Pevovitale by Pevonia Botanica

Sanatatea si Vitalitatea vin de azi de la Pevonia Botanica, care va prezinta linia de suplimente vitaminice: Pevovitale.

Sanatatea si Vitalitatea vin de azi de la Pevonia Botanica, care va prezinta linia de suplimente vitaminice: Pevovitale. Un  mix de ingrediente organice potentate de stiinta moderna pentru sanatate si frumusete.

Gama Pevovitale iti prezinta membrii ei de nadejde: YouthRenew ( impotriva imbatranirii), ClariPlex ( pentru tenul acneic), LipoRefine ( o piele fara aspect de coaja de portocala), AccuMind (pentru o minte brici), CircuLibrium (optimizeaza circulatia sangvina periferica), MenoLibrium (combate si previne simptomele asociate premenopauzei si menopauzei).

Linia de suplimente vitaminice Pevovitale reprezinta suportul optim de sanatate de care organismul tau are nevoie zi de zi.

Linia Pevovitale are la baza o combinatie exacta de formule organice – vitamine, minerale, antioxidanti, fitoextracte. Rolul lor este sa-ti mentina inima sanatoasa, pielea tanara si radioasa, mintea clara si vigilenta, sistemul imunitar puternic si nu in ultimul rand o silueta de invidiat.


Produsele pot fi achizitionate din saloanele de specialitate, la pretul de 160 Ron.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod