"Dieta cu suc de lamaie - Slabiti rapid si aratati excelent", de Theresa Cheung

Suntem constiente de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual.

Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.

Colectia "Sa fii sanatos", a editurii Curtea Veche, deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si, mai ales, ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata.

Autoarea iti propune o metoda foarte simpla si sigura de detoxifiere a organismului si de scadere in greutate.

Punand in aplicare sfaturile sale, vei descoperi ca, pentru a slabi, nu este nevoie sa te infometezi, ci doar sa profiti din plin de proprietatile naturale ale sucului de lamaie.

Dieta de sapte zile si planul de exercitii asociat acesteia vor favoriza eliminarea toxinelor de catre ficat, intarirea sistemului imunitar si absorbtia de catre organism a cantitatilor de nutrienti si de vitamina C necesare, dar mai ales o pierdere in greutate permanenta, care nu iti va afecta starea de sanatate, precum dietele care promit o slabire drastica, in doar cateva zile.

Vei pierde rapid si fara efort din greutate, si vei arata grozav, iar sanatatea ta va fi mai buna decat oricand!

Poti achizitiona cartea "Dieta cu suc de lamaie - Slabiti rapid si aratati excelent" de Theresa Cheung, aparuta la editura Curtea Veche, din librarii, la pretul de 20 lei.

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandra pe 30 Ian 2009, 19:38
    vreau sa slabesc...am 17 ani,1.70 si 85kg.vreau si eu un nr de telefon al unui nutritionist....dak se poate din prahova

    sa nu luati pastile k nu dau niki un efect

    0
    0

  • claudia pe 30 Ian 2009, 11:33
    vreau sa slabesc

    vreau sa slabesc si nu pot sa ma abtin la mancare,sunt carnivora si foarte pofticiosa.Ajutatima spunetimi ce sa fac cum sa fac am 28 de ani si 90kg.Va multumesc

    0
    0

  • natalia pe 17 Ian 2009, 21:49
    vreau sa slabesc

    ajutor!!!!!!!vreau sa slabesc si eu.am 19 ani,1,56 si 70 de kg.

    0
    0

  • cristina pe 13 Dec 2008, 09:38
    specialist

    Eu zic sa consulti un specialist. Nu lua pastile dupa ureche pentru ca nu iti pot face bine. Multa sanatate!

    0
    0

  • elena pe 8 Dec 2008, 21:59
    cum sa slabesc

    Sunt diagnosticata cu hipotiroidie de 10 ani,urmez tratament de substitut.Sufar de obezitate grad IV de aport pe fond nervos.Cu alte cuvinte,mananc cand sunt suparata,nervoasa sau nefericita.cand sunt ff obosita,simt nevoia sa mananc dulce.Vreau sa-mi sugereze cineva un medicament care sa-mi inhibe pofta de mancare si de dulce.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod