Curățenia de toamnă este mai eficientă cu noul aspirator premium Motion Sync™ de la Samsung

Sezonul rece se apropie și începe curățenia generală de toamnă. Samsung le oferă, tuturor celor care vor să întâmpine noul sezon cu o curațenie deplină, soluția perfectă - aspiratorul premium Motion Sync.Noua gamă de la Samsung arată că poate fi distractiv să faci curățenie, când aspiratorul se mișcă în ritmul tău.

Motion Sync îți oferă control deplin deoarece dispune de revoluționarul sistem Desing Motion Sync™, care îl transformă într-unul dintre cele mai practice aspiratoare disponibile la ora actuală de pe piață.
Sistemul face ca întoarcerile bruște din jurul mobilei sau din jurul  pereților să devină extrem de ușoare, deoarece corpul aspiratorului pivotează independent de roți. Acum te poți concentra doar asupra curățeniei. pentru a o termina mult mai rapid, fără a mai fi nevoit să privești în urmă sau să muți aspiratorul, datorită stabilității sporite.

Vei obține o curățenie de lungă durată, datorită tehnologiei inovatoare CycloneForce Multi, de care beneficiază noua gamă de aspiratoare Samsung. Această funcție menține puterea mare de aspirare.
Aspiratorul este construit astfel încât să împiedice blocarea filtrului, permițând astfel o aspirare puternică și o curățare mai eficientă. de verificat aceasta exprimare din comunicatul anterior

Primul dintre compartimentele interioare ale aspiratorului creează un puternic curent de aer ciclonic pentru a separa particulele obișnuite de praf de particulele de mizerie, pentru ca apoi forța centrifugă din toate cele 14 compartimente interioare să înlăture și cele mai mici particule de praf și murdărie, astfel încât se elimină doar aer curat, printr-un filtru poziționat în spatele motorului.


Cu peria Extreme Force a aspiratorului curățenia de toamnă se va termina mult mai repede. Aderența îmbunătățită a periei distribuie presiunea pe suprafața podelei în mod egal, pentru a permite o aspirare puternică a prafului din casa dumneavoastră.

Un senzor de praf, aflat la vedere, te anunță în momentul în care identifică o porțiune prăfuită prin aprinderea unui bec roșu. De îndată ce suprafața respectivă este complet curățată, se aprinde un bec verde, care indică faptul că puteți trece la zona următoare, eliminând munca dublă și reducând timpul total pentru curățenia de toamnă.
La finalul curățeniei nu trebuie să îți faci griji, pentru că noul Motion Sync™ dispune de un rezervor fără sac, ușor de detașat. Acesta poate fi golit direct în coșul de gunoi, eliminându-se riscul împrăștierii prafului pe podea.

Noul Motion Sync te ajută să câștigi timp liber deoarece a fost special proiectat  pentru a ține pasul chiar și cu cele mai active familii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod