Herpesul genital

Ce este herpesul genital? 

Herpesul genital este o afectiune frecventa, uneori invalidanta prinmanifestarile clinice, care afecteaza in aceeasi masura barbatii sifemeile. Este determinat cel mai frecvent de virusul herpex simplex -2 (HSV-2). Aceasta familie de virusuri are o caracteristica importantasi prin aceea ca poate ramane in stare de latenta, si provoaca astfelo infectie persistenta.


Omul reprezinta singurul rezervor de virus. Se transmite prin contactintim, cel mai adesea sexual. Perioada de incubatie variaza intre 3 si 7zile. De obicei, prima infectie este mai severa si cu evolutie prelungitasau poate fi asimptomatica, in functie de reactivitatea pacientului side raspunsul imun individual.

Inainte de aparitia leziunilor clinice pot aparea local parestezii(prurit, arsuri, furnicaturi etc.). Leziunile initiale sunt reprezentatede vezicule grupate, situate pe o baza eritematoasa, care se rup rapid(in 2-4 zile), dand nastere unor ulceratii superficiale, adeseoridureroase, avand un halou rosietic; ulceratiile dispersate, de micidimensiuni, pot conflua, formand ulceratii mari, extensive. La nivelultegumentelor veziculele se transforma in pustule si apoi in ulcereacoperite de cruste. Vindecarea completa se produce in aproximativ2-3 saptamani. La barbati se pot localiza mai ales pe preput, glandsi teaca penisului, iar la femei pe labii, clitoris, perineu, vaginsi colul uterin; la cei care practica sexul anal, leziunile pot apareasi la nivelul anusului sau rectului.

La femeie se poate insoti de edemimportant al labiilor. Localizarea la nivelul uretrei determina usturimisevere la mictiune si disurie importanta, ajungand pana la retentie deurina; de asemenea se poate manifesta ca uretrita cu scurgeri uretralemucoase. Adeseori se insoteste de frison, febra, astenie, cefalee si deadenopatie locoregionala sau chiar generalizata. Uneori pot aparea sileziuni extragenitale, indeosebi pe coapse, fese, inghinal.

Printre factorii care pot reactiva infectia se numara traumatismele locale(mai ales actul sexual), alte boli infectioase, febra, menstruatia,stresul emotional etc. In general (mai putin la imunodeprimati),datorita faptului ca raspunsul imun al gazdei limiteaza rapid replicareavirala, evolutia este mai putin severa si mai scurta decat in cazulprimoinfectiei; in multe cazuri recidivele sunt asimptomatice. Sindromulprodromal apare mai frecvent si este mai sever. Veziculele se rup rapid(pot trece chiar neobservate), ulceratiile superficiale sunt mai putindureroase si se vindeca in 7-10 zile; adenopatia, ca si semnele, generalepot lipsi. La bolnavii cu imunodepresie celulara (de exemplu infectiaHIV/SIDA), evolutia este indelungata, ulceratiile putand persista(uneori chiar se maresc progresiv) timp de saptamani sau chiar luni.

O problema importanta este reprezentata de infectiile asimptomaticedeoarece in aceasta perioada bolnavii sunt contagiosi.
Se apreciaza capeste 4% din femeile si 1% din barbatii asimptomatici pot transmiteinfectia; rezervorul principal este reprezentat de colul uterin sirespectiv de uretra.

Tratament pentru herpesul genital

In prezent nu este disponibil nici un chimioterapic antiretroviral caresa previna instalarea starii de latenta sau care sa asigure eradicareainfectiei herpetice latente; de asemenea, nu influenteaza risculde aparitie, frecventa sau severitatea recidivelor dupa intrerupereatratamentului. In schimb, tratamentul antiviral s-a dovedit a fi eficientin scurtarea evolutiei, reducerea severitatii si a infectiozitatiiprimoinfectiei herpetice, si, intr-o mai mica masura, a recidivelorde herpes genital, atat la bolnavii imunocompetenti, cat si la ceiimunodeprimati; mai mult, tratamentul indelungat poate contribuila scaderea frecventei recidivelor si la reducerea infectiozitatii(inclusiv din infectia asimptomatica).


Principalul chimioterapic antiviral utilizat in tratamentul herpesuluigenital este aciclovirul cu multiplele sale denumiri comerciale. Derivateale acestuia, cu efecte similare, dar regimuri de dozaj diferite suntvalaciclovir si famciclovir. Tratamentul antiviral se continua 14zile, iar daca dupa acest interval de timp leziunile nu s-au vindecat,tratamentul poate fi prelungit cu inca 7 zile.

In cazul bolnavilor cu recidive de herpes genital (peste 5-10 recidive pean) se recomanda inceperea tratamentului antiviral in faza prodromala sauin prima zi de la aparitia leziunilor pentru ameliorarea simptomatologieisi scurtarea duratei de evolutie.

Acest tratament profilactic s-adovedit eficient la peste 75% din bolnavii cu herpes recidivant,reducand frecventa recidivelor, perioada de vindecare a leziunilor sicontagiozitatea. De obicei, tratamentul cu aciclovir in scop profilacticse poate continua pe o perioada variabila intre 6 luni si 6 ani. Totusi,desi tratamentul profilactic reduce contagiozitatea, el nu o eliminacomplet.

Nu a fost inca stabilita siguranta administrarii tratamentului antiherpetic la gravide. Riscul de transmitere perinatala al herpesuluigenital de la mama la nou-nascut este mai mare atunci cand mama seinfecteaza cu putin timp inaintea nasterii (30-50%), decat atunci cand seinfecteaza in prima jumatate a sarcinii sau are herpes genital recidivant(3%). De aceea, gravidelor care nu au avut herpes genital in antecedentesi ai caror parteneri sexuali au herpes genital sau oro-labial li seva recomanda evitarea contactelor sexuale genitale sau oro-genitaleneprotejate. Toate gravidele vor fi examinate la inceputul travaliuluipentru a decela prezenta eventualelor leziuni de herpes genital. Gravidelecare nu au semne sau simptome de herpes genital pot naste normal. Totusi,cezariana la gravidele cu leziuni active de herpes genital nu eliminariscul transmiterii la nou-nascut.

 

Alte informatii importante despre herpesul genital


Alaturi de terapia antivirala specifica, bolnavii trebuie informati despre:
- evolutia naturala, insistand asupra potentialului recidivant, ainfectiilor asimptomatice (si a contagiozitatii din aceasta perioada)si a transmiterii sexuale a infectiei;
- masurile necesare pentru reducerea transmiterii infectiei: abstinentasexuala in perioada prodromala si cat timp persista leziunile; folosireaprezervativului in cazul contactului sexual cu parteneri noi sauneinfectati;
- posibilitatea de transmitere a infectiei si in perioada asimptomatica(mai ales la bolnavii infectati cu HSV-2 si in primul an dupa primulepisod);
- riscul de infectie neonatala;
- beneficiile tratamentului antiviral.

 

 

Comentariile 1-50 din 196

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marius pe 28 Sep 2014, 12:33
    herpes

    ionescumarius235@gmail.com daca esti fata cauta ma si impreuna vom gasi solutii :)

    0
    0

  • Marius pe 16 Sep 2014, 12:21
    Cineva ? :)

    hey hey sunt Marius si vreau sa cunosc o fata cu probleme asemanatoare cu ale mele adica vestitul Herpeeeeees :) cauta ma si impreuna si i om venii noi de hac cumva :D

    0
    0

  • Marilena pe 26 Apr 2014, 16:51
    Herpes genital

    Suntem in tratament si eu si iubitul meu cu LpC - herpes genital (medicament pe baza de plante) de vreo 3 luni, se aplica prin badijonare, l-am aplicat o singura data timp de 7-9 zile si de atunci nu am mai avut eruptie ...

    1
    0

  • Sava pe 28 Mar 2014, 09:45
    Herpes genital rezolvat

    Am avut timp de cativa ani herpes genital la baza organului genital, imediat acolo unde se termina prezervativul. Suprafata a fost de 8mm/5mm iar sub piele era aproape dublu ( constatat dupa vindecare/ardere ).Dupa ce am incercat un regim cu cat mai putina carne, vitamina C ( 1g/zi), antioxidanti ( Se/Zn) si argint coloidal inghitit ( 3 lingurite de plastic / zi ) nu am avut rezultate vizibile. Am incercat pentru o luna -doua si otet de mere cat si usturoi sub forma de comprese, fara rezultat. In aproximativ doi ani, datorita transpiratiei sau poate dusului, m-am trezit cu inca 2 zone cu herpes de aproximativ 4mm aproape de capul organului. In cautare pe net pentru o solutie naturista contra virusilor de orice fel, am gasit Citroseptul ( extract de samburi de grepfruit in concentratie 1:1, importat din SUA ). Se gaseste la aproape orice magazin naturist intr-u cutiuta galben / mustar si e desfacut pe piata de Casa Herba . Am aplicat comprese cu picaturi de Citrosept nediluate peste zonele afectate de aprox 2-3 ori pe zi cateva ore. Dupa o saptamana au inceput sa apara rezultate vizibile iar dupa o luna nu mai aveam herpes. In loc, zonele afectate de herpes au ramas cu o piele noua, neteda si decolorata, spre alb, care in 1- 2 ani a revenit la culoarea normala. Poate daca se dilueaza putin picaturile care se pun in comprese pe zonele afectate nu se mai arde si nici decoloreaza spre alb pielea. in schimb s-ar putea sa dureze cateva luni vindecarea. Deasemenea, in timpul aplicarii compreselor, cat si dupa aceea, timp de 2 luni am luat citrosept pe cale orala ( aprox 5 picaturi intr-un pahar de 200ml , de 2-3 ori pe zi). Nu am tinut regim alimentar si cu antioxidanti in timpul tratamentului. Ca solutie orala e bun si argintul coloidal in concentratie de 10-20 ppm, gasibil tot la magazinele naturiste. Un ultim sfat: nu puneti citrosept nediluat in comprese pt capul glandului. La 4ani dupa tratament nu am nici o recidiva. Acest tratament foarte ieftin trebuie neaparat sa-l incercati ( o sticluta de citrosept costa aprox. 14 lei ). Succes

    3
    1

  • marian pe 14 Mar 2014, 13:06
    pentru Gabriel

    Eu am avut experiente foarte pozitive cu biomagnetoterapie, atat in Romania, cat si in Spania. Nu poti spune ca o terapie nu functioneaza doar pentru ca nu ti-a functionat tie, asa nimeni nu ar mai merge nici la spital, deoarece in mod evident nu toata lumea iese sanatoasa de acolo....Eu am foat de 9 ori cu sotia la biomagnetoterapie si sunt multumit de rezultate deoarece pa langa herpes, mi-a trecut si o micoza a piciorului pe care o aveam de muulti ani, si merg de cate ori vine Fabricio in Romania la un control, si imi spune mereu ca nu toti pacientii ajung sa se vindece deoarece este nevoie de perseverenta, rabdare si o grija extrema cu igiena.

    5
    0

  • Gabriel pe 2 Mar 2014, 23:00
    cabinetul de la Medias...

    Buna tuturor celor care sufera ca si mine de altfel de aceasta boala numita herpes genital (simplex 2). Vad ca foarte multi incearca sa ajunga la asa numitul doctor Fabricio Miluno bioenergoterapeut de origine latina si care mai vine pe la Mediasi si face pe doctorul. Eu am fost la el de vre-o 5 ori si nu va mai spun cat de greu e sa tot te duci saptamanal cu masina mai dai si 300 lei pe sedinta (atat era acum 2 ani) si te umple de magneti,descanta el ceva te tine de picioare timp pret de vre-o 15-20 minute dupa care te mai lasa 40 de min. si uite asa trece o ora dupa care ati spune ca ai una alta ca tre sa te vindece mai intai de limbrici,lambria,etc si apoi de herpes. Dragilor,pot sa va spun ca nu a avut niciun efect in afara ca mi-a luat vre-o 15 mil. pe nimic. asa ca m-am lasat pagubas,nici nu stiu defapt de ce m-am dus avand in vedere ca profesia imi confera cunestinte medicale. Poate am vrut sa ma conving inca o data ca singura solutie e un vaccin care se pare ca v-a iesi anul viitor (2015) si care va fi de mare folosinta. Deci...nu va lasati pacaliti de respectivul individ care are o fatuca care face pe translatorul si care isi are cabinetul intr-un bloc de 10 etaje intr-un apartament infect de 2 camere. Nu aruncati cu banii pe fereastra si mai bine aveti grija de sistemul vostru imunitar care e direct raspunzator de eruptiile repetate ale virusului. Stresul,oboseala,tigariile,alcolul nu fac altceva decat sa inmulteasca eruptiile.Incercati sa luati situatia asa cum e si insintati-va partenerul de situatie. Nu recurgeti la contacte sexuale in perioada de eruprie si pana nu s-a vindecat in totalitate eruptia.Aveti grija sa nu-l dati mai departe,eu l-am contactat cu tot cu prezervativ si nici nu stiu exact cand,deci aveti grija. Asa cum am spus profesia mea (medic) imi da toate informatiile necesare si uite ca tot m-am pricopsit co virusul chiar daca stiu cum si unde trebuie verificat. O eruptie foarte mica uneori foarte greu de observat este de ajuns ca prin frictiunea tesutului epitelial (pielea) sa te contaminezi. Dar sunt sigur ca stiti deja modul de contaminare asa ca nu mai are rost sa continui. Concluzia este ca nu trebuie sa mai aruncati banii pe fereastra la toti sarlatanii care se dau drept vindecatori si sa asteptati medicamente sau vaccinuri care dau intradevar rezultate. Multa sanatate va doresc.

    3
    2

  • diana pe 2 Feb 2014, 18:55
    herpes genital

    Buna seara...m-ar interesa un numar de telefon de la clinica unde lucreaza dl.dr.Fabricio Miluno. va multumesc mult

    0
    0

  • mihai pe 30 Ian 2014, 17:14
    Fabricio Miluno

    Buna ziua! Cum poate fi contactat dl Fabricio Miluno?

    0
    0

  • carmina pe 9 Ian 2014, 20:48
    multumesc lui dumnezeu

    Buna. Pe mine m-a ajutat sa scap de herpes dl Fabricio Miluno. Ii multumesc lui si lui Dumnezeu pentru aceasta!

    2
    1

  • ghe pe 6 Ian 2014, 19:08
    herpes...ce altceva?

    Buna tuturor,am ceva ani si herpes tot de ceva ani , as dori sa discut pe aceasta tema si cu voi.Adresa mea de mail este tur_ghe@yahoo.com !

    0
    0

  • pagina de dating pe 26 Aug 2013, 08:08
    herpes dating

    va astept pe pagina de facebook Herpes genital - pagina de dating :X - pentru o experienta placuta, haideti sa facem din asta un mini-site de dating ca sa nu mai avem probleme cand ne cautam jumatatea. momentan nu este niciun membru dar sper ca va avea succes :) pentru cei care nu se simt bine sa-si dezvaluie identitatea exista posibilitatea creearii unui nou profil de FB. dati like la pagina si haideti sa ne cunoastem! va astept.

    2
    1

  • paul2000 pe 26 Aug 2013, 07:06
    buna

    Buna, sunt in cautarea unei relatii cu o fata care sufera de herpes genital :) ma puteti gasi la adresa de email paul2013paul2013@yahoo.com sau la id paul2013paul2013. Multumesc, si astept un semn de la voi!

    3
    1

  • paul pe 25 Iun 2013, 12:05
    tratamente

    aciclovirul este cel mai bun medicament, dar face rau la prostata, exista l-lysine, roinita si alte plante cu efect antiviral, eventual imunostimulatori, ma lupt cu virusul de 40 de ani fara succes, nu am suficiente imunoglobuline in sange, dar atentie la alimentatie, cu carnea, mezeluri, peste gras(crap, somn) si lactate grase ati terminat daca nu vreti sa alimentati virusul cu acizi grasi polisaturati, trebuie odihna suficienta si stres cat mai putin

    0
    1

  • Ioana pe 24 Mai 2013, 17:40
    biomagnetoterapie

    Bea, spune-mi daca a reusit sa eradice virusul complet, sa-l omoare, sa-l scoata din sistem. Si cat costa o astfel de terapie. Multumesc!

    0
    0

  • Bea pe 25 Apr 2013, 01:29
    biomagnetoterapie info

    domnul Miluno nu locuieste in Romania, vine ocazional si trateaza pacienti, printre care unii cu herpes genital. Eu am facut tratament cu el in Bucuresti, nu la Medias, nu are un cabinet stabil, iar programarea am facut-o trimitandu-i un e-mail cu doua luni inainte de venirea sa in Romania. Mie mi-a functionat tratamentul, e o tehnica neconventionala, iar rezultatele depind nu numai de dansul, ci si de noi. A trebuit sa schimb cateva obiceiuri de igiena, deoarece dansul considera herpesul un virus foarte contagios, nu numai sexual, ci si de la toalete, hotel, restaurant, etc. Plus ca trebuie sa va convingeti partenerul sa faca tratamentul cu voi, in paralel.

    5
    0

  • melinda pe 2 Apr 2013, 13:17
    pt renee

    renee poti te rog sa imi dai nr de tel mobil pe care il ai al domnului miluno?daca nu doresti sa il faci public poti te rog sa mil tr pe adresa mea de mail melinda_mercea@yahoo.com?multumesc frumos

    0
    0

  • renee pe 2 Apr 2013, 13:02
    medi?aş!

    pentru cei interesaţi. aşa aş numi experienţa pe care am avut o. v am mai scris că nu pot dezvălui alte chestiuni de culise, dar eu nu am făcut tratamentul acolo. trebuie luată legătura cu domnul miluno în străinătate şi cînd vine în ţară mergeţi la el. eu am un telefon al lui, un mobil. deocamdată am un tratament care funcţionează, zilnic aciclovir. au trecut şapte luni de cînd nu mi a mai apărut, Doamne ajută. îi mulţumesc celui care m a învăţat lucrul ăsta. pe site ul acesta oamenii bolnavi, în loc să se unească să facă schimb de experienţă mai mult tac, vor să afle ceva dar nu ar da nici un sfat în schimb. cu mici axcepţii acelora le mulţumesc şi doresc să împărtăşesc şi altora experienţa mea. scrie ţi mi. cu drag, Renee

    0
    0

  • melinda pe 18 Mar 2013, 12:19
    nu exista nici un cabinet la Medias!!!!!

    Buna ziua, nu stiu ce sa mai cred sau ce sa mai zic!!!sunt pe drum spre casa am fost la Medias sa caut un cabinet si un medic dar din pacate nu am gasit nimik am mers la ghici pt ca nimeni nu a postat nici o adresa pe acest site sau un nr de tel iar la medias nu stia nimeni nici de acest doctor nici de cabinet imi pare sincer rau ca cei ce zic ca au fost aici nu posteaza nimik concret iar pe site-ul www.biomagnetismus.com nu e nimik concret nici tel decat o adresa de mail la care nu se raspunde

    0
    0

  • melinda pe 13 Mar 2013, 18:10
    herpes genital

    Buna ziua, si eu am aceasta problema de 3-4 ani si nu mai stiu ce tratamente sa iau nici un rezultat am incercat multe tratamente dar degeaba.am citit postarile celor care au fost la cabinetul din Medias si vreauu sa merg si eu sa incerc aceasta biomagnetoterapie daca stie cineva adresa acestui cabinet sau un nr de tel va rog din suflet sa il postati va multumesc frumos

    1
    0

  • catalin pe 18 Feb 2013, 13:14
    herpes genital

    buna as dori sa comunic cu o d-ra pe acest subiect herpes genital ,in vederea unei prietenii tel 0745801047

    0
    0

  • andda pe 7 Ian 2013, 15:01
    herpes

    Deedee vreau sa te intreb dupa cat timp ti-ai informat partenerul ca ai herpes?Nu ti-a fost greu?Ai fost vreodata respinsa?

    1
    0

  • renee pe 6 Dec 2012, 14:56
    atentie, seby

    salut, ia aminte de la cei invatati se vehiculeaza ca sufera multa lume de problama asta ceea ce este mai grav este faptul ca medicii nostrii nu prea sunt la curent cu cele mai revolutionare medicamente. pe mine nu m au ajutat nici unele. in plus am luat si balanita adica roseata aceea despre care cred unii ca se datoreaza herpesului. numai examenul de sangwe poate releva exsistenta virusului. inrest multa sanatate

    0
    0

  • Seby pe 9 Oct 2012, 22:59
    ajutati-ma va rog

    acum cateva saptamani am avut o relatie cu o colega de la job mi a facut sex oral si acum dupa vreo 3-4 zile la penis mi a aparut o roseala doar intr-o zona si dimineata cand ma trezeam 2 zile la rand o mancarime de innebuneam.....m am dus la dermatolog mi a dat Aciclovir 20 de pastile sa iau cate 2 la 5 ore, Solutie Cristal Violet si o solutie un amestec preparat de farmacista(nu prea inteleg ce scrie pe reteta 3 substante(nistolin ,etc)....e buna reteta care mi a dat-o??? Va rog mult spuneti mi ....Va multumesc

    1
    0

  • deedee pe 6 Sep 2012, 19:54
    herpes genital

    Daca vreti sa discutati cu cineva despre asta, imi puteti scrie pe mailul deepopescu300@yahoo.com

    0
    0

  • deedee pe 6 Sep 2012, 19:50
    Herpes Genital

    Dragii mei, eu am acest virus din 2008, cand l am contactat a fost printr o prostie, m am si protejat chiar, a fost o perioada foarte grea in viata mea, eram foarte stresata si m am gandit ca viata mea este terminata din cauza lui. Astazi dupa aproape 4 ani sunt bine, recidivele sunt foarte rare, chiar 3 pana la 4 pe an si nici nu sunt asa dureroase, singura mea teama este sa nu l transmit. Nu am facut nimic special, doar am inceput sa am o viata mai sanatoasa, am grija la ce mananc, iau vitamina C, o capsula de 1000mg/zi, si fac destul de mult sport. Mi am dat seama ca acest virus nu este atat de important, datorita job ului pe care il am acum. Sunt stwardesa ptr o companie aeriana din orientul mijlociu, m am temut atat de mult de analizele pe care trebuie sa le fac, deoarece arabii suunt foarte atenti cu cine vine sa locuiasca la ei in tara, dar aceasta anliza nu este ceruta. Din punctul meu de vedere, herpesul nu este un pericol daca deja il ai,trebuie sa inveti sa traiesti cu el, sa ti stimulezi sistemul imunitar si sa ti vezi de viata ta. Inca un lucru important, trebuie sa fii sincer cu persoana iubita.

    1
    0

  • renee pe 28 Aug 2012, 16:52
    biomagnetoterapie

    salut tuturor, eu am ajuns la miluno, la medias acum 3 luni si din unele motive pe care nu le expun aici mi a spus ca nu mi poate face terapia, de aceea va intreb a fost cineva anul acesta la tratament si s a vindecat. va rog, daca DA si daca sunteti draguti scrieti mi la rnsuditi@yahoo.com, mersi

    4
    0

  • Badday pe 15 Aug 2012, 00:25
    Pt Cory

    Cory te rog sa mi spui cate sedinte ai facut pt herpes genital (biomagnetoterapie) si care a fost intervalul dintre sedinte, si ce pret pt 1 sedinta? Te rog sa mi scrii Multumesc badday@yahoo.com

    0
    0

  • Badday pe 14 Aug 2012, 23:17
    Pt Dana

    Dana spune mi te rog cate sedinte ai facut pt herpes genital si care a fost intervalul dintre sedinte, te rog frumos sa mi scrii, si pretul badday206@yahoo.com

    0
    0

  • badday pe 14 Aug 2012, 23:07
    Pt Lili

    Lili spune mi te rog cate sedinte ai facut pt herpes genital si care a fost intervaul sedintelor* 1 data pe luna, 1 data pe saptamana?)? Multumesc badday206@yahoo.com

    2
    0

  • herpesfree pe 7 Iul 2012, 22:38
    pentru renne

    Sal! Renee, de ce nu intri pe site-ul D-lui Miluno www.biomagnetismus.com pentru a vedea adresa, are si un numar de telefon. Bafta!

    3
    0

  • renee pe 11 Iun 2012, 13:44
    adresa clinica?

    Buna celor care v ati trata la clinica din Medias. Exista un binevoitor care cunoaste adresa si numele clinicii il rog sa imi scri sau sa o posteze. Multumesc!

    7
    0

  • renee pe 9 Iun 2012, 15:49
    e mail

    adresa mea este rnsuditi@yahoo.com, nu stau pe mes. mai ales acum cand trebuie sa gasesc o solutie "salvatoare"!

    1
    0

  • Anonima pe 8 Iun 2012, 09:48
    ....

    am cititi si eu comentariile de mai jos si as vrea sa stiu mai multe despre aceasta clinica din medias. In special tarifele. Cine are cunostinte va rog sa ma contactati la id-ul keep_dreaming19@yahoo.com.

    0
    0

  • renee pe 7 Iun 2012, 16:52
    parere

    buna dragilor sunt un "boboc" in aceasta casta care tinde sa se mareasca exponential. cine naiba stia ca si protejat poti activa virusul. din cate mi s a explicat la "o casa mai mare" il avem fiecare in noi si cand se intrunesc conditiile se activeaza. am simtit pe pielea mea lucrul asta avand dureri inghinale, febra si alte simptome caracteristice. fac tratament in prezent atat cu medicamente cat si cu ce am mai gasit pe net, dynamiclear, herpeset (mersi adriana) cat si cu herpex. as vrea sa ma duc la clinica aceea de la medias dar nu stiu cum ii spune. am reusit sa scriu un mesaj doctorului miluno si a promis ca atunci cand vine in tara ma suna poate o avea timp. nu vreau sa va plictisesc dar cred ca gresim luand medicamente care de fapt inhiba virusul sa faca traseul "nervos " catre piele ci sa l eliminam. de aceea vreau sa ma duc si la medias sa fac terapia cu magneti apoi analizele sa vad daca mai am virusul prezent in corp. nu de alta dar sa mi ia sa din grija si lucrul asta. dati pe youtube si vedeti ce zice Bayard Barnes despre immunics si despre CureDrive.org apoi vorbim si ne intalnim sa vedem daca putem crea propriile noastre metode de a elimina definitiv virusul din noi. curaj. ne putem intalni in parc sau la o terasa undeva, cu totii sa nu disperam pt ancaandrei@yahoo.com scrie mi la adresa de email daca vrei sa purtam discutii despre aceasta problema. PS. DIRECTORUL MEU NU MAI DA MANA CU MINE CAND A AUZIT CE AM DESI SUNTEM PRIETENI DE 20 ANI. NU CU ALTII TREBUIE SA DISCUTAM CI INTRE NOI. HAIDETI SA FACEM CEVA.EU IL AM DE O LUNA. CU DRAG, Renee

    1
    1

  • Anca pe 7 Iun 2012, 03:15
    Herpes genital

    Ma confrunt cu aceasta problema de ceva vreme si as dori sa comunic cu persoane care se afla in aceasta situatie . Id-ul meu de messenger este ancaandrei2012@yahoo.com.

    0
    0

  • Lili pe 22 Mai 2012, 00:52
    eu nu mai am herpes genital

    Eu locuiesc in Anglia dar de sarbatorile de iarna cand am fost acasa, am fost la Medias si m-am tratat si eu cu d-ul Fabricio Miluno. De atunci mi-au disparut bubitele definitiv. Nu cred in astfel de vaccin si nici un medicament nu mi-a dat rezultate, chiar din contra, acestea au tot felul de reactii adverse negative. Biomagnetoterapia pot sa zic ca a fost eficienta pentru mine si e inofensiva pentru organism. Acum planuiesc pentru cand ma intorc in Romania am sa o aduc si pe fiica mea la tratament.

    5
    1

  • serenity pe 29 Apr 2012, 08:50
    HerpV

    in anul 2015 s-ar putea lansa un vaccin care, nu ar elimina virusul din organismul celor deja infectati, dar ar impiedica transmiterea, totodata si reaparitia recidivelor, HerpV se numeste...momentan este in faza a 2-a de teste, iar daca va trece si de aceasta faza in 2015 ne vom putea bucura de el...nu va pierdeti speranta, curand herpesul va fi doar o boala banala

    4
    0

  • victor pe 10 Apr 2012, 09:26
    herpes genital

    bun ziua tuturor.si eu am herpes genital de 2 ani.imi apare f des.cam de 2 ori pe luna.am luat herpeset dar se pare ca l-am luat degeaba.in timpul tratamentului cu herpeset mi-a aparut iar herpesul.am ajuns la concluzia ca nu pot scapa de acest virus luat accidental si in necunostinta de cauza.problema e ca sotia nu are si parca vad ca o sa-i dau si ei.iau aciclovir pastile dar imi trece pe moment si apoi iar apare cam la 2 saptamini.am gasit un comentariu pe un site si spunea ca ia zis doctorul sa ia o pastila de aciclovir pe zi,timp de sase luni.am sa o fac si pe asta.sper sa imi dea cineva o scema de tratament mai buna.sanatate va doresc

    0
    0

  • ami pe 6 Apr 2012, 01:40
    pt raluka-herpes genital

    antibioticele nu sunt pt herpes.herpesul este o boala virala,care ramane in organism toata viata. am fost la diferiti medici, dar ei nu iau aceasta boala ca fiind una grava,o trateaza cu superficialitate,si de ce sa ma mai duc la medic?sa le umplu lor buzunarele degeaba ca sa imi dea aciclovir sau alte derivate ?am incercat o multime de tratamente si naturiste si medicamentoase,uitand sa va specific ca apare lunar si chiar si mai des…si asa am incercat sa imi fac singura diferite tratamente naturiste si sa aleg din ele pe cele care ma scapau mai repede de eruptii, eu habar nu aveam ca se poate manifesta si vaginal pe langa cel "uzual" care apare pe labiile mici/mari etc care este vizibil……tot aveam mici jene jos,eu crezand ca este candida sau alceva ma duceam la examen ginec., papa nicolau o data pe an,ca sa constat ca nu imi aparea nimic nimic in neregula la rezultate,abea intr-un tarziu am citit un articol in care o doamna doctor specifica si aceste aspecte ale herpesului genital la femeie,ca in baza medicilor poti sa astepti mult si bine informatii…nu zic de toti ,mai sunt si oameni de bine dar parca se imputineaza pe zice trece…”tratamentul alternativ”incercat de mine,urmat de o vindecare foarte rapida a fost: sare grunjoasa(usuca) + bicarbonat de sodiu(reface flora vaginala) intr-un lighean cu apa calda(faci bai de sezut),sau ceai de galbenele care este extraordinar.mi s-a recomandat si ceai de curatirea sangelui sau 3 frati patati (3 luni /3 cani pe zi )+ biosept plus (5 picaturi de 3 ori/zi/ 2 saptamani pe luna timp de 3 luni se poate aplica si pe leziune ca si tinctura de propolis diluata cu apa)in cazul in care simt ca apare o eruptie “rea” iau 1 zi,2 aciclovir care nu trateaza definitiv ci doar eruptia curenta pt ca dupa cum bine stiti este stresant si fizic si psihic..si cel mai rau a fost cand mi s-a dat diagnosticul si am constientizat cu adevarat aceasta boala …dar trebuie sa incercam sa ne cunoastem mai bine corpul sa fim perseverenti si sa incercam tot ceea ce ne sta in putere sa fim mai fericiti mult timp cu acest virus in stare latenta.

    7
    0

  • raluka pe 3 Apr 2012, 22:29
    herpes genital

    credetima ca sunt terminata psihic miam luat tratamente peste tratamente ovule intravaginale,antibiotice,ma lasa 1 sapt 2 sapt si imi reapare iarasi faza este ca ce ma indispune cel mai mult este secretia urat mirositoare care tot din cauza herpesului apare chiar acum am luat iarasi din nou o pastila intravaginala nu stiu ce sa mai fac nici doctorii nu-i mai inteleg va rog ajutatima si pe mine daca cunoasteti vreun tratament de lunga durata dar sa scap de el am luat antibiotice si eu si parteneru el nu are nimic dar mie mereu imi reapare nu stiu ce sa mai fac...

    0
    0

  • Ana Seracu pe 14 Mar 2012, 01:00
    Herpes genital

    Si eu sufar de aceasta problema si as dori sa schimb informatii cu persoane in aceeasi situatie.Puteti sa imi scrieti la adresa anaseracu@yahoo.com.Multumesc

    0
    0

  • paulleugen pe 16 Ian 2012, 01:06
    buna

    buna! esti fata si esti in cautarea unei relatii?herpesul genital ti-a schimat viata?scrie-mi la adresa paulleugen@yahoo.com - 25 ani B

    0
    0

  • Mara pe 14 Ian 2012, 16:29
    Biomagnetismul - solutia alternativa care chiar da rezultate!

    Iarna trecuta tatal meu s-a imbolnavit de cancer. Am facut uriase eforturi financiare si am reusit sa ajungem la Viena, unde am avut norocul de a da peste un profesor in varsta, care mi-a sugerat ca la anii tatalui meu (71 ani) chimioterapia va produce un rau iremediabil, din care organismul lui nu se va mai recupera. Tot acest om deosebit mi-a explicat ca asa cum cancerul de col uterin este provocat de virusul Papiloma, tot asa in prezent se fac cercetari si s-au obtinut rezultate in identificarea virusilor care provoaca celelalte tipuri de cancere, si ca exista un tip de terapie care combate tocmai virusii, bacteriile, orice tip de infectii streptococice si stafilococice, si ca aceasta se cheama BIOMAGNETISM. In Austria, Germania, Spania, Italia si SUA exista sute de astfel de cabinete, am gasit zeci de forumuri in care oameni cu afectiuni grave precum scleroza multipla, diabet, hepatita C, meningita, herpes genital – adica afectiuni tratate exclusiv pentru atenuarea simptomelor si care sunt considerate nevindecabile de catre medicina conventional S-AU VINDECAT fara pastile, radiatii sau tratamente chimice. Am continuat sa caut Biomagnetism in Romania si am avut norocul sa gasesc un cabinet la Medias, unde un medic spaniol trateaza cu succes boli grave.Am fost la tratament impreuna cu tatal meu, am obtinut amandoi rezultate nesperate pt cancer, infectie streptococica, hemoroizi si multe altele. Suntem bine de un an de zile! Din vara lui 2011 am recomandat acest cabinet tuturor cunoscutilor mei cu probleme deosebite si am vazut rezultate spectaculoase obtinute cu ajutorul magnetilor in boli ca diabet, scleroza multipla, herpes genital, hepatita C, TBC, borelioza, chiar si la copii. Cu toata convingerea va recomand sa incercati aceasta alternativa complet nepericuloasa, nedureroasa, si care da rezultate de la primele sedinte. Adresa unde ii puteti gasi pe acesti oameni deosebiti o luati de aici: http://www.biomagnetismus.com/ Va doresc din suflet multa sanatate!

    6
    0

  • powermagic pe 8 Ian 2012, 17:26
    diagnostic

    De vreo 6 ani am niste bubite mici rosii ca papilele gustative pe penis care imi produc deseori mincarimi.Am fost la doctor in Spania si mia dat mie si nevestemii niste pastile si un unguent.Dupa tratament au trecut, dar nu de tot.au ramas bubitele ascunse si cind am contact sexual se evidentiaza si incep mincarimile mai puternic.Am facut analize si in Romania si am luat antibiotice puternice si tot la fel sau ascuns dar de trecut nu au trecut.As dori sa stiu ce boala e asta daca se mai poate trata.Multumesc!

    0
    0

  • powermagic pe 8 Ian 2012, 17:25
    diagnostic

    De vreo 6 ani am niste bubite mici rosii ca papilele gustative pe penis care imi produc deseori mincarimi.Am fost la doctor in Spania si mia dat mie si nevestemii niste pastile si un unguent.Dupa tratament au trecut, dar nu de tot.au ramas bubitele ascunse si cind am contact sexual se evidentiaza si incep mincarimile mai puternic.Am facut analize si in Romania si am luat antibiotice puternice si tot la fel sau ascuns dar de trecut nu au trecut.As dori sa stiu ce boala e asta daca se mai poate trata.Multumesc!

    4
    0

  • eu pe 7 Ian 2012, 01:20
    pt deea

    poate fi o simpla candidoza, dar sfatul meu e sa mergi la medic imediat ce iti apare bubita respectiva ca sa vada si ei situatia si sa-ti poata recolta analize.

    4
    0

  • Deea pe 28 Dec 2011, 18:07
    Sfat

    Si in cazul in care imi mai apare ce trebuie sa fac. Mi se pare putin cam jenant sa spun cuiva. Va rog sfatuiti-ma ce trebuie sa fac ca sa-mi dispara. Este cumva o boala ?

    1
    1

  • Deea pe 28 Dec 2011, 18:05
    Va rog ajutati-ma

    Buna ziua Am si eu o problema cu care ma confrunt de cateva zile si care deja ma sperie. Nu am mai patit pana acum si mi-e teama sa nu fie ceva grav. De cateva zile mi-a aparut un cos mare in zona pubiana pe interiorul buzei care cand m-am spalat am observat ca s-a spart dar care nu s-a retras. ce vreau eu sa stiu este daca e cumva vreo boala sau de ce mi-a aparut asa ceva?

    9
    0

  • eu pe 25 Dec 2011, 23:46
    herpes genital

    si inca ceva, pentru cei care au incercat biomagnoterapia ( ma gandesc ca daca am herpes sa-l pot "trata" ) cu astfel de terapie. Aceasta a functionat in cazul vostru?

    5
    0

  • eu pe 25 Dec 2011, 23:41
    herpes genital

    va rog sa ma ajutati putin din experiena voastra, de doua luni de zile ma lupt cu ceva in zona genitala, prima oara diagnosticat cu candidoza, urmat tratament, insa in aceasta perioada cand ma apropiam de sf tratamentului ( aveam o crema si o pastila la 7 zile) am inceput sa am o durere aproape de gland ( mai exact in aproape de santul acela ). La 2 zile a inceput sa mi se faca urat rau de tot, am fost la doctor si mi-a dat analize ca cica ar fi herpes, am facut si bactereologic la cererea mea si mi-a iesit stafilococ auriu hemolitic. tot in acest timp pana sa-mi iasa analizele de sange pentru herpes am fost tratat de stafilococ si aproape ca mi s a vindecat. cand mi-au iesit analizele pt herpes eram aproape vindecat, numai ca nu mi se inchisesera leziunile dermatologice iar IGM pt herpes mi-au iesit negative ( vb la plurar ca am facut acelasi set la clinici diferite si ambele negative). Intrebarea mea este, si va rog sa ma ajutati, chiar daca mi-au iesit negative pt herpes PLUS faptul ca i tot acest timp nu am avut acele vezicule pline de lichid ( cel putin pana acum nu au existat ) se poate sa amherpes genital? Intre timp dupa ce m-am tratat de staf, la cateva zile de cand nu ma mai luat nimic am dat-o iar in candidoza ( giagnostic pus in urma analizelor) si iarasi la cererea mea un bactereologic, mi-a iesit proteus, dar doctora mi a zis ca daca as fi avut proteus facea ravagii mai mari decat staf.ajutati-ma va rog cu cateva lamuriri, si chiar dupa 2 luni pot sa zic ca nu m-am vindecat.:(

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod