O poveste italiană de familie – gelato Siviero Maria

Din dorința de a transmite și generațiilor următoare tradiționalele rețete de gelato autentic italian, Guglielmo Visani, fondatorul brand-ului Siviero Maria  a dedicat întreaga sa afacere familiei și în mod special, soției sale – Maria Siviero, al cărei nume este purtat și astăzi de acest brand de gelato autentic italian. De aici a plecat și conceptul de Il nostro gelato italiano. Per la tua famiglia. O poveste italiană de familie.

Și pentru că decembrie înseamnă mese festive, sărbătoare, Siviero Maria propune și trei idei de deserturi ce au ca și ingredient principal gelato Siviero Maria, care promit să transforme gelato într-un desert sofisticat, ideal pentru a fi servit cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Cele trei idei de deserturi cu Siviero Maria sunt special concepute pentru a satisface gusturile tuturor membrilor familiei, deoarece în concepția italienilor fiecare masă trebuie să se încheie cu un gelato autentic italian. În acest sens, brand-ul Siviero Maria propune următoarele trei idei de deserturi: limone sorbetto cocktail cu gelato Limone di Sicilia, biscuiți cu lămâie și ghimbir, serviți alături de gelato Fragola și choux la crème cu gelato Cioccolatissimo Siviero Maria.


Pentru prepararea cocktailului limone sorbeto este nevoie de un pahar de cocktail cu picior se toarnă 50 ml de votcă, la care se adaugă o cupă de sorbet Siviero Maria Limone di Sicilia și se decorează cu câteva frunze de mentă proaspătă. Pentru o gustare dulce și rapidă, Siviero Maria propune ca biscuiții cu ghimbir și lămâie să se servească alături de 1-2 cupe de gelato Siviero Maria. Atunci când se dorește un desert puțin mai sofisticat, gelato Siviero Maria se poate servi și cu choux a la crème sau profiterol.


Povestea Siviero Maria a început în 1958, când Guglielmo Visani a creat un GELATO, acea înghețată italiană autentică, realizată manual, pe care a numit-o în cinstea soției sale, Maria. Născut în Romagna, el și-a dorit ca rețetele vechi și metodele de preparare a înghețatei tradiționale italiene să fie păstrate și duse mai departe. Și a reușit.  Chiar și astăzi, după mai bine de jumătate de secol, cutiile cu gelato Siviero Maria sunt umplute manual, pentru a-și păstra consistența cremoasă și fiecare cutie este unică, pentru că și decorarea este realizată manual de maeștrii gelatieri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod