Kinga Sebestyen doneaza taxele orelor de Kangoo Jumps pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer

Pentru al optulea an consecutiv, Kinga Sebestyen, alaturi de antrenorii sai acreditati de Kangoo Jumps din toata tara, doneaza taxele de inscriere la orele lor de sport pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer.
In perioada 10-20 martie, cunoscuta antrenoare tine clase de sport, iar fondurile stranse din taxa de participare, precum si donatiile suplimentare, vor fi oferite Asociatiei M.A.M.E. cu scopul de a asigura, pe parcursul anului 2017, copiilor bolnavi servicii de consiliere, suport si recuperare medicala oferite gratuit in cadrul Centrului Stelutelor, un centru social de suport si recuperare ce vine in sprijinul copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave, precum si al copiilor care provin din medii defavorizate.

In ultima zi a campaniei caritabile, Kinga va tine la Bucuresti o ora speciala de Kangoo Jumps la care vor lua parte inclusiv vedete din showbiz ce s-au oferit sa ajute astfel copiii aflati in dificultate.

Este pentru al optulea an consecutiv cand Kinga ajuta acest program de sustinere a copiiilor bolnavi de cancer, prin campania Kangoo Jumps pentru viata.

In fiecare an au fost donate sume de bani consistente rezultate din taxele de participare la orele de Kangoo Jumps si din donatii personale.

Kinga Sebestyen a derulat recent campanii umanitare inclusiv in Bulgaria, unde a strans donatii pentru proiectul Operation Teddy Bear – “The Hidden Talents of Bulgaria”, prin care 10 copii din medii defavorizate primesc suport financiar si logistic timp de un an pentru a-si dezvolta talentele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod