„Sandvișul Meseriaș” lansat în benzinăriile Petrom ajută elevii din școlile profesionale

Începând cu 30 noiembrie, de sărbătoarea Sfântului Andrei, 40.000 de Sandvișuri Meseriașe vor fi puse la vânzare în stațiile de distribuție Petrom din țară. 2.5 lei din prețul de 9,49 lei al fiecărui sandviș va merge către dotarea școlilor profesionale din România.

Suma strânsă în urma campaniei va fi dublată de OMV Petrom. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de echipamente și dotarea laboratoarelor de practică din școli profesionale și licee tehnologice participante anul acesta în Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei.



Rețeta Sandvișului Meseriaș a fost creată special de Chef Cezar Munteanu, un cunoscut specialist în domeniul culinar. Chef Cezar a lucrat peste 14 ani la diferite ambasade ale României și a colaborat de-a lungul carierei sale cu numeroase reviste și televiziuni. De asemenea, el este unul dintre trainerii și mentorii din Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei, în seria de Turism & Alimentație.

Prin gustul proaspăt și asocierea neașteptată de ingrediente, rețeta sandvișului meseriaș te va lua prin surprindere: o baghetă soft multicereale peste care Chef Cezar a adăugat o cremă de brânză cu muștar, alături de ardei copți și un mix de salată ce se asortează de minune cu pieptul de pui marinat-rotisat în rețetă proprie.

România Meseriașă este campania prin care OMV Petrom susține educația profesională și viitoarele generații de meseriași din România.

Începând cu 2015, în cadrul programului au fost derulate următoarele proiecte: Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei – un program intensiv de dezvoltare personală și profesională în care au fost incluși, până în prezent, peste 470 de elevi și peste 120 de profesori din școli profesionale și licee tehnologice din județele Prahova (2015) și Gorj, Argeș, Bacău și Dâmbovița (2016); Scoala Petroliștilor – susținerea educației în domeniul petrol & gaze prin înființarea a 6 clase profesionale în 3 licee tehnologice din Argeș, Bacău și Dâmbovița; Primul raport de politică publică pentru dezvoltarea de soluții pe termen lung, în parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calității Vieții – Academia Română; Studii naționale de percepție pentru a identifica principalele probleme cu care se confruntă angajatorii, viitorii meseriași dar și părinții în încercarea de a-și îndruma copiii către o școală de viitor; Grupuri de lucru la care au participat autorități, angajatori, elevi, ONG-uri și experți în educație.
Mai multe detalii pe www.taraluiandrei.ro, secțiunea România Meseriașă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod