Pink le răspunde celor care o critică pentru greutatea sa: "Mă simt frumoasă"

Cântăreața a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care a subliniat că "se simte fericită și frumoasă", adăugând câteva fotografii de la un eveniment de binefacere unde a participat alături de soțul său, prin care a răspuns astfel criticilor privind greutatea sa corporală, informează agenţia UPI, citată de Agerpres.
"Observ că unii dintre voi sunteți îngrijorați pentru mine privind greutatea mea corporală", a postat pe Twitter artista în vârstă de 35 de ani, adăugând ironic că este de acord că rochia nu a ieșit în fotografie la fel de bine ca în realitate, dar se simte foarte drăguță, chiar frumoasă.

"Mă simt foarte bine, sunt fericită, iar corpul meu sănătos, voluptos și foarte puternic și-a luat o binemeritată pauză. Vă mulțumesc pentru grijă"
, a mai precizat artista, în mesajul postat duminică pe Twitter.

Pink a participat duminică la un eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru lupta împotriva cancerului, alături de soțul său Carey Hart și a postat fotografii pe contul său de pe rețeaua Instagram.

Artista a postat și o poză cu soțul său însoțită de un mesaj în care îl citează pe acesta, spunând că Pink are un corp cu multă iubire de oferit și a făcut astfel trimitere la fiica lor Willow.

Pink și Hart s-au căsătorit în ianuarie 2006, iar în iunie 2011 s-a născut fiica lor Willow.
În septembrie 2014 artista a lansat cel de-al șaselea său album "The Truth About Love".


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod