Marelbo lansează colecția pentru copii din sezonul toamnă – iarnă 2019/2020


Marelbo România anunță noua colecție destinată copiilor pentru sezonul toamnă-iarnă 2019/2020. Noua colecție aduce în prim plan noțiunea de simplitate la care se adaugă cromatica specifică sezonului și se bazează pe identitatea națională a românilor care trebuie adusă în prim plan la fiecare început de drum, mai ales la un nou an școlar care îi întâmpină pe micuții noștri cu multe provocări, dar și pe părinți.

„Știm cât efort depun părinții în a-i îmbrăca pe cei mici, fie că îi pregătesc de grădiniță, școală sau de o ieșire de seară. De aceea, inclusiv încălțămintea trebuie să fie în ton cu vestimentația generală, cu starea de spirit și locația petrecerii timpului. Principalul nostru țel este de a-i încuraja pe români să folosească produse tradiționale și astfel să sprijine economia locală“,
declară Ionuț Bobu, CEO Marelbo.

Marelbo propune o paletă variată de culori inspirată din tradițiile românești pornind de la culori simple negru, lac bordo, lac negru, pudră combinat, indigo până la culori combinate (negru combinat, indigo și alb, indigo și bordo, indigo și maro, negru și gri).

Colecția pe care designerii Marelbo o propun copiilor și părinților are la bază semnificația lunii septembrie – implicit toamna care este un sezon cu multă influență asupra stării de spirit a oamenilor.
Echinocțiul reprezintă un moment care marchează schimbarea anotimpurilor cu un echilibru complet, un element pe care îl regăsim în colecția Marelbo și care ar trebui să se regăsească în toată vestimentația generală.

Întreaga colecție de încălțăminte destinată copiilor este din piele naturală și permite un confort sporit datorită materialului de calitate, a modelului dar și a tradiției îndelungate a companiei Marelbo de a realiza pantofi încă din anul 1984. Prețurile sunt de producător atât în magazinele fizice din toată țara cât și în magazinul online.

Încălțămintea Marelbo a noii colecții dedicată copiilor este potrivită utilizării în activitățile școlare dar și în petrecerea timpului cu familia, de la ieșiri în parc, deplasări montane, mersul la bunici sau la un prânz de duminică cu familia.

Noua colecție este disponibilă în cele 55 de magazine Marelbo localizate în toată țara dar și în magazinul online https://marelbo.com/ro/

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod