filme în descrierea ta. Just in case.Începutul unei relații - Nu sunteți de acord pe subiecte politice? S-ar putea să nu conteze, dacă sunteți compatibili la seriale. Sfatul nostru ar fi să nu îți înșeli partenerul/a pe Netflix în această perioadă (adică să te uiți la episoade în avans și să nu îi spui). Și dacă îți dorești să arăți că îți iei partenerul în serios, ar fi indicat să nu înșeli cu: Stranger Things, Dark, Breaking Bad sau Ozark. Oficializarea - Oferirea parolei tale de Netflix este noua cheie de la apartament. Este un pas important către o viață în comun. Asta poate însemna că ai deja încredere să te uiți la micile plăceri vinovate fără să te gândești la reacția celuilalt.Oricum, dacă vă despărțiți, nu uita că îți poți schimba parola cu ușurință. Mult noroc!  Și, în cazul în care ai nevoie de câteva recomandări pentru Dragobete, noi îți propunem următoarele titluri: Love;    The Incredible Jessica James; Fifty Shades of Grey; Crazy, Stupid, Love; Friends with Benefits; He’s Just Not That Into You; Life as We Know It; Love actually; No reservations; The Holiday; The Notebook.

La SevenSins.ro, culoarea dragostei este și va rămâne roșu

Ne apropiem cu pași repezi de Valentine’s Day, una dintre cele mai așteptate sărbători din an pentru indragostiti. Pe data de 14 februarie, cupluri din întreaga lume sărbătoresc dragostea, Sfântul Valentin fiind patronul îndrăgostiților. Pentru a celebra cum se cuvine această ocazie, trebuie să ne pregătim din timp; fie că e vorba de un weekend romantic, o cină mai specială sau chiar o escapadă în afara orașului. Lenjeria intimă joacă un rol foarte important în această poveste. SevenSins.ro le ajută pe doamne și domnișoare în acest sens, print-o nouă serie de articole de lenjerie intima de culoare roșie. Roșul a fost dintotdeauna una dintre cele mai elegante și epatante culori, precum și un simbol al iubirii. Lenjeria intimă roșie are un aer aparte, fiind aleasă de obicei de femei încrezătoare, cu o personalitate puternică. Articolele de acest tip fac parte din arsenalul pentru Ziua Îndrăgostiților și sunt o încântare pentru privire. Colecția destinată acestei sărbători cuprinde o serie de seturi provocatoare, chemise-uri și body-uri de culoare roșie, foarte atractive din punct de vedere vizual și cu design-uri moderne. Seturile pot fi purtate și zi de zi pe sub haine, cămășile de noapte sunt confortabile și practice, iar body-urile evidențiază foarte bine formele corpului și se potrivesc oricărui tip de siluetă. Pentru a crea o impresie „wow”, sunt recomandate corsetele roșii, piese deosebite datorită extravaganței lor. În ceea ce privește materialele, de Valentine’s Day merită să le alegem pe cele mai feminine și mai elegante, iar dantela și tulul se numără printre acestea. Dantela este unul dintre materialele „tradiționale” la capitolul lenjerie intimă, iar în combinație cu tuluri fine asortate, aceasta creează un efect special. În cazul noilor piese de lenjerie intima roșie, dantela este predominantă, produsele fiind fie confecționate aproape integral din dantelă cu modele florale, fie accesorizate pe alocuri cu accente dantelate fine. Din punct de vedere al design-ului, în acest an s-a optat pentru croiuri moderne, majoritatea pieselor de lenjerie având decupaje sexy sau fiind ornate cu benzi elastice în zona bustului. O noutate în acest sens o reprezintă faptul că benzile elastice și decupajele au început să fie folosite foarte mult și în cazul chemise-urilor și al body-urilor, nu doar la seturile provocatoare. Piesele de lenjerie roșii cu ornamente extravagante dau un aer special purtătoarelor, precum și multă încredere de sine, deoarece pun în valoare femininatea și impresionează privirea.

Inteligența artificială, “pețitoarea” modernă

La aniversarea a 16 ani de existență, Sentimente.ro a implementat o nouă tehnologie care creează o experiență personalizată pentru fiecare utilizator. Prin machine learning, acțiunile făcute în site generează un profil al intereselor și selectează utilizatori cu o compatibilitate ridicată. Astfel, datingul online devine o metodă eficientă de a cunoaște în cel mai scurt timp persoane care împărtășesc aceleași valori și același stil de viață. “Practic, acțiunile pe care le faci în site ca utilizator generează un profil al intereselor și informațiile ce ți se vor afișa vor fi în funcție de aceste acțiuni. Utilizatorii recomandați vor fi promovați pe WallY (denumirea noii interfețe a site-ului, n.n.) în funcție de aceste acțiuni, iar de fiecare dată când o persoană ce intră în aria ta de interes se va înscrie pe site, noi vom semnaliza automat acest lucru. În plus, la fiecare profil vizualizat vei vedea, pe baza analizei profilului și a comportamentului, un procent de compatibilitate”, a explicat Flori Dragomir, vicepreședinte fondator Sentimente.ro. Astfel, prin combinația algoritmilor folosiți, perechea potrivită va fi mult mai aproape de utilizator, iar acesta nu va mai fi nevoit să caute persoane cu care împărtășește aceleași interese și nu numai.Siguranță și suport pentru utilizatoriInterfața Sentimente.ro, ce folosește cele mai noi tehnologii în domeniu, este doar un pas în dezvoltarea site-ului de dating, cel mai mare* și mai vechi din România. Una dintre cele mai importante caracteristici este legată de crearea unui mediu în care orice utilizator să se simtă în largul lui. Astfel, echipa Sentimente.ro oferă suport 7 zile din 7 utilizatorilor, aprobă fiecare fotografie încărcată, verifică fiecare reclamație sau raportare de abuz. “Am implementat un feature important pe Sentimente.ro, dezvoltat și îmbunătățit continuu în ultimii 10 ani. Oriunde pe site un utilizator încearcă să folosească un cuvânt licențios, dar mai ales în conversațiile cu altă persoană, aceasta, dar și echipa de suport sunt atenționate. De asemenea, anumite raportări se finalizează cu banarea utilizatorului respectiv. Odată întâmplat acest lucru, acesta nu va mai putea accesa site-ul decât în anumite condiții și oricum va avea un RED FLAG în sistemul nostru. Totuși, din experiența de până acum, astfel de incidente au loc destul de rar. 82% din membrii noștri nu au raportat niciodată un abuz”, a mai explicat Flori Dragomir. Profilul utilizatorului Sentimente.roComunitatea persoanelor care își caută perechea pe Sentimente.ro se împarte în 59% bărbați și 41% femei. Media de vârstă este 35 – 55 de ani, ușor mai scăzută în cazul femeilor. Cei mai mulți sunt vorbitori de cel puțin o limbă străină, cu studii medii și superioare, persoane active, care au un ritm de viață alert și un program solicitant. Două treimi dintre bărbații de pe Sentimente.ro sunt în căutarea unei relații serioase, iar 20% au declarat de la înscrierea pe site că își doresc să găsească aici o soție. Cele mai multe femei că își doresc un partener sau o relație de prietenie. “Acest fapt, alături de feedbackul utilizatoarelor, ne sugerează că de fapt femeile nu-și doresc să se căsătorească imediat, așa cum există o prejudecată vizavi de acest lucru, ci mai degrabă caută un companion, o persoană alături să clădească o relație. Indiferent de sex, majoritatea utilizatorilor, vor să se îndrăgostească. Tocmai de aceea, atât femeile, cât și bărbații ne spun cât de important este pentru ei să găsească pe site o persoană care să vadă comunicarea și respectul reciproc esențiale într-o relație”, a mai precizat Flori Dragomir.Dacă peste jumătate din bărbații de pe site nu au fost căsătoriți, aproximativ 40% din femei sunt divorțate sau au avut o relație de foarte lungă durată care s-a terminat de curând. La prima întâlnire, mai mult de jumătate spun că au mai multe emoții decât dacă ar participa la un interviu de angajare. Iar acest lucru nu ține de sex. Totuși, jumătate din cei care simt chimie la prima întâlnire programează o a doua întâlnire chiar în ziua următoare. La nivel mondial, aproximativ 300 de milioane de oameni folosesc un serviciu de dating online. Statisticile arată că o relație din trei începe acum online și, până în 2020, încă 30 de milioane de persoane își vor crea cont pe un site de dating. Locul 1 pe piață este ocupat de SUA, după care urmează în mod natural China. Pe locul 3 se află chiar o țară din Europa, Marea Britanie. În România, piața de dating se dezvoltă constant. De 16 ani însă, Sentimente.ro este numele cel mai sonor de pe piața de dating din România, cu 1,5 milioane de membri și cel mai mare trafic în site. *conform Trafic.ro

Iulie, luna perfectă pentru a-ţi găsi perechea online

55% dintre utilizatorii înregistraţi în ultimele săptămâni pe Sentimente.ro spun că sunt în căutarea unui partener cu care să înceapă o relaţie şi, cu puţin noroc, să plece în vacanţă. De altfel vara şi perioada concediilor se numără printre perioadele cele mai dificile pentru persoanele singure (25%), alături de Crăciun (48%) şi participarea la evenimente de familie, cum ar fi nunţi, botezuri sau aniversări (17%).11% sunt dispuşi să petreacă vacanţa singuri, în timp ce 19% spun că nu pleacă deloc în vacanţă, lipsa unui partener numărându-se printre motivele pentru care au luat această decizie. O majoritate covârşitoare, 80%, din cei care au participat la sondaj în luna iunie consideră că o vacanţă în doi la început de relaţie te ajută să cunoşti mai bine partenerul şi să îţi dai seama astfel dacă ai un viitor cu acesta. 13% consideră că o perioadă de apropiere stimulează romantismul, în timp ce 3,8% consideră că o vacanţă la începutul relaţiei te ajută să vezi mai uşor defectele şi calităţile potenţialului partener de cursă lungă. Majoritatea (peste 60%) susţine că nu contează cât timp petreci împreună cu o persoană înainte de a te gândi să-ţi petreci vacanţa cu aceasta şi că ceea ce primează este chimia. Alţii (13%) sunt mai rezervaţi şi consideră că trebuie să cunoască pe cineva de cel puţin o lună înainte de a accepta să plece în concediu cu persoana respectivă, arată un alt sondaj efectuat de Sentimente.ro. Cele mai singuratice profesii sunt, în cazul bărbaţilor, cele din domeniul administrativ şi în vânzări, în timp ce în cazul femeilor, mai singure sunt cele care lucrează în vânzări, marketing şi în domeniul educaţional. De la an la an, numărul utilizatorilor Sentimente.ro care se înregistrează pe perioada verii (lunile iunie-august) creşte cu aproximativ 10-15%, luna iulie fiind cea mai solicitată lună în acest sens, cu o medie de 14.000 de utilizatori noi. Vârsta utilizatorilor care se înregistrează în această perioada este de 30-45 de ani, uşor mai scăzută în cazul femeilor. 35% din femei şi 25% din bărbaţi sunt interesaţi de căsătorie, iar restul sunt interesaţi de flirt, prietenie şi relaţii serioase.   „Ne dorim să venim mereu în întâmpinarea utilizatorilor noştri cu servicii cât mai performante, de aceea în foarte scurt timp, Sentimente.ro va avea o interfaţă nouă, cu un design mai prietenos, intuitiv, adaptat nevoilor din sfera digitală şi cu facilităţi sporite pe segmentul de matching între utilizatori. Astfel, celor care au cont pe Sentimente.ro le va fi şi mai uşor să găsească persoanele compatibile”, a explicat Flori Dragomir, cofondator Sentimente.ro. Sondajul Sentimente.ro a fost realizat în luna iunie 2017, având 2416 respondenţi.

Ghid de conversaţie în dating: ce vor femeile şi ce spun de fapt bărbaţii

În timp ce bărbaţii se plâng că femeile de pe site-urile de dating nu le răspund la mesaje, acestea susţin că, dimpotrivă, răspund, însă au anumite condiţii. Sondajul Sentimente.ro efectuat în luna martie oferă un ghid de conversaţie pentru toţi utilizatorii interesaţi să-şi găsească un partener. Potrivit unui sondaj Sentimente.ro, cel mai mare* site de dating din România, peste 75% din utilizatoare răspund mesajele bărbaţilor. Atunci când nu o fac, femeile spun că au motive cât se poate de serioase: cele mai multe femei (78%) se plâng de limbajul folosit de expeditor. Mai exact, mulţi bărbaţi folosesc un limbaj de lemn, sintagme de intoducere mult prea uzate, prescurtări cum ar fi „cf” – în loc de „ce faci” sau uneori uită să folosească banalele fomule de salut. De asemenea, mai bine de 50% din utilizatoarele Sentimente.ro spun că nu ar sta de vorbă cu un bărbat care nu scrie corect gramatical. În afara limbajului, mai există însă şi alte motive pentru care acestea preferă să păstreze tăcerea în cazul anumitor persoane care le abordează. Cele mai multe dintre femeile respondente mai spun că bărbaţii nu le citesc cu atenţie profilul şi intersele, pentru că altfel ar ştii că au vârsta nepotrivită (71%) sau că nu caută acelaşi lucru la un partener de conversaţie (65%). Un alt criteriu ar fi faptul că utilizatoarele preferă să discute cu bărbaţi care se află într-o proximitate rezonabilă, adică în acelaşi oraş sau în apropiere. De altfel, şi lipsa fotografiei de profil le fac pe jumătate dintre respondente să ignore mesajele. „Femeile de pe site-urile de dating, în special de pe Sentimente.ro, se comportă de fapt exact ca în viaţa de zi cu zi, din offline. Femeile de astăzi sunt mai îndrăzneţe şi mai independente, însă nu acceptă lipsa bunelor maniere. De aceea, le recomandăm bărbaţilor să nu sară peste etape, să îşi pună o fotografie elocventă la profil, să îşi completeze profilul în detaliu, astfel încât partenera de conversaţie să ştie ce subiecte să abordeze în discuţie, să încerce la rândul lor să cunoască interlocutoarea înainte de a-i propune să se întâlnească”, a precizat Flori Dragomir, co-fondator al site-ului Sentimente.ro. Tot respondentele sondajului au oferit şi câteva idei pentru ca următoarele conversaţii ale domnilor să aibă mai mult succes. Astfel, 37% le sugerează bărbaţilor să li se adreseze politicos, decent. Surprinzător, însă o treime îşi doresc ca reprezentanţii sexului tare să folosească formule de introducere şi de salut, nu să intre direct în subiecte precum interesul pentru o întâlnire în offline. Un „salut/bună, ce faci?” pot face minuni, susţin acestea. De asemenea, 35% doresc ca discuţiile să se învârtă în jurul propunerii ca partenerii de conversaţie să să se cunoască mai bine, să comunice, să schimbe idei, să discute despre pasiuni comune, fără să facă aluzii legate de sex. Pe scurt, femeilor le place să fie curtate, exact ca şi în offline. Lista nu se termină însă aici. Femeile îşi mai doresc ca bărbaţii să fie sinceri în discuţii, să fie interesanţi, să arate că sunt de încredere, dar şi amuzanţi, creativi, veseli. Studiile arată că un bărbat care foloseşte expresii care arată amuzamentul – „ha ha” sau emoticoane corespunzătoare – este mai plăcut de partenera de conversaţie. O altă recomandare a experţilor, în urma studiilor, este ca bărbatul să folosească des în conversaţie numele femeii cu care vorbeşte. Acest lucru poate creşte şansele ca o conversaţie să se concretizeze într-o întâlnire cu peste 12%. Complimentele sunt o altă modalitate de a-i câştiga încrederea şi inima. Însă bărbaţii trebuie să fie sinceri, nu să folosească un limbaj de lemn, care arată că mai degrabă se încadrează în şabloane decât că au studiat în profunzime profilul partenerei de discuţie sau că sunt atenţi la conversaţie. Totodată, printre subiectele tabu la primele întâlniri virtuale se numără aluziile de ordin sexual.Complicat? Se pare că nu, având în vedere că numărul mesajelor schimbate zilnic între utilizatorii Sentimente.ro creşte de la lună la lună. *Conform datelor Trafic.ro

Lenjerie intimă lipsită de personalitate? Inlocuiește-o cu piese seducătoare

SevenSins.ro continuă provocarea în care propune tuturor femeilor să se simtă sexy, atrăgătoare și încrezatoare în orice moment al zilei și le invită să înlocuiască lenjeria intimă plictisitoare cu piese de lenjerie intimă provocatoare și pline de rafinament. SevenSins.ro aduce în prim plan primăvara aceasta câteva sute de noi modele de lenjerie intimă clasică, pline de eleganță, disponibile cu mărimi de la foarte mici (70A), la mărimi mari si busturi generoase (100D, 105C).Indiferent că vorbim despre seturile de lenjerie intimă clasică în nuanțe pastelate de primăvară, sau piese „all black”, SevenSins.ro propune lenjerie intimă plină de personalitate, senzuală și seducătoare. Aceste piese vor crește încrederea în sine și vor da o stare de bine indiferent de hainele purtate deasupra. Piesele de lenjerie intima, fiind piesele vestimentare cele mai apropiate de piele, au rolul de a ne face sa ne simtim sexy și atrăgătoare.Deși lenjeria intimă trebuie să fie în primul rând confortabilă, în viziunea SevenSins.ro confortabil nu este sinonim cu plictisitor. De aceea, modelele disponibile pentru lenjeria clasică propun un design rafinat, texturi prețioase și finisaje realizate cu minuțiozitate. Doamnele și domnișoarele pot alege dintr-o gamă variată de sutiene premium, care asigură confort și o paletă diversificată de mărimi. Design-ul sutienelor denotă eleganță și rafinament, atenția la detalii fiind caracteristica principală. Sutienele propuse de SevenSins.ro păstrează simplitatea unei piese clasice, unde se adaugă accente delicate și detalii surprinzatoare.Paleta cromatica a seturilor de lenjerie intimă de pe SevenSins.ro instigă la soare, căldură, primăvara. Nuanțele sunt inspirate de pastelurile delicate ale primăverii, precum rose pudrat, lila sau rose piersică, dar și culori mai puternice, precum verde marin și burgundy ce descriu vitalitatea și energia specifică zilelor lungi de primăvară. De asemenea, nu lipsesc nuanțele neutre precum negru, crem și alb, care compun piesele de bază în garderoba oricărei femei. Pe lângă modelele de lenjerie intimă uni, pe SevenSins.ro sunt disponibile si modele cu printuri jucăușe, florale, tip pasley sau animal print, păstrând nuanțele pastelate.  Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.

Cum să te simți (mai) sexy în luna femeilor

SevenSins.ro, cel mai îndrăneț site de lenjerie intimă din România, propune pentru luna femeilor piese noi de lenjerie seducătoare, pentru fiecare zi. Linia de lenjerie intimă sexy este extinsă în acest sezon cu piese clasice, confortabile, pentru fiecare zi, în nuanțe neutre de alb, negru și crem, cu finisaje impecabile și texturi de o calitate superioară. Naturalețe, simplitate și delicatețe sunt cele trei însușiri care definesc atât femeia comtemporană, care înțelege frumusețea dincolo de tipare, cât și caracteristicile care descriu noile piese de lenjerie intimă. Seturile propuse pun în valoare și armonizează orice tip de siluetă, păstrând liniile clasice ale lenjeriei intime delicate și confortabile. Design-ul clasic este îmbinat cu mici accente din dantelă rafinată, care dau un aer elegant pieselor de lenjerie intimă. Sutienele disponibile în noua linie de lenjerie intimă clasică se disting prin armonie, simplitate și bun gust. Acestea pun în valoare atât busturile voluptoase, cât și pe cele mai puțin pline și asigură un plus de încredere indiferent de momentul sau ocazia la care sunt purtate. Fie că preferințele se îndreaptă către un model de sutien cu push up, full–cup sau demi–cup, doamnele și domnișoarele vor descoperi în noua linie de lenjerie intimă clasică varianta care garantează atât confort, cât și o atitudine relaxată și încrezătoare. Texturile din care sunt create seturile de lenjerie intimă sunt deosebit de delicate cu pielea, simplitatea fiind caracteristica principală. Pentru doamnele și domnișoarele care doresc și un mic detaliu elegant, unele modele de sutiene sunt presărate cu accente din dantelă, satin sau catifea. Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.

Cum să te simți (mai) sexy în luna femeilor

SevenSins.ro, cel mai îndrăzneț site de lenjerie intimă din România, propune pentru luna femeilor piese noi de lenjerie seducătoare, pentru fiecare zi. Linia de lenjerie intimă sexy este extinsă în acest sezon cu piese clasice, confortabile, pentru fiecare zi, în nuanțe neutre de alb, negru și crem, cu finisaje impecabile și texturi de o calitate superioară. Naturalețe, simplitate și delicatețe sunt cele trei însușiri care definesc atât femeia comtemporană, care înțelege frumusețea dincolo de tipare, cât și caracteristicile care descriu noile piese de lenjerie intimă. Seturile propuse pun în valoare și armonizează orice tip de siluetă, păstrând liniile clasice ale lenjeriei intime delicate și confortabile. Design-ul clasic este îmbinat cu mici accente din dantelă rafinată, care dau un aer elegant pieselor de lenjerie intimă. Sutienele disponibile în noua linie de lenjerie intimă clasică se disting prin armonie, simplitate și bun gust. Acestea pun în valoare atât busturile voluptoase, cât și pe cele mai puțin pline și asigură un plus de încredere indiferent de momentul sau ocazia la care sunt purtate. Fie că preferințele se îndreaptă către un model de sutien cu push up, full–cup sau demi–cup, doamnele și domnișoarele vor descoperi în noua linie de lenjerie intimă clasică varianta care garantează atât confort, cât și o atitudine relaxată și încrezătoare. Texturile din care sunt create seturile de lenjerie intimă sunt deosebit de delicate cu pielea, simplitatea fiind caracteristica principală. Pentru doamnele și domnișoarele care doresc și un mic detaliu elegant, unele modele de sutiene sunt presărate cu accente din dantelă, satin sau catifea. Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.

În luna îndrăgostiților, mall Promenada premiază clienții cei mai pupăcioși

În luna iubirii și, în special de Ziua Îndrăgostiților, manifestările de afecțiune și tandrețe sunt la tot pasul. Pupicul este, poate, cel mai des întâlnit gest, iar pentru a-l sărbători, mall Promenada oferă premii tuturor pupăcioșilor cu țintă bună.În perioada 10-25 februarie, accesând www.promenada.ro/kissing-challenge, aceștia vor descoperi cât de simplu și distractiv este să câștigi premiile zilnice, printre care se numără vouchere de consumație la Trickshot, Taqueria, Paul sau CostaDoro, precum și pe cele săptămânale, un Gift Card Inditex, în valoare de 500 Lei, un beauty-set ce include parfum CACHAREL Amour Amour și loțiune de corp LANCOME, La Vie Est Belle, sau un Gift Card Promenada în valoare de 200 Lei.Norocoșii câștigători se vor putea bucura de premiile oferite cu atât mai mult cu cât, în perioada 1-28 februarie, în Promenada Mall se desfășoară Campania EXTRA Winter Sale. Sezonul reducerilor a adus în Promenada, încă de la începutul anului, scăderi de prețuri de până la 70%, la o gamă extinsă de produse. Luna februarie a venit însă cu o surpriză în plus: la cumăpărături de minim 1.000 Lei clienții primesc pe loc un Gift Card de 100 Lei, valabil în magazinele Zara, Zara Home, Bershka, OYSHO, Stradivarius și Massimo Dutti.

De Ziua Îndrăgostiților la Mega Mall, iubirea și cumpărăturile sunt @Max

Între 14 și 26 februarie, Mega Mall sărbătorește luna iubirii printr-o serie de experiențe inedite care le pot aduce îndrăgostiților premii și surprize în doi. Balustrada Dragostei, căsătoria de o zi sau concursul iubirii sunt doar câteva dintre inițiativele gândite să îmbunătățească și să răsplătească experiența de cumpărături a clienților până la finalul lunii februarie.  Adela Popescu și Radu Vâlcan își vor declara iubirea unul față de celălalt de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, în Mega Mall, prin mesajele scrise pe stick-erul în formă de inimă pe care îl vor lipi pe Balustrada Dragostei, deschizând astfel oficial concursul iubirii. Toți îndrăgostiții sunt așteptați să ia exemplul celor doi și să își împărtășească dragostea în același mod. Clienții pot participa la concurs prin înscrierea unui bon de cumpărături în valoare de minim 100 RON, emis în aceeași zi în care se prezintă la unul dintre punctele special amenajate în cadrul mall-ului - la Info Desk-ul de la nivelul 0, în zona Peek&Cloppenburg la nivelul 1 sau în Zona Carrefour la nivelul -1.În momentul înscrierii, participanții vor primi pe loc stickere în formă de inimă, pe care le pot lipi ulterior pe Balustrada Dragostei, situată la Nivelul 1, în zona magazinului Peek & Cloppenburg.  Sticker-ul garantază câștigarea unui premiu chiar în momentul lipirii lui pe Balustrada Dragostei.Cum cifra dragostei este 2, clienții care regăsesc oriunde pe bonul de cumpărături această cifră primesc automat o invitație la evenimentul de pe 26 februarie, găzduit de Adela Popescu și Radu Vâlcan în cadrul Mega Mall. Premiile oferite în cadrul evenimentului de pe 26 februarie vor fi și ele @Max. Vor fi aleși prin tragere la sorți peste 100 de câștigători care vor primi premii din partea Mega Mall, iar cei mai norocoși dintre ei vor intra în posesia celor două premii speciale din campanie: un city break la Paris, oferit de Tui Travel Center, și un inel cu diamant, oferit de Bijuteria Teilor din Mega Mall.  Pentru ca atmosfera să fie completă, Merci Band va suține un concert pentru a-i bucura pe toți cei prezenți.Pentru cei care își doresc să rămână cu mai mult decât o amintire de Ziua Îndrăgostiților, Mega Mall le pune la dispoziție un decor de poveste dar și o serie de personaje iconice care le pot fi alături în oficierea căsătoriei de o zi - Elvis Presley, Marilyn Monroe, Darth Vader sau Lara Croft. Sub o arcadă de flori, în acorduri live de pian și orgă, dupa ora 17.00 cuplurile vor avea șansa să își declare iubirea în fața tuturor celor care vor dori să le fie martori în spațiul special amenajat în cadrul mall-ului. Certificatul de nuntă le va aduce proaspeților căsătoriți și un cadou - o casă de piatră și dragoste de ciocolată.

Iubirea, sărbătorită în stil japonez la Shiseido Spa

Japonezii sunt recunoscuţi pentru felul diferit în care îşi exprimă iubirea. Aceştia rareori îşi spun că se iubesc, preferând să îşi arate sentimentele prin gesturi sau prin sintagme precum „Suki da” (te plac), motiv pentru care există multiple variaţii ale acestei declaraţii, inclusiv în dialectele regionale. La baza acestui obicei stă credinţa că iubirea trebuie simţită, nu transmisă direct, deoarece sentimentele puternice nu au nevoie de o confirmare verbală, ele pur şi simplu fiind trăite prin toate simţurile. Cum un cadou sau un gest poate fi mai expresiv decât o mie de cuvinte, Shiseido Spa a pregătit câteva idei prin care vei putea să îi arăţi persoanei iubite ceea ce simţi cu adevărat. Pachetul „Răsfăţ pentru cuplu” - Acest cadou este perfect dacă doreşti să petreci momente unice de relaxare şi de răsfăţ, alături de persoana iubită, într-un ritual special creat pentru voi. În intimitatea camerei VIP, veţi putea să savuraţi un pahar de şampanie şi să vă bucuraţi împreună, timp de 90 de minute, de o ceremonie autentică japoneză. Aceasta debutează cu ritualul tradiţional de îmbăiere a picioarelor, urmat de masajul reprezentativ al Shiseido, care foloseşte tehnici de masaj menite atât să relaxeze muşchii, cât şi să echilibreze energetic organismul, prin trasarea meridianelor şi a punctelor energiei Qi. Amândoi vă veţi putea bucura de ritual în paralel, iar la finalul acestuia veţi putea să admiraţi pădurea de stejari şi să savuraţi un ceai verde, la căldura şemineului sau din jacuzzi.În zona de retail a Shiseido Spa găseşti cadoul perfect pentru persoana iubită. Produsele cosmetice Shiseido, cu o tradiţie de 140 de ani în domeniul frumuseţii şi stării de bine, pot fi achiziţionate atât individual, cât şi în seturi special pregătite pentru cadou. Dacă eşti în căutarea unui accesoriu, poţi opta pentru brăţările talisman lucrate manual în ediţie limitată de la Societe Cerebrossa sau eşarfele Marie Nouvelle, confecţionate din mătase 100%. Acestea din urmă se remarcă prin originalitatea imprimeurilor de inspiraţie folclorică şi mitologică, fiecare eşarfă fiind o piesă de artă în sine, ce nu trebuie să lipsească din garderoba iubitoarelor de modă. Dacă doreşti să îi pregăteşti o baie romantică, nu trebuie să îţi lipsească halatele create de designerul George Neagu din cele mai fine mătăsuri naturale şi cel mai moale bumbac, adevărate răsfăţuri pentru piele. De asemenea, imprimeurile păstrează rafinamentul şi semnificaţiile spirituale specifice culturii asiatice şi contribuie la atingerea unei stări de relaxare. Nu în ultimul rând, dacă ești pasionat de cultura japoneză, un chimonou cu modele elegante cu siguranţă va fi un cadou apreciat.De asemenea, dacă doreşti să îi oferi persoanei iubite o experienţă desăvârşită, poţi achiziţiona un voucher cadou pentru o terapie la alegere de la Shiseido Spa. Astfel, fie că este vorba de un masaj corporal, facial sau de un ritual japonez complet, persoana iubită va trăi o adevărată călătorie a simţurilor, completată de şi mai mult răsfăţ în zona de relaxare. Aici se găsesc o piscină Vitality cu hidro-masaj, o saună umedă și o saună uscată, hammam şi camera ZEN cu paturi cu saltele cu apă și terapie cu oxigen. Cei care trec pragul spa-ului vor avea parte de o experienţă completă de well-being, întregită de prezența terapeuţilor specializaţi. Pret pachet - Rasfat pentru cuplu - 615 lei.

Romantism de 5 stele de Valentine’s Day

Orice indragostit viseaza sa ii daruiasca jumatatii sale soarele si luna. Ce ar fi daca… ti-ai transforma visul in realitate si i-ai darui o zi inspirata de dragostea voastra speciala? Sarbatoriti-va dragostea într-un mod special, in cea mai romantica escapada, in incredibila oaza de liniste si relaxare de la Premier Palace Spa Hotel. Un spațiu de 5***** pentru o dragoste de 5*****, clipe memorabile și răsfăț pentru toate simțurile. Cu siguranta va fi o experienta unica, asa cum este si sufletul tau pereche! Sentimente, dragoste, romantism, clipe de vis, de care sa va amintiti intreaga viata. Premier Palace Spa Hotel a creat special pentru tine si sufletul tau pereche variante pentru a te bucura de tot ce inseamna Valentine’s Day. La pretul unic de 300 lei veti avea o camera dubla de lux si o experienta incredibil de romantica. Veti putea savura un pahar de vin la lumina lumanarilor si o cina exclusivista, cu preparate delicioase. Incununarea acestei zilei perfecte nu putea sa nu includa si rasfat si relaxare la SPA, pentru amandoi. Primul SPA medical de 5***** din Romania, Premier SPA va ofera acces gratuit la piscina, hidro-piscina si fitness. Pentru ca Valentine’s Day trebuie sa fie o zi perfecta, a seductiei, lăsati-va sedusi de tentatiile culinare din meniul Love Elixir (Caesar Salad, Filetto in mustard crust, desert special Highlight Love – 75 lei). Pentru aceia mai dificil de multumit, chef-ul a pregatit  meniul Endless Love with Sea Aroma (Caprese Salad, Risotto with sea food, Sushi, desert special Love Story – 95 lei). Iar pentru cei care doresc sa isi surprinda iubita cu inelul mult-visat, recomandarea este meniul Merry Me – 85 lei, incluzand Premier Salad with orange and duck, Chicken breast wih spinach and feta dressing and potatoes si desertul-surpriza Love Me Tender. Desigur, s-a gandit si la micul-dejun special, pe care s ail savurati in pat! De Valentine’s Day poti incerca ceva magic alaturi de sufletul tau pereche! Pentru o relaxare de zile mari, viziteaza Premier Spa, unicul concept de Wellness Spa & Medical Spa din Romania. Veti beneficia de relaxare in cuplu prin pachetele special concepute pentru aceasta zi deosebita: Relax Me Valentine (2 x Relax Me 25’, 1 Vichy Shower, 1 Oriental Soap Massage, acces pentru amandoi la facilitatile Thermarium – 440 lei), Tropical Love (2 Sensorial Candles, 2 Tropical Shower, acces pentru amandoi la facilitatile Thermarium – 600 lei). De asemenea, Sweet Surrender va ofera la pretul de 530 lei masaj Neck, Back and Shoulders pentru amandoi, o sedinta de hammam, o sedinta de relaxare cu Sensorial Candle si, bineinteles, acces pentru amandoi la facilitatile Thermarium. Ce spui deci de invitatia irezistibila de a evada intr-o alta lume? O cina romamtica si o noapte de vis  intr-un hotel de lux este cadoul ideal. In plus, poti sa va oferiti, tie si jumatatii tale, o zi intreaga de rasfat de 5*****, la Premier Palace Spa Hotel, departe de agitatia cotidiana.  Premier Palace SPA Hotel este singurul loc unde iti doresti sa fii de Valentine’s Day. Rezervari: reservations@premierpalace.ro; (+4) 031 407 6000. *Ofertele sunt valabile intreaga luna februarie 2017! Oferta este supusa unor termene si conditii speciale.

Lenjeria din dantela neagră - un simbol al femeilor puternice

SevenSins.ro, cel mai îndrăneț site de lenjerie intimă din România propune femeilor puternice provocarea anului: “Simte-te sexy și îndrăznește să surprinzi” în fiecare zi, cu piese de lenjerie intimă provocatoare. Acesta este misiunea pe care femeile o pot adopta în acest an pentru a se bucura de mai multă încredere în sine și pentru a savura succesul fiecărei zile. O femeie puternică se bucură de feminitatea cu care este înzestrată, și-o însușește și o pune în valoare.Unul dintre secretele fiecărei femei surprinzatoare este lenjeria intimă sexy, provocatoare și plina de senzualitate. Aceasta conferă unei femei încredere in sine, dezinvoltură și un aer tulburător fascinant.  Fiecare femeie cu o atitudine puternică, determinată și îndrăzneață trebuie să aibă în garderobă un loc special dedicat acestor ”mici plăceri vinovate”.  Propunerea pentru acest an constă intr-o gamă variată de modele de lenjerie intimă sexy special dedicate femeilor suprinzatoare - body-uri sexy, corsete, chemise-uri incitante, seturi cu portjartier elegante, deux-piece-uri irezistibile și costume sexy.În materie de lenjerie intimă, negrul rămâne nuanța preferată a femeilor, iar dantelă neagră este un clasic care se reinventează constant odata cu aparițiile noilor trenduri în materie de lenjerie intimă. Plăcerea femeilor de a purta lenjerie intimă din dantelă neagră este neprețuită, deoarece aceasta denotă mister, eleganță și rafinament absolut, dar si senzualitate discretă. În colecția propusă negrul este puternic reprezentat, cu zeci de modele ce exprimă forță, provocare, îndrăzneală, dezinvoltură și multă încredere de sine. Seturile sexy de lenjerie intimă, chemise-uri incitante, body-uri seducătoare și catsuit-uri îndrăznețe din dantelă neagră fină și delicată sunt piese esențiale pentru garderoba oricărei femei care îndrăznește să surprindă în fiecare zi. Piesele sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.
Pagina: