De ce unii oameni nu se îmbolnăvesc de COVID-19: explicația unui medic

După doi ani de pandemie, există persoane care nu s-au infectat cu coronavirus. Un doctor are o teorie ciudată pentru această situație.
Daca te numeri printre putinii care au reusit sa nu se imbolnaveasca de COVID-19, esti, desigur, un om norocos. Dar, asemenea cercetatorilor si celor care nu au avut aceasta sansa, vrei, desigur, sa afli care este explicatia. Cum ai scapat de coronavirusul care a impanzit lumea? Un medic are o teorie inedita.

Ma Sang-hyuk, un doctor sud-coreean si vicepresedintele Societatii Vaccinurilor din aceasta tara, a scris pe Facebook saptamana trecuta ca daca ai reusit sa scapi de coronavirus, inseamna ca nu ai prieteni.
„Adultii care nu au fost infectati cu COVID-19 sunt cei care au probleme interpersonale”, a scris el.

Un mesaj „metaforic”


Ma Sang-hyuk a sters ulterior postarea controversata si a retractat mesajul, precizand ca acesta era unul „metaforic”, relateaza site-ul de stiri Daily.

Mesajul doctorului sud-coreean s-a viralizat rapid pe retelele de socializare si a provocat reactii diferite, noteaza Marie Claire. Acesta a explicat ca a dorit sa arate cat de dificil este pentru cineva sa evite virusul cand rata de infectare creste foarte mult. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod