Tefal îți propune Bread&Baguettine - mașina de pâine inteligentaă cu programe speciale, adaptate dietei tale

Painea proaspata, calda, facuta acasa, fie ca e alba, ideala pentru sandwich, fie cu crusta crocanta, cu seminte sau neagra si bine crescuta, e un adevarat festin culinar. Pentru a obtine acest lucru ai nevoie de timp si de indemanare sau de noua masina de paine Bread&Baguettine de la Tefal.
De ce sa iti prepari singura painea:

- poti avea controlul ingredientelor folosite;

- poti obtine o paine care sa se adapteze dietei tale, folosind ingrediente hipocalorice, fara gluten, fara sare etc

- eviti aditivii secreti pe care ii contine, de regula, painea din comert;

- poti adauga in compozitie diferite ingrediente proaspete, pentru ca poti consuma rapid painea, dupa ce a fost coapta;

- ai libertatea de a crea noi retete de paine;

- obtii un raport calitate-pret excelent;

- te bucuri oricand de paine calda;

- gustul unei paini proaspete, facuta cu ingrediente naturale, este intotdeauna desavarsit.
tefal.
Daca nu trebuie sa depui nici multe eforturi ca sa o realizezi, parca e prea frumos ca sa fie adevarat, nu? Ce ai spune daca tu ai pune doar ingredientele, iar altcineva s-ar ocupa de restul?  Lasa totul pe seama noii masini de paine de la Tefal:  Bread&Baguettine.

Masina de paine Bread&Baguettine iti pune la dispozitie 15 programe de preparare, ce includ Baguette (cu tava pentru baghete), paine fara gluten sau fara sare, paine frantuzeasca, un program de coacere rapid, dar si 4 programe pentru realizarea altor compozitii pentru prajituri, gem sau paste.
Poti alege greutatea painii, avand trei programe: 500 g, 750 g si 1000 g. Si cum crusta este foarte importanta pentru a savura o paine, Bread&Baguettine dispune de 3 setari pentru nivelul de rumenire al crustei: deschis, mediu si inchis.

Ca sa te asiguri ca ai deja paine calda, atunci cand vei ajunge acasa, fara sa mai ai grija timpului alocat pentru realizarea ei, poti programa prepararea ei cu pana la 15 ore, iar startul functiei de pornire programabila este fara semnal sonor. In plus, Bread&Baguettine detine functia de mentinere la cald dupa sfarsitul programului de o ora, este usor de folosit si manipulat (programe marcate pe capacul aparatului, ecran de mari dimensiuni si accesorii - pahar de masurat, lingura si carlig) si este usor de curatat (cuva si malaxorul au invelis antiaderent).

Multe beneficii si doar un singur produs: masina de paine Bread&Baguettine de la Tefal.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod