sanatate

5 obiceiuri care te ajută să-ți crești imunitatea organismului în această perioadă

Din păcate, trăim vremuri extrem de nesigure. Perioada de pandemie ne ține în continuare în alertă, iar mulți dintre noi ne temem pentru sănătatea noastră sau pentru bunăstarea persoanelor dragi. Deși nu există un secret care ne poate ajuta să avem o sănătate de fier și să fim de neatins, putem face anumite lucruri pentru a ne proteja mai bine.
Un organism sanatos poate sa lupte cu bacteriile si virusurile, motiv pentru care sfatul meu este sa adopti cateva obiceiuri care te ajuta sa-ti cresti imunitatea in aceasta perioada nesigura. Cu cat te protejezi mai mult, cu atat te vei simti mai bine.

Acorda atentie organismului tau, consuma suficienta apa, odihneste-te si evita pe cat posibil stresul. Chiar daca este o perioada dificila pentru toata lumea, nu pune si mai multa presiune asupra ta.

Ce ne ajuta sa ne crestem imunitatea


Totul pleaca de la alimentatie, si sunt sigura ca ii acorzi importanta.

Un organism care primeste toate vitaminele esentiale si nutrientii necesari pentru a functiona corect este un organism sanatos si puternic.

Iata, asadar, ce ar trebui sa faci in aceasta perioada:

Consuma alimente bogate in nutrienti


De regula, este indicat sa consumi fructe si legume de sezon, pentru ca acestea sunt o sursa importanta de proteine si vitamine. Insa iti recomand sa consumi si alimente bogate in nutrienti, cum ar fi morcovi, cartofi dulci sau varza kale. Sfatul meu este sa consumi zilnic doua tipuri de fructe si doua tipuri de legume.

In acest fel te vei asigura ca organismul tau primeste tot ceea ce are nevoie pentru a fi sanatos si puternic. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod