Dragostea în era Netflix

Pentru că ne aflăm în luna iubirii și ne apropiem de Dragobete, a venit timpul să discutăm și despre ritualurile din relații. Și nu, nu vorbim despre obiceiuri de modă veche; ne gândim la lucrurile reale pe care oamenii le fac în era smartphone, social media și, desigur, Netflix.

Cele trei etape ale unei relații: curtarea, începutul relației și oficializarea au noi reguli în noua lume.

Curtarea -  Compatibilitatea la seriale este importantă în zilele noastre, așa că poți alege acest subiect pentru a sparge gheața la o primă întâlnire.
Dacă nu vă uitați la aceleași seriale, ați putea să vorbiți despre zodii. Dacă nu merge nici aici, te-ai putea întreba dacă ești în locul potrivit. Dacă ai profil de online dating, ai putea adăuga seriale TV sau filme în descrierea ta. Just in case.

Începutul unei relații - Nu sunteți de acord pe subiecte politice? S-ar putea să nu conteze, dacă sunteți compatibili la seriale. Sfatul nostru ar fi să nu îți înșeli partenerul/a pe Netflix în această perioadă (adică să te uiți la episoade în avans și să nu îi spui).
Și dacă îți dorești să arăți că îți iei partenerul în serios, ar fi indicat să nu înșeli cu: Stranger Things, Dark, Breaking Bad sau Ozark.
 
Oficializarea - Oferirea parolei tale de Netflix este noua cheie de la apartament. Este un pas important către o viață în comun. Asta poate însemna că ai deja încredere să te uiți la micile plăceri vinovate fără să te gândești la reacția celuilalt.

Oricum, dacă vă despărțiți, nu uita că îți poți schimba parola cu ușurință.
Mult noroc!  Și, în cazul în care ai nevoie de câteva recomandări pentru Dragobete, noi îți propunem următoarele titluri: Love;    The Incredible Jessica James; Fifty Shades of Grey; Crazy, Stupid, Love; Friends with Benefits; He’s Just Not That Into You; Life as We Know It; Love actually; No reservations; The Holiday; The Notebook.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod