Albirea dintilor acasa

Albirea dintilor se poate face pe cale naturala acasa, fara ajutorul medicului stomtatolog?
Buna, ma numesc Floriana si sunt din Oradea. As vrea sa va intreb daca albirea dintilor se poate face pe cale naturala acasa, fara ajutorul medicului stomtatolog. O prietena m-a sfatuit sa ma spal pe dinti cu bicarbonat de amoniu. Este sanatos? Are efecte secundare? Chiar albeste dintii? Astept cunerabdare raspunsul dvs. Va multumesc anticipat, Floriana

Dr. Gabriel Cervatiuc, medic stomatolog, raspunde:

Albirea dintilor se face cel mai bine prin igiena zilnica. Este cea mai naturala cale de a pastra dintii albi, concomitent cu reducerea consumului de ceai, cafea, vin rosu sau tigari.
Bicarbonatul de amoniu intra deja in componenta unor produsecomerciale (pastele de dinti cu "baking soda").

Eu personal nu recomand utilizarea lui ca atare si va sfatuiesc sa folositi o pasta cu grad mediu de abraziune si care sa contina si bicarbonat. Exista si metode de albit dintii acasa dar acestea se aplica numai sub control medical deoarece prezinta un foarte mare grad de risc pentru structurile dure dentare (smalt).

Daca totusi doriti asa ceva va recomand sa luati legatura cu un coleg din zona in care locuiti si cu siguranta va va recomanda ceea ce este mai bine pentru dumneavoastra.
 

Comentariile 1-50 din 71

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roiboi pe 19 Iun 2013, 01:10
    Black and white magic

    Hello my king bio teacher and practitioner of black magic and white I promise to give you my help either near or far from what ever your needs throughout the world " having children Seeing Medium Astrologer Marabout Geomancer Specialist occult works quick and permanent return of the beloved (e) marital fidelity luck working examinations professional success Customer commercially commercial bankruptcy heritage désenvoûtement Total protection against the dangers sexual failure cures unknown diseases family problems shyness INFERTILITY NEED A BABY PURSE FOR THE INCREASE OF ARGNet LOVE WORK WEALTH INVOCATION OF THE ANGEL OF WEALTH MAGIC PURSE FOR THE INCREASE OF MONEY MAGIC RING FOR VICTORY IN LOTO MULTIPLICATION FORMULA SILVER POWER and MYSTIC RING ANTI-ARMS EGYPTIAN MAGIC RING OF LOVE PERFUME MAGICAL MYSTICAL TALISMAN MAGIC OF INDIAN HOME EGYPTIAN MAGIC RING OF LOVE MIRACULOUS HEALING MAGIC RING CRYSTAL BALL MAGIC RING OF SUCCESS GUERRISON OF ALL KINDS OF DISEASE INTRODUCTION TO BLACK AND WHITE MAGIC INTRODUCTION TO THE INDUSTRY AND BLACK MAGIC REUISSITE IN CASE PROBLEM WITH JUSTICE SPELL SORCERIE BAD LUCK IN BUSINESS Guarantee convincing results in all areas. Do not stay in the dark without knowing what happens to you, the customer is king in master Kara. Life is never hopeless. She is eternally victorious and eliminates the vanquished. Master organic king and master practitioner of the black and white Best of the best magic, consulted by his colleagues in the world and in Africa, known for its exceptional natural gifts of clairvoyance is in his family for several generations and qualities of heart. Better than a friend, a true confidant who will guide you accurately. To destroy everything that threatens you and you handicap. To harmonize your inner life and predict the future Political, financial or relationship status is never immune to failure, regardless of your situation does not let negative energy take over. Master BIO Leroi helps you trace the events with his natural gifts of medium, light, marabou, black magic and balnche, your confidant at any time. Organic king and master practitioner of black magic and white BIO Leroi BENIN STREET AVENUE PRINCE OF MAIL: maraboutroibio@hotmail.fr creyn10284@aol.com,

    0
    1

  • jan perlan pe 18 Feb 2013, 17:12
    ...

    dati cu cenusha si sare !!! chiar functioneaza;)

    2
    0

  • loryandy pe 4 Ian 2013, 18:26
    Kit-uri pentru albirea dintior

    As vrea sa aduc niste kit-uri pt acasa din Franta pt albirea dintilor,de la firma WHITE&SMILE.Acolo chiar se vad si sunt destul d bune,dar nu stiu in Romania ce efect ar putea sa aiba.Daca sunteti interesati astept parerile voaste.Va pooop:*

    0
    0

  • madalina pe 27 Nov 2012, 12:56
    clinica stomatologica: albirea dintilor

    Va recomand aceasta clinica stomatologica din Bucuresti. Este super ok din toate punctele de vedere.

    0
    4

  • mihai pe 24 Oct 2012, 12:15
    AlbireaDintilorAcasa.ro

    eu mi am luat produse de la CREST de pe AlbireaDintilorAcasa.ro si chiar au functionat..recomand ac site pt ca e f ieftin fata de restul pe care le am gasit pe net..am mai auzit ca si kitul PLUS WHITE este f bun..L a incercat cineva?

    0
    1

  • ioana pe 13 Iul 2012, 14:32
    Eu mi-am luat un kit de albire pentru acasa

    buna,am incercat si eu cu bicarbonat ,lamaie etc:D>.... pana cand mi-a zis stomatologul meu ca imi stri dintii,si mi-a propus un kit de albire pentru acasa ,l-am comandat dupa un site http://www.albiredinti1.ro/ ,mi l-am luat pe cel pentru acasa cel albastru ,cu gutiere,am dat cam 200 de lei pe el,dar sincer chiar si-a meritat banii.

    1
    0

  • ana pe 21 Iun 2012, 21:17
    stilou albire dinti

    chiar astazi am gasit in magazinele "DM"asa se numesc un stilou pt albirea dintilor.costa doar25de lei.nu stiu cat este de bun .am vrut doar sa informez

    3
    1

  • colt alb pe 31 Mai 2012, 16:11
    mah

    ca sa ai dintii albii si respiratia placuta an primul rand trebuie sa-ti tratezi cariile(daca ai).Apoi trebuie sa-ti cumperi pasta de dinti si o periuta de preferinta un pic mai aspra si sa te speli pe dinti dupa fiecare masa cel putin 3 ori pe zi ,efectuand un periaj de cel putin 5 minute.Veti vedea rezultatul foarte repede ...succes!

    0
    2

  • anca pe 27 Apr 2012, 09:29
    albire dinti

    eu am o obsesie pt. dintii albi de cand eram mica. am o culoare galbuie, dar nu pt. ca nu ma spla pe dinti, ba dimpotriva ma spal dimineata si seara.am incercat si lamaie cu bicarbonat , am incercat si cu sare, nimic nu ajuta. cabinetil dentar este solutia perfecta. dai un ban dar stai in fata.

    0
    0

  • oana pe 9 Feb 2012, 12:40
    albirea dintilor plombati

    salut.. am si eu o intrebare .. daca am o plomba la unul din dintii din fata as putea sa folosesc vreun produs de albire, precum stiloul de albire...? deci dintele este tratat este o plomba cu laser.. e destul de ok,,,dar in urma albirii ...?

    0
    0

  • elena pe 3 Feb 2012, 20:07
    dinti albi

    fratilor ce tot va intrebati de albirea dintilor,cand la noi toti fumeaza de la ala de 5 ani pana la 100,ducetiva la doctor si ce va recomanda el dar in general eu la ce doctor am fost miau spus ca nui bine albirea dintilor ,ca dintele nu trebuie sa fie chiar alb,si la 3d care a aparut acum am prietene care au lesinat dupa 10 minute de durere,asa ca spalativa dupa fiecare masa.

    7
    3

  • xristi pe 29 Ian 2012, 20:32
    albirea dintilor acasa

    eu am folosit produse de la crest si opalescence..acum se gasesc si la noi ..le am luat de pe un site care are cele mai bune preturi. albireadintiloracasa.ro ..incercati si voi la mn a functionat si chiar le recomand

    1
    0

  • Mirrors pe 18 Ian 2012, 14:00
    marie acea pasta de dinti e Elkos

    da si eu am acea pasta de dinti si chiar se vede diferenta fata de celalalte paste de dinti

    1
    0

  • marie pe 15 Ian 2012, 16:28
    albirea dintilor acasa

    si cum dupa reteta cu usturoi cxare e destul de dura se poate aplica cea cu carbune medicinal si apoi cea cu bicarbonat si clatirea gurii cu apa oxigenata si o usoara periere pt timp scurt, apoi pasta de dinti cu protectie, apoi iar cea cu albire si iar ne tot jucam. O albire supereficienta am avut cu o pasta de dinti ieftina germana cu efect de 3 in unu si care avea margarete sau flori de musetel pe ambalaj. Fara sa afecteze sensibilitatea smaltului dentar.A fost un miracol.Nici cu sesodine sau alte produse eu nu am obtinut acel efect.Pacat ca nu o mai pot achizitiona.

    1
    1

  • marie pe 15 Ian 2012, 16:22
    albirea dintilor acasa

    bicarbonat cu apa oxigenata impreuna da rezultate.dar strica putin dintele.Cel mai bine este sa faci tigareta de usturoi zdrobit pus in tifon, legat cu ata si tinut intre dinti pt ca dintele sa preia din usturoi tot ce el are nevoie.Asa am albit eu pana si partea dezgolita a dintelui prin coborarea gingiei.Atentie, trebuie protejate mucoasele si epiderma cavitatii bucale cu multe sevetele de hartie si sa aveti la dispozitie un pahar de plastic pt ca vor fi excese de secretii in gura voastra. Atunci trebuie sa schimbati servetelele si este si o reteta pt sanatatea organelor interne si are ca efect secundar albirea dintilor.

    0
    0

  • marie pe 15 Ian 2012, 16:16
    dinti albiti cu pulbere din carbune medicinal

    abraziv natural f eficient si usor de utilizat. carbune medicinal pe care infasurat in m multe pungi si pus intr+un prosop il zdrobesti cu un ciocan.apoi pui o periuta de dinti in pungulita cu pulbere de carbune si numai cand ai timp m mult la dispozitie folosesti produsul.Curata f bine prin frecare, ia tot ce este depozitat pe dinte si albeste astfel.Dar ramane pe gingii putin carbune si nu poti iesi din casa repede.Deci atentie. Eeee unica problema

    1
    0

  • yuliana pe 28 Dec 2011, 17:35
    dinti albi si frumosi

    eu o sa incerc sami periez dintii cu carbonat de sodiu..sper sa vad vreo schimbare:D

    0
    2

  • ionescu pe 24 Dec 2011, 12:51
    Albirea dintilor cu cenusa

    Albirea cu negru In vechime, oamenii isi frecau dintii cu cenusa, mai mult ca sa-i faca mai albi decat in scop igienic. Culmea este ca : cenusa spala foarte bine, dar numai cenusa din LEMN. Este cel mai bun sapun, chimistii stiu mai bine de ce?

    4
    0

  • AlecS pe 13 Dec 2011, 13:32
    albirea dintilor

    nu va cumparati in nici un caz stiloul Magic White Pro . E o chinezarie de tot rahatu` care nu`ti face nimic si mai costa si 99 de ron . Eu mi`am cumparat sa vad cum i pt ca am vazut multe comentarii pozitive despre el . Dar cred ca majoritatea care il folosesc ori is prosti ori is oameni de`a lor care`si promoveaza siteul .Deci aveti grija ce cumparati ca nu tot ce`i laudat e si eficent !!

    11
    9

  • any pe 6 Oct 2011, 06:32
    ???daca stie cineva...

    ...ce reverso ..poate avea WHITE SMILE-costa 158 R E BUN,SAU NU? Are vreo actiune negativa asupra smaltului dintilor,sau altceva? Multumesc!

    8
    1

  • Ileana pe 5 Aug 2011, 13:41
    Dinti albi

    E super important sa avem o rutina de igiena orala foarte bine pusa la punct. Ata dentara, spalatul pe dinti dupa fiecare masa, apa de gura, iar daca nu ai cum sa te speli pe dinti dupa o masa, o pastila de orbit va salveaza. Eu as fac tot timpul si pana acum nu am avut probleme cu dintii si chiar ii am foarte albi.

    7
    1

  • Ileana pe 5 Aug 2011, 13:40
    Dinti albi

    E super important sa avem o rutina de igiena orala foarte bine pusa la punct. Ata dentara, spalatul pe dinti dupa fiecare masa, apa de gura, iar daca nu ai cum sa te speli pe dinti dupa o masa, o pastila de orbit va salveaza. Eu as fac tot timpul si pana acum nu am avut probleme cu dintii si chiar ii am foarte albi.

    3
    0

  • DINTE ALB pe 4 Aug 2011, 13:27
    dinti mai albi

    dativa cu smilgher bine si dupaia cu oja alba:)))

    10
    24

  • Elena pe 23 Iul 2011, 09:16
    Albirea

    partea buna este ca asa se vor ieftini preturile la albirea dintilor la stomatologie, si no' sa auzi tu stomatolog in romania care sa zica ca este eu produs mai bun decat la stomatologie ca sa te usuce de bani cu acelasi tip de ingrediente ,,, urasc romania pentru fomisti astia care vor sa te jupoaie de bani .....huuuu aaa bOc . Am sa incerc si eu produsul asta Magic si revin cu informatii daca chiar este asa bun!!!!

    3
    2

  • Cristi pe 23 Iul 2011, 09:11
    Albirea Dentara

    Si eu folosesc magicwhitepro fratilor asta chiar este fantastic am incercat si whitesmile dar nu are acelasi efect.Parerea mea ca este cea mai ieftina metoda de albit dintii cu adevarat, Ambi parinti sunt stomatologi si au verificat stiloul magicwhitepro....este acceasi formula pe care o folosec ei la stomatologie .... nu treb sa zic asta :))

    2
    4

  • Mirel pe 23 Iul 2011, 08:59
    Albirea Dintilor

    Folositi si caramida rosie :))

    5
    24

  • Valentina Zaherru pe 23 Iul 2011, 08:16
    Albirea Dintilor

    Va zic eu care este cel mai bun!!! White Smile este bun,albeste dintii dar am avut senzati naspa de sensibilizare deci nu este 100 natural are parfum si alte chesti. Despre MagicWhitePro pot spune ca este 100% natural si nu am avut nici o sensibilitate a dintilor pe durata folosiri au fost foarte comunicativi si livrarea foarte rapida, eu ma bucur ca avem acest produs in Romania ca doar nu suntem plini de bani totzi nu ?

    4
    3

  • Avramescu Adelina pe 23 Iul 2011, 08:08
    Albirea Dintilor

    Eu am facut comanda la telefon si au fost foarte ok si profesionali,eu nu cred asa ceva ca au trimis ceva expirat astia le vand asa de repede incat nici nu au timp sa expire :))) oricum eu am fost multumita de el este foarte bun si nu am avut probleme cu sensibilitatea acum depinde de la persoana la persoana. Recomand MagicWhitePro si nu va luatzi dupa totzi necunoscatori care poate nici nu au folosit stiloul de albit dintii.

    4
    4

  • cla pe 21 Iul 2011, 10:55
    WHITE SMILE STILOU

    E o minciuna, nu albeste dintii mai tare ca un periaj profesional la dentist!! Nu il comandati k nu merita!! Mi-am comandat si cica in 2 saptamani vezi diferente. Plus ca sensibilizeaza dintii FFFFF TARE!!!!!

    1
    9

  • alexandra pe 19 Iul 2011, 15:44
    despre acest magic pro

    Am comandat 3 stilouri magic pro...le-am primit astazi... surpriza , sunt expirate de 2 luni . Am incercat sa contactez pe cineva ...surpriza , nici un numar nu este bun.

    7
    11

  • Valentina pe 18 Iul 2011, 19:46
    Albirea Dintilor

    Eu va recomand MagicWhitePro este cu adevarat foarte bun !!!

    11
    4

  • mada pe 13 Iul 2011, 10:04
    albirea dintilor

    dac vrei sa ai dintii albi spalate cu BICARBONAT de SODIU (o data la 3 zile pentru a nuti strica dintii) un plik de bicarbonat de sodiu ALIMENTAR costa aprox 1 leu (nu este chimic) pune pe periuta mai mult da nu uda periuta , clatesteti mai intai gura cu ump de apa si spalate normal (va avea gust a sare:)) ) si apoi cu pasta de dinti pt a scoate gustu . Eu am incercat si se vede o diferenta ff mare ;)

    9
    6

  • Raluca pe 27 Iun 2011, 22:11
    Albirea dintilor

    sa faci comanda intra pe www.magicwhitepro.com , au si livrarea gratuita pana pe 30 iulie asa k ai timp :D esti un norocos :P

    14
    3

  • jein pe 22 Iun 2011, 19:18
    magic white pro

    de unde pot face rost de acest produs? as vrea sa-l incerc si eu pentru albirea dintilor :D

    3
    4

  • Cristina pe 21 Iun 2011, 21:48
    Si eu recomand Magic white pro

    eu si sotul meu il folosim si chiar este fantastish, recomand cu incredere acest produs magic white pro, costa 99lei super ieftin fatza de stomatolog!!!!

    16
    2

  • Alina Lazar pe 21 Iun 2011, 21:34
    Da poate fi livrat oriunde doresti!

    Dar ....cred ca treb sa platesti inainte , nu cred ca accepta plata la livrare in moldova. uite aici likul de contact : http://www.magicwhitepro.com/index.php?route=information/contact

    8
    2

  • . pe 20 Iun 2011, 20:41
    .

    chiar m-a convins magic white pro,dar am o intrebare....acest stilou poate fi si in moldova?

    3
    2

  • Alina Lazar pe 14 Iun 2011, 23:29
    Albirea dintilor

    Si eu am incercat mai toate metodele de albire a dintilor,fara succes insa pana am comandat un stilou de albire se numeste Magic White Pro , este chiar magic ;-) acum am dunti super albi ,il recomand tuturor fumatorilor si cafengiilor :-) . Si faza tare este k daca nu esti multumut de rezultate iti dau banii inapoi. Saitul se numeste , albireadintiloracasa.info si costa 99 lei , dar isi merita bani .

    19
    4

  • dinti de crocodil pe 12 Iun 2011, 15:46
    praf de caramida

    cea mai buna metoda care o foloseau chiar si faraonii...luati o caramida si o faceti praf cu ciocanul si amestecati praful de caramida cu un kg de argila si sa va spalati in urechi cu ia in fiecare diminiata sa vi-se albeasca dintii si mintea aia proasta a voastra plina de sare si de alte porcarii

    13
    31

  • olesea pe 16 Mai 2011, 00:32
    pentru cristina

    draga,imi poti spune si mie unde in chisinau se vind astfel de oje pt inalbirea dintilor?caci eu am intrebat prin farmaciile noastre si nu gasesc in niciuna.

    7
    11

  • cristina pe 9 Mar 2011, 18:51
    pentru gabi

    gabi,puiule. vedetele nu se spala cu bicarbonat. exista ca o oja alba care se aprica pedinti odata la 3 luni,si dintii iti devin albi ca zapada. vezi poate aveti prin romania asa ceva. ca aici unde sunt eu in chisinau avem si costa 10 euro.

    11
    0

  • diusha1997 pe 19 Feb 2011, 10:05
    albirea dintilor

    spunetimi va rog cum sami spal dintii cu sare??multumesc

    2
    1

  • cristina pe 15 Feb 2011, 19:39
    albirea dintilor

    va zic eu ... nu va mai stresati sa folositi toate porcariile astea eu va zic din experienta mea . am folosit si sare si bicarbonat chiar si zeama de lamaie si in final mam ales cu niste dinti fff sensibili si cu o gingivita mai bn mergeti la stomatolog sa va curete dintii de piatra si de resturile alimentare si o sa vedeti ca dintii se mai albesc si nu afecteaza dantura cu nimic din contra chiar ajuta

    3
    1

  • flori pe 7 Ian 2011, 16:01
    dintii

    sarea e cea mai buna,bicarbonatul albeste,dar strica zmaltul

    4
    2

  • Andreea Morena pe 19 Dec 2010, 19:42
    albirea dintilor

    cea mai buna solutie pt albirea dintilor este pasta de dinti SupreCristal....mi-a sp mie in dentist foarte bun!Eu incercat-o si a dat rezultate...binenteles folosita de trei ori pe zi!!!!obligatoriu! ;)

    3
    3

  • tipz pe 16 Dec 2010, 14:32
    bullsh*t

    mam spalat odata cu bicarbonat si mia cazut un dinte =))))) pe bune????

    6
    1

  • Doru pe 22 Nov 2010, 10:30
    albirea dintilor

    bai eu incerc cu bicarbonat de sodiu il folosesc de ma 3 saptamani si sper sa mearga daca aveti alte variante pt mine sa imi spuneti.Eu folosesc colgate maxfresh zicetim va rog daca este buna.Doru din bucuresti Peace

    3
    3

  • Oana pe 11 Nov 2010, 23:39
    Gresit

    Nu se foloseste bicarbonat de amoniu ci bicarbonat de sodiu.

    5
    2

  • andreea pe 9 Sep 2010, 19:21
    dinti albi

    nu va mai dati pe dinti cu toate prostiile pe care le auziti de la nu stiu ce prosti,nu faceti alceva decat sa va distrugeti dintii!

    4
    2

  • denisa pe 4 Sep 2010, 15:59
    albirea dintilor

    sincer conteaza fumatul cafeaua ce mancam sa ne spalam dupa ce mancam , ce pasta folosim sa avem dinti sanatosi fara probleme, si atunci nu vad de ce sa nu mergem sa mai facem o albire la cabinet ,care e problema?

    1
    1
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod