sanatate

Simptome ușor de ignorat, dar care ascund probleme grave

Simptome de tot felul avem cu toții. Este și motivul pentru care nu le dăm importanță. Și rău facem. Te-ai fi gândit vreodată că un banal sughiț, un oftat, picioarele umflate după o zi obositoare ori balonarea noastră „cea de toate zilele' pot fi simptome ale unor boli serioase?
Un „lască trece' este, de cele mai multe ori, singurul lucru pe care-l facem, când nu ne simțim bine. Uite-așa, ajungem la medic când e deja cam târziu pentru a rezolva o problemă gravă de sănătate. Așa că ar fi cazul să iei măsuri de pe acum, cerând sfatul unui specialist, imediat ce sesizezi nereguli.

5 simptome ușor ignorate


1.Îți simți sufletul greu?


Parcă ai o piatră pe inimă și oftezi întruna. Până și respirația e îngreunată de durerea din capul pieptului. Și toate astea fără motiv, fără să fi depus vreun efort! Nu amâna vizita la medic! Pot fi multe cauze: o afecțiune respiratorie, semnele unei spasmofilii sau, și mai rău, astm ori cheaguri de sânge la plămâni.

2.Hâc, hâc, hâc… Cine te pomenește?


Așa se spune în popor când sughite cineva.
De fapt, sughițul poate fi semn de boală, dacă este urmat de tulburări ale respirației, de insomnii sau de stări de neliniște. Sughițul indică afecțiuni precum cele intestinale, gastrita, ulcerul duodenal, pancreatita, afecțiunile ginecologice, infarctul și chiar tumorile. Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod