5 HTP si Gaba - fara grija zilei de maine

Esti genul care-si face griji insistent. Ai mari asteptari de la tine, de la altii si de multe ori esti dezamagita. Ai atacuri de panica. Anxietatea - aceasta frica intensa...
Esti genul care-si face griji insistent. Ai mari asteptari de la tine, de la altii si de multe ori esti dezamagita. Ai atacuri de panica. Anxietatea - aceasta frica intensa si irationala foarte des intalnita, de altfel, poate fi prevenita, astfel incat atunci cand este cazul, sa poti face diferenta intre ea si o simpla teama.

5-HTP de la Secom este un supliment alimentar. Care contine serotonina - denumita si "substanta fericirii". Este antidepresiv, imbunatateste calitatea somnului si stimuleaza memoria.


Un alt tratament complementar si natural 100% este GABA de la Secom, care poate reduce simptomatologia in tulburarile anxioase (oboseala, iritabilitatea, aparitia afectiunilor digestive, cardiovasculare si multe altele).

De ce sa nu previi natural? Secom te invata cum si mai ales cu ce. Intra pe www.secom.ro sau in farmaciile Dona si Sensiblu si afla mai multe.

Pret: GABA: 60 de tablete/56 de lei
5 HTP: 60 de tablete/83 de lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod