picior umflat

Cum te ajută bicarbonatul de sodiu pentru picioarele umflate

Fie că sunt cauzate de sarcină sau de un loc de muncă epuizant, picioarele umflate reprezintă un coșmar pentru orice femeie și nici măcar nu ne referim la factorul estetic. Dacă ți-am spune însă că există un remediu și e mai aproape decât crezi? Un erou în nenumărate privințe, bicarbonatul de sodiu pentru picioare umflate reprezintă salvarea la care multe femei nici măcar nu mai sperau.

Descoperă în rândurile de mai jos cum să folosești bicarbonatul de sodiu pentru picioare umflate, dar și care sunt alte întrebuințări ale acestei substanțe chimice magice. Află tot ce trebuie să știi despre atât de popularul bicarbonat de sodiu!

Bicarbonat de sodiu pentru picioare umflate


Caracteristice mai ales perioadei de sarcină, picioarele umflate au la bază retenția de fluide din această zonă. Fie că vorbim despre purtarea unor pantofi care nu ți se potrivesc, despre dragostea mult prea fierbinte pentru tocuri, inflamații, obezitate, sarcină, sedentarism sau accidente sportive, cauzele picioarelor umflate sunt atât de numeroase.

Revitalizant, antiseptic și antiinflamator, bicarbonatul de sodiu pentru picioarele umflate este un vis transformat în realitate.

Îmbunătățind circulația, acest ingredient produce o relaxare profundă și îmbunătățește și aspectul pielii. Tot ce trebuie să faci este să adaugi câteva lingurițe de bicarbonat în apă caldă și să te așezi apoi la serialul preferat sau să asculți muzică. Vei vedea cum starea de disconfort dispare ca prin magie.

Dar există și alte efecte pozitive pe care le deține miraculosul bicarbonat de sodiu pentru picioare. Astfel, substanța chimică exfoliază, neutralizează pH-ul transpirației și elimină bacteriile de la suprafața pielii tale.
Nu sunt vești fenomenale? Citește continuarea pe divahair.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod