HAI ÎN TEI SĂ 3la3!



Important!

Intrarea este în continuare liberă, însă ediția aceasta la HAI ÎN TEI SĂ 3LA3! mai avem un obiectiv, pe lângă acela de-a vă oferi o experiență atât de frumoasă încât să vă țină tot anul!

Ce ne propunem? Să strângem, și prin donațiile participanților, o sumă de bani care să ajute la completarea bugetului necesar pentru reasfaltarea unui teren de baschet foarte folosit (și de noi, și de voi) în Tei. Doar împreună putem îmbunătăți condițiile de joc pe terenul nostru preferat!

Așadar, vă rugăm să nu ocoliți urna de donații cu care vă veți întâlni la festival și numele vostru va fi imprimat pe un panou de baschet în Tei! Mai multe detalii găsiți accesând acest link:

https://www.youtube.com/watch?v=mwXKiSlA5rs&feature=youtu.be

HAI ÎN TEI SĂ 3la3! este un eveniment sub sloganul Sports Art Fusion, un proiect inițiat de Asociația Creative Sports și organizat în parteneriat cu CCSS Tei (Ministerul Tineretului și Sportului) şi Liga Studenților și Absolvenților din Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport.



Acest eveniment este sponsorizat de Euromaster Anvelope și Întreținere Autovehicule, ETİ European Food Industries, STR8 & B.U., Five’s Performing Events, Nerf, CCSM Corturi Industriale SRL, Hieroglifs Translations, Bistro Dorobanti Events, colorat de vopsele Policolor, hidratat și energizat de Muller, Solaris, Doncafe, Eisberg Simply Fresh, realizat cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului prin CCSS Tei, Câștigă România și reflectat de TVR.

Prima ediție #HIT a avut loc în 2018.
Și a fost grozavă. Evenimentul s-a finalizat cu reacții umitoare,  cu sute de chipuri zâmbitoare, cu chef de mișcare și good vibes!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod