Test. Alege trandafirul care te reprezintă și află ce spune despre personalitatea ta

Trandafirii se numără printre cele mai iubite flori din lume. Au o frumusețe deosebită, sunt parfumați, dar pot fi și periculoși din cauza spinilor foarte ascuțiți.
De această floare se leagă numeroase legende, basme sau superstiții apărute de-a lungul mileniilor. Dar trandafirii pot dezvălui multe și despre personalitatea cuiva. Alege din imagine trandafirul care îți place cel mai mult și care simți că te reprezintă. Află din lista de mai jos ce spune despre personalitatea ta alegerea făcută:

Trandafirul numărul 1

Clasicul trandafir roșu arată faptul că ești o persoană îndrăzneață, extrovertită, care știe întotdeauna ce vrea. Ești foarte sinceră și din această cauză reușești să detectezi imediat atunci când cineva te minte. Ai foarte multe planuri pentru viitor și îți urmezi visurile fără să stai pe gânduri sau să-ți faci griji despre ce ar putea crede ceilalți.
Trebuie să înveți să te și relaxezi din când în când, pentru a-ți încărca bateriile și nu a te epuiza complet.

Trandafirul numărul 2

Toți cei care te cunosc știu că pot apela la tine când au nevoie de ajutor. Îi protejezi întotdeauna pe cei dragi, fie că sunt rude sau prieteni. Grija ta cea mai mare este aceea de a te asigura că oamenii pe care îi iubești sunt fericiți și în siguranță. Altruismul tău deosebit te poate face să uiți de propria ta fericire, ceea ce este în mod sigur periculos. Nu uita că trebuie să ai grijă și de tine.

Trandafirul numărul 3

Viața ta este guvernată de emoții și poți da dovadă de o mare sensibilitate. Uneori simți că nu te integrezi, dar asta se întâmplă pentru că ai tendința de a te subestima și de a nu-ți aprecia propriile realizări.
Nu reușești să-ți vezi calitățile, deși ai o mulțime de aptitudini ascunse pe care trebuie să le descoperi. Încearcă să crezi în tine și nu uita să te înconjori de oameni care te apreciază și te susțin.

Trandafirul numărul 4

Ești o persoană veselă, creativă și sinceră. Îți păstrezi întotdeauna optimismul și vezi lumea într-o lumină pozitivă. Curiozitatea și dorința de aventură te împing mereu să încerci lucruri noi, să experimentezi cât mai mult. Deși îți place mereu să începi noi proiecte, de multe ori te plictisești pe parcurs și nu le finalizezi. Trebuie să găsești răbdarea și energia de a-ți duce misiunile la bun sfârșit.

Trandafirul numărul 5

Te gândești mereu la viitor. Pentru că ești o persoană foarte responsabilă, nu iei decizii bazate pe impulsul de moment, ci te gândești în avans și ai strategii foarte bine puse la punct.
Dar dacă ești mereu cu gândul la ceea ce ar putea să se întâmple și te asiguri ca totul să fie perfect în viitor, riști să uiți că trebuie să trăiești prezentul. Încearcă să te bucuri mai mult de viață, zi de zi.

Trandafirul numărul 6

În mod sigur visurile tale vor deveni realitate. Ești o persoană disciplinată, care se dedică planurilor sale în proporție de 100%. Muncești mult, ești perseverentă și avansezi rapid către țelurile pe care ți le-ai propus. Cauți permanent noi modalități de a te perfecționa, iar munca este un aspect important al vieții tale. Trebuie să simți mereu că ai un scop. Dar nu uita că este nevoie de un echilibru și trebuie să ai alături oameni împreună cu care să te bucuri de realizările tale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod