Cum să vorbim cu persoanele dragi care ezită să se vaccineze, potrivit medicului Anthony Fauci

Trecerea prin această pandemie nu a înseamnat doar respectarea unor reguli de siguranță precum purtarea măștilor de protecție, spălarea mâinilor cu regularitate și distantarea socială. Am avut și încă mai avem de-a face cu discuții dificile cu familia și prietenii pe tema vaccinarii.
Avand in vedere ca inca sunt foarte multi adulti nevaccinati, sunt sanse mari sa ne confruntam in continuare cu astfel de conversatii dificile, care ajung uneori in pragul unor adevarate conflicte.

Medicul Anthony Fauci, un nume important in lupta impotriva coronavirusului si directorul Institutului National de Alergii si Boli Infectioase din Statele Unite, a oferit cateva sfaturi deosebit de utile in timpul unei conferinte online.

Intrebat cum ar trebui sa vorbim cu persoanele din comunitatea noastra despre informatiile gresite legate de COVID-19 astfel incat sa ii convingem sa se vaccineze, medicul a oferit cateva sfaturi importante. 

Asculta cu empatie


„Multi oameni care ezita sa se vaccineze sunt ezitanti pentru ca au intrebari valide la care nu au primit raspunsuri”, a declarat Dr. Fauci. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod