Aspiratorul Electrolux Ergorapido 2 în 1: ajutorul instant de după mesele în familie

Orice masă în familie înseamnă, pe lângă un prilej de bucurie, şi multe firimituri rămase în urmă. Astfel, chiar dacă înainte de Paşte ai alocat mult timp curăţeniei de primăvară, după doar câteva zile, este posibil că eforturile tale să nu mai fie atât de vizibile.
Pentru a evita că rezultatele curăţeniei să dispară într-o clipă, foloseşte aspiratorul Electrolux Ergorapido 2 în 1, care este destinat curăţeniei instant. Astfel, vei putea curată imediat şi cu uşurinţă firmiturile rămase în urmă meselor în familie, resturile de mâncare şi orice mic accident în bucătărie, evitând acumularea murdăriei, care ţi-ar putea da „bătăi de cap” la curăţenia săptămânală. De asemenea, cu ajutorul Electrolux Ergorapido, vei putea face mici retuşuri, asigurându-te că laşi mereu în urmă ta o curăţenie impecabilă.

Datorită manevrabilităţii sale excelente şi roţilor mari, vei putea aspiră rapid chiar şi cele mai greu accesibile spaţii, iar datorită LED-urilor amplasate în partea din faţă a periei, vei avea o vizibilitate sporită chiar şi sub canapea sau dulapuri.
De asemenea, datorită funcţiei 2 în 1, cu o simplă apăsare de buton, unitatea de mâna se detaşează, pentru a putea aspiră firimiturile rămase pe masă sau pe blatul din bucătărie. Astfel, vei putea scapă într-o clipă de grijă curăţeniei, după mesele în familie.

Dotată cu tehnologia BrushRollClean™, peria Ergorapido va putea fi curăţată cu o simplă apăsare a clapetei amplasate pe duză. Firele de par şi scamele vor fi aspirate în containerul de praf care, datorită sistemului patentat de golire, va putea fi curăţat cu uşurinţă, fără că praful să se întoarcă în casă.
Astfel, este eliminat neplăcutul proces de curăţare manuală a acestuia.

Cu un design modern şi elegant, Electrolux Ergorapido 2 în 1 poate fi depozitat oriunde. Cele 5 culori în care este disponibil, roşu, negru, gri, gri metalizat şi ciocolatiu, se vor potrivi perfect cu stilul casei tale, iar liniile curbe şi plăcute te vor convinge rapid că nu mai este nevoie să îl depozitezi în debara.

Astfel, tot ce-ţi va rămâne de făcut este să te bucuri de clipele petrecute alături de familia ta şi să laşi retuşurile curăţeniei pe seama Electrolux Ergorapido 2 în 1!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod