Britney Spears atacă din nou: Cântăreața îl critică pe fostul său iubit, Justin Timberlake, pentru că „s-a folosit” de numele ei

Chiar dacă în trecut a postat pe rețelele de socializare video-uri în care apare dansând pe muzica lui, Britney este în prezent supărată pe fostul său iubit pentru că i-a „folosit” numele pentru a vinde albumul lui de debut, „Justified”, în anul 2002.

Spears, în vârstă de 40 de ani, a postat un mesaj pe Instagram, pe care ulterior l-a șters, în care a vorbit despre persoanele care „au trădat-o”, printre care se numărau mama și sora sa, precum și cel care i-a fost iubit în urmă cu 20 de ani.

„Mama ta își lansează cartea exact atunci când aveai cea mai mare nevoie de ea. Pentru ce? Faimă și atenție!”, a scris cântăreața.

Lynne Spears, mama lui Britney, a lansat în anul 2008 cartea „Through the Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World” (Prin furtună: O poveste adevărată despre faimă și familie într-o lume a tabloidelor), în care a dat detalii despre lupta fiicei sale cu paparazzi, precum și cu problemele de sănătate mentală.


În postarea ștearsă, cântăreața a spus despre Timberlake: „Fostul tău iubit a făcut același lucru...
și-a lansat primul album folosindu-se de numele tău, susținând că l-ai înșelat”.

Britney Spears și Justin Timberlake au format un cuplu din anul 1999 până în 2002, atunci când au apărut zvonuri cu privire la faptul că Britney l-ar fi înșelat pe cântărețul pop.

Timberlake, în vârstă de 41 de ani, ar fi confirmat aceste zvonuri prin lansarea în același an a hitului „Cry Me a River”. Pentru videoclip, el a angajat un model care să semene cu Britney, potrivit Page Six.

Diferența dintre modul în care a fost tratat Timberlake și modul în care a fost tratată Britney în atenția publicului a fost pusă în evidență în documentarul „Framing Britney Spears”, lansat în februarie 2021.

După lansarea documentarului, Justin a publicat o declarație în care i-a cerut scuze atât fostei sale iubite, cât și lui Janet Jackson, pentru incidentul din 2004 de la Super Bowl, când i-a rupt sutienul acesteia.


„Îmi pare sincer rău pentru perioadele din viața mea în când acțiunile mele au contribuit la problemă, când am vorbit când nu ar fi trebuit sau nu am vorbit pentru dreptate”, a scris cântărețul în luna februarie a anului trecut.
„Înțeleg că am dezamăgit în acele momente și în multe altele și am beneficiat de pe urma unui sistem care tolerează misoginismul și rasismul”, a mai spus starul pop.

În aprilie 2021, Britney părea să fi acceptat scuzele lui Timberlake, postând o fotografie veche în care apăreau împreună.


În luna iunie a aceluiași an, Timberlake și-a arătat din nou susținerea pentru Britney, în lupta ei de a elimina hotărârea judecătorească prin care a fost pusă sub curatela tatălui său.

La acea vreme, cântăreața a susținut un discurs de 23 de minute în fața judecătorului, în care și-a acuzat familia de faptul că îi controlează fiecare acțiune și în care l-a acuzat pe tatăl său, Jamie Spears, că își exercită în mod abuziv rolul de tutore.

„După ceea ce am văzut azi, ar trebui să o susținem cu toții pe Britney în acest moment”, a scris Timberlake într-o postare pe Twitter.


„Indiferent de trecutul nostru, de ceea ce am făcut bine sau rău, și indiferent cu cât timp în urmă s-a întâmplat...
ceea ce se întâmplă în prezent cu ea pur și simplu nu este corect. Nicio femeie nu ar trebui să fie împiedicată niciodată să ia decizii cu privire la propriul său corp”, a mai spus Justin.


Britney este în prezent logodită cu actorul și antrenorul personal Sam Asghari, cu care are o relație de cinci ani. Justin Timberlake este căsătorit cu actrița Jessica Biel și au împreună doi fii.

La rândul său, Britney are doi fii, Sean, de 16 ani, și Jayden, de 15 ani, din mariajul cu dansatorul Kevin Federline, cu care s-a căsătorit după despărțirea de Timberlake.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
30 Martie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod