Pentru o inima mai sanatoasa, mergi la cross

Facebook Twitter Comenteaza
Pentru o inima mai sanatoasa, mergi la cross

Societatea Romana de Cardiologie a lansat o campanie de constientizare, care are ca principal obiectiv informarea populatiei despre riscul de imbolnavire cardiovasculara (ateroscleroza si complicatiile ei) - Hiper 3 G semnificand Hipertensiunea si cresterea patologica a greutatii corporale, glicemiei si a "grasimii" (colesterolului) in sange.

Dr. Dan Deleanu, Presedintele Societatii Romane de Cardiologie a declarat: "Cercetarile demonstreaza ca 80% dintre decesele provocate de afectiuni cardiovasculare ar putea fi prevenite daca s-ar controla optim factorii de risc cardiovascular, intre cei mai importanti fiind cei 3 G, adica: greutatii corporale, glicemiei si a colesterolului) in sange".   

In acest an, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, va fi organizat un cross in Bucuresti, (duminica 27 septembrie, ora 10.30, Parcul Carol) si o serie de activitatii conexe.
Daca esti interesata sa iti masura greutatea, inaltimea si indicele de masa corporala, o poti face in locurile special amenajate din Bucuresti, Timisoara si Iasi. Vei primi si un material informativ cu recomandarile necesare pentru "a-ti pune inima la treab?" si pentru a lupta impotriva Hiper 3 G.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod