Rutina de 3 pași pe care un dermatolog o folosește pentru a revitaliza tenul la începutul primăverii

Pe măsură ce lăsăm zilele reci de iarnă în urmă, este momentul ideal să redăm strălucirea și hidratarea tenului.
Perioada de la inceputul primaverii este perfecta pentru a-i oferi pielii un tratament special de ingrijire, care sa elimine celulele moarte si sa revitalizeze tenul. Pentru a face acest lucru, medicul dermatolog Ivy Lee urmeaza o rutina simpla, de trei pasi.

„Primavara este un anotimp minunat pentru ca iti permite sa evaluezi ce ai facut in ultima perioada, cum arata pielea ta, care este rutina ta actuala, iar apoi sa vezi zonele pe care vrei sa le imbunatatesti pentru a te pregati pentru primavara si vara”, declara Dr.
Lee pentru wellandgood.com. Daca scopul tau este sa obtii un ten mai luminos, medicul dermatolog recomanda sa te concentrezi asupra exfolierii, hidratarii si protectiei solare.

Cum sa revitalizezi tenul in trei pasi, la finalul iernii:


1. Concentreaza-te asupra exfolierii


„Daca pielea unui pacient este deshidratata si lipsita de stralucire, ii recomand de obicei sa se concentreze asupra unei exfolieri delicate”, spune Dr. Lee. Medicul recomanda sa alegi serumuri sau creme hidratante care au ingrediente precum acid salicilic, acid glicolic sau acid lactic, „pentru a exfolia acele celule moarte de piele care fac tenul sa para tern si nu atat de luminos pe cat ar trebui”. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod