Anca Serea și-a serbat băiețelul cu o petrecere de neuitat la Miramagica Orășelul Copiilor

Anca Serea a organizat o petrecere de neuitat cu ocazia zilei de naștere a băiețelului ei, Noah. Micuțul a împlinit șapte ani și a avut parte de aniversarea mult visată în Castelul Miramagica din Orășelul Copiilor, un spațiu de joacă cu tobogane, orăș în miniatură, jocuri mecanice și scenă cu animatori și mascote. Noah i-a avut alături pe cei patru frați ai săi, precum și pe cei mai buni prieteni ai săi.
Împreună s-au jucat în Mini City, un oraș în miniatură, cu case colorate, supermarket, oficiu poștal, bancă, pizzerie, chiar și cabinet veterinar. În spațiul de joacă colorat, atmosfera a fost întreținută de o zână ca în povești și de mascota Miramagica, ei dând startul la fel și fel de jocuri care i-au amuzat pe cei mici. Noah s-a cățărat în labirintul imens din locație, în turnul magic și în piscina cu bile moi și colorate și a coborât pe tobogane alături de prietenii lui.
După aceea, s-au jucat la masa de air hockey dând startul unei competiții spotrive acerbe. Au aruncat apoi cu mingea în coșul de baschet, înscriind puncte și bucurându-se atunci când panoul de afișaj anunța câștigătorul.

După o porție sănătoasă de joacă, cei mici s-au retras alături de părinții lor în zona de mese unde au avut parte de un prânz delicios. Momentul culminant l-a reprezentat aducerea tortului personalizat, de culoare albastră, cu tematica Pokemon.

„A fost o zi frumoasă alături de oameni dragi la petrecerea lui Noah de la Miramagica Park Orășelul Copiilor! Le mulțumim tuturor că ne-au fost alături.
Am făcut, în sfârșit o poză în care suntem toți 8”, declară Anca Serea. Vedeta este însărcinată și va deveni mamă pentru a șasea oară la finalul acestui an.

La Castelul Miramagica din Orășelul Copiilor au serbat zilele de naștere ale copiilor lor și alte vedete din showbiz, precum Giulia Anghelescu, Simona Pătruleasa și Diana Bișinicu.

„Avem un spațiu generos de 1000 mp și o capacitate de 300 de persoane. Castelul Miramagica este locul unde cei mici și cei mari se distrează împreună în lumea bucuriei și a zâmbetelor.
Suprafața locației este împărțită în asa fel încât oferă spațiu pentru joacă celor mici, zona de relaxare pentru părinți și zona pentru petreceri”, declară Lucia Prăjișteanu, dezvoltatorul parcurilor de distracții Miramagica și Zorky’s Planet din București.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod