Fares lanseaza un produs special, unic si memorabil: Ceai de Sarbatoare

Reteta acestui ceai a fost creata special pentru aniversarea Centenarului: este o combinatie de plante aromatice, mirodenii, fructe si uleiuri esentiale. Contine, printre altele, lemongrass, ghimbir, hibiscus, scortisoara, dar si cirese, coacaze, un strop de menta si putin cardamom. Gustul unic al infuziei este intregit de cicoare, sulfina, macese – plante romanesti care ii confera Ceaiului de Sarbatoare nu doar un plus de savoare, ci si un caracter unic.

Plantele din compozitia ceaiului alcatuiesc pe ambalajul acestuia, tricolorul Romaniei.

Cicoarea, sulfina si macesele se regasesc si in colectia de magneti de frigider, cat si pe canile care fac parte din cele peste 6000 de premii oferite in cadrul concursului Fares cu ocazia Centenarului Marii Uniri. In plus, poti castiga una dintre cele 3 excursii pentru 2 persoane la Sarmizegetusa si Alba Iulia.

Daca vrei sa participi la concurs, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul Fares, sa incarci o poza cu Ceaiul de Sarbatoare si esti inscris automat in tragerile la sorti.

Fares are o traditie de peste opt decenii in Romania, fiind lider pe piata locala de ceaiuri și remedii naturale.

In fiecare an, peste 20 de milioane de ceaiuri si produse din plante medicinale ajung anual in casele romanilor. Acestea iau nastere, la poalele Sarmizegetusei, in inima Daciei, in cadrul laboratoarelor de cercetare proprii, unde profesionisti cu pregatire in domenii diferite lucreaza impreuna pentru a pune la punct reteta optima. Se apeleaza atat la traditia medicinei populare, cat si la informatii stiintifice de ultima ora. Astfel, Fares reuseste sa ofere produse naturale cu eficienta terapeutica certa, consfintita de evaluari medicale si teste clinice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod