de ce este atat de important

De ce este atât de important să nu ne așezăm pe pat cu hainele de afară. 4 motive

Află de ce este atât de important să nu ne așezăm pe pat cu hainele de afară și, de asemenea, să nu permitem nimănui să o facă!
Dacă cineva îți cere să nu stai pe patul lui, nu te ofensa! E bine să-i urmezi exemplul. Fii atentă atunci când vine vorba de sănătatea și bunăstarea ta.

Dacă nu ai idee de ce e atât de important să nu te așezi pe pat cu hainele de afară, În acest articol vei descoperi câteva mici secrete.

De ce este atât de important să nu ne așezăm pe pat cu hainele de afară. 4 motive


Bacteriile se agață pe corp ca un lipici


Bacteriile pot trăi săptămâni sau chiar luni îngtregi pe hainele tale. Chiar și hainele noi pot fi contaminate cu germeni, deci este cu siguranță o idee bună să-ți scoți cămașa pe care ai purtat-o 8 ore înainte de a te așeza pe pat.
Această regulă ar trebui să se aplice și oaspeților tăi.

Poate provoca infecții, erupții cutanate, acnee și chiar te poți alege cu purici


Unul dintre motivele pentru care acneea apare adesea pe spate și pe piept constă în hainele murdare, care adună praful de pe stradă, transpirația și pielea moartă. În general, corpul uman elimină jumătate de milion de celule ale pielii și aproximativ un litru de transpirație zilnic. Iar părul tău poate fi un mediu propice pentru a transporta toată această murdărie.

Citește și: 10 moduri prin care corpul tău încearcă să îți spună că ceva este în neregulă cu tine
 

Hainele de afară au fost efectiv peste tot


Ia-ți doar o clipă și gândește-te cu ce au intrat în contact hainele tale: scaune de metrou, pereți de lift, bănci de parc... Acum, imaginează-ți cât de mulți oameni au mai fost în acele locuri și au făcut exact ce ai făcut și tu. I-ai invita să se așeze pe patul tău? După ce realizezi toate aceste lucruri, te vei gândi de două ori înainte să te arunci în pat imediat ce ajungi de la serviciu.


Patul tău este o zonă de confort și siguranță


Ar trebui să te simți confortabil învelindu-te cu pătura și îmbrățișându-ți perna, deoarece patul este un loc unde te poți relaxa și recupera energia pierdută. Specialiștii recomandă să nu lucrezi în pat și să stai cu prietenii tăi în bucătărie sau în sufragerie, astfel încât creierul să asocieze patul cu relaxarea și confortul, ceea ce reprezintă o mare contribuție pentru un somn sănătos.

Sursă: Brightside
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod