5 seriale noi pe care le poți vedea pe Netflix primăvara aceasta

În fiecare săptămână apar noi producții pe Netflix, dar cine are timp să le vadă pe toate?! Trebuie să știi cum să alegi ceea ce merită urmărit.
Sa ratezi o productie emblematica Netflix e o greseala aproape insuportabila cand toata lumea vorbeste numai despre filmul pe care tu nu l-ai vazut, dar nimeni nu-i perfect – nu toata lumea are timp berechet ca sa stea cu ochii pe ultimele noutati de pe platforma de streaming.

Din fericire, avem pentru tine lista noutatilor de pe Netflix si am facut o selectie a celor mai interesante titluri noi disponibile in aceasta luna. Iata cinci seriale care te vor cuceri in aceasta perioada!

„Bad Vegan”


„Bad Vegan: Fame. Fraud.
Fugitives” este un documentar in patru episoade despre Sarma Melngailis, detinatoarea unui lant de restaurante vegane de lux si a imperiului vegan newyorkez Pure Food and Wine. Reteaua a fost inchisa in 2016 dupa ce Melngailis a inselat mai multe celebritati care i-au finantat afacerea. Ea a delapidat peste 1,5 milioane de dolari din afacerea sa, virandu-i sotului ei, Anthony Strangis. Cuplul a fost arestat in acel an in statul american Tennessee, unde fugise. Docuseria urmareste relatia abuziva care s-a creat in spatele usilor inchise si modul in care a fost depistata si dezvaluita frauda. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod