Alpro Soya – sănătatea are gust!

Produsele din soia reprezintă o soluţie extrem de simplă pentru alcătuirea unei diete echilibrate care pe termen lung ne poate scuti de afecţiuni mult mai grave.
Produsele din soia reprezintă o soluţie extrem de simplă pentru alcătuirea unei diete echilibrate care pe termen lung ne poate scuti de afecţiuni mult mai grave.

Gama Alpro Soya oferă variante gustoase cu conţinut redus de grăsimi saturate pentru lapte, smântână şi deserturi. A mânca sănătos nu a fost niciodată atât de simplu. Află cum poate soia să-ţi echilibreze stilul de viaţă şi să-ţi ofere energia şi vitalitatea atât de necesare zilnic.

Soia reduce grăsimile saturate şi colesterolul.
Ca parte a unui stil de viaţă sănătos, o dieta cu conţinut redus de grăsimi, în special saturate, ajută la menţinerea unei inimi şi a unei greutăţi sănătoase.
Alpro Soya în mod natural are un conţinut redus de grăsimi saturate. Laptele de vacă are 75% acizi graşi saturaţi, în timp ce Alpro Soya conţine 25% pe lângă cei 60% acizi graşi nesaturaţi pe care laptele de vacă nu-i conţine. S-a dovedit ştiinţific ca includerea într-o dietă a cel puţin 25 de grame de proteine din soia, poate ajuta la reducerea colesterolului (JHCI 2002). Doar două pahare de Alpro Soya băutura alternativă pentru lapte şi un desert Alpro vor asigura necesarul recomandat de 25 g proteină din soia.

Soia este sursa naturală de OMEGA 3 şi Omega 6
Omega 3 şi Omega 6 sunt doi acizi graşi esenţiali care sunt necesari pentru numeroase funcţii şi procese ale organismului.
Cu toate acestea corpul omenesc nu îi poate produce. Ceea ce înseamnă că Omega 3 şi Omega 6 trebuie obţinuţi prin adoptarea unei diete adecvate. Alpro Soya este o sursă naturală pentru ambii acizi. Un pahar şi jumătate de Alpro Soya, băutura alternativă pentru lapte poate asigura necesarul zilnic de Omega 3 şi Omega 6.

Soia este 100% vegetală

Alpro Soya este 100% vegetal, nu conţine proteine din lapte sau lactoză, este potrivit pentru dietele vegetariene, vegane sau pentru cei ce suferă de intoleranţă la lactoză. Datorită procesului natural de producţie, carbohidraţii care sunt greu de digerat sunt eliminaţi aproape complet.
Acest lucru face ca produsele Alpro Soya să fie foarte uşor digerabile.

Mai puţină sare, mai mult calciu şi vitamine

Intr-o dietă sănătoasă este bine să păstrăm adaosul de sare la un nivel cât mai mic. Alpro Soya sunt produse cu conţinut redus de sare în mod natural dar îmbogăţite cu calciu şi vitamine. 250ml de băutura Alpro Soya vor asigura 38% din necesarul zilnic recomandat de calciu la fel ca şi laptele de vacă. În plus, produsele conţin vitaminele B2 şi B12.

Zero conservanţi, coloranţi artificiali sau îndulcitori
Alpro Soya oferă doar produse sănătoase, naturale. În procesul de producţie nu sunt folosiţi conservanţi, coloranţi artificiali sau îndulcitori.
Integrarea produselor Alpro soya în dieta zilnică reprezintă modul uşor de a combate activ multe din afecţiunile comune. Există o variantă pentru oricare masă, pentru oricare moment al zilei. Fie că alegi băuturile alternative pentru lapte ca atare sau în preparate culinare, ori deserturile

Pret Alpro 1 L= 11,09 ron
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod