Mega Mall dă startul cumpărăturilor de Paște cu 3000 de electrocasnice cadou

În perioada 26 martie - 7 aprilie, Mega Mall își premiază vizitatorii. Astfel, cei care fac cumpărături de peste 300 de lei câștigă garantat unul dintre cele 3000 de electrocasnice.
Bucureștenii care se pregătesc pentru sărbătorile Pascale vor găsi în magazinele din Mega Mall oferte exclusive și o gamă variată de produse. Astfel, cumpărăturile pentru mesele tradiționale și alegerea cadourilor perfecte pentru cei dragi se transformă în momente de relaxare.

În plus, în perioada 26 martie - 7 aprilie, Mega Mall are grijă de cadourile pentru cei darnici. Cumpărăturile de peste 300 de lei din orice magazin Mega Mall îți aduc garantat unul dintre cele 3000 de electrocasnice.
Pe lista premiilor se află storcătoare, mixere, cafetiere, râșnițe de cafea și aparate de călcat. Acestea sunt ajutoare de încredere pentru activitățile din prag de sărbătoare și le fac posesorilor viața mai ușoară.
 
Mega Mall te așteaptă la o sesiune de cumpărături în magazinele preferate. Vino împreună cu cei dragi și bucurați-vă împreună de surprizele pe care le-am pregătit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod