HAI ÎN TEI SĂ 3la3!

Sâmbătă, 25 mai 2019, de la ora 11.00 te așteptăm la cea de-a doua ediție a Festivalului Sports Art Fusion, dedicat baschetului și artei urbane, HAI ÎN TEI SĂ 3la3!

Sâmbătă, 25 mai 2019, te așteptăm la cel mai cool eveniment de streetball și street art pentru tineri! Dacă îți place baschetul și vrei să ai parte de o experiență nouă și creativă, nu ezita! Vino alături de noi!

Condițiile de participare? Să ai între 8-30 ani, să fii elev, student sau absolvent și să fii dornic de distracție. Nu contează dacă ești fată sau băiat, e important să iei cu tine 2-3 prieteni și să vii în Tei.  Înscrie-te la cea mai relaxată competiție de baschet 3x3! Știm că vii pentru plăcerea de a juca alături de prietenii tăi, dar noi te vom încânta și cu super-premii!

Cum faci? E simplu! Consultă regulamentul și înscrie-te până pe 20 mai la creativesports.ro/evenimente .

Totodată, poți găsi formularul de înscriere și aici: https://docs.google.com/forms/d/10jVDgjWDGPqJT0xC2Lj2W0RT_iWWj0_0KQ3KrjLyBPk/edit

Data limită de înscriere la competiția 3x3 : 20 mai 2019 ora 20:00

La această ediție a eveimentului HAI ÎN TEI SĂ 3la3, vă așteptăm cu baschet 3x3 și concursuri de aruncări. Punem la bătaie și întreceri NERF, demonstrații de graffiti, arte vizuale, majorete, muzică live, cafea bună, gustări și foodtrucks preferate + multe alte chestii tari!

Vino să te simți bine într-un loc unde sportul fuzionează cu arta.
Hai în Tei să vezi cum transformăm acest complex în cel mai tare hub sportiv și artistic din București! În plus, poți să vezi cum se continuă cel mai simpatic mural desenat din dragoste de baschet de Alexandru Ciubotariu (aka Pisica Pătrată) special pentru #HIT și să te bucuri de muzică bună powered by Roton Music!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod