5 vedete care sunt vegane convinse

Aceste vedete nu consumă carne, ouă și nici lactate de ani buni! Jessica Chastain și Jennifer Lopez nu se gândesc să renunțe vreodată la dieta vegană.

Multe vedete au cochetat cu dieta vegană care exclude total consumul produselor de origine animală. Carnea, ouăle și lactatele nu se regăsesc în meniul persoanelor care adoptă dieta vegană. 

Unele vedete au încercat o perioadă dieta vegană pentru a slăbi, însă nu au rămas la ea. În schimb. unele vedete precum Jessica Chastain care a fost vegetariană timp de 15 ani a trecut la dieta vegană și nici nu se mai gândește să renunțe vreodată la ea. 

Pentru unele persoane, dieta vegană este modul echilibrat perfect de a te hrăni, deoarece furnizează nutrienții de care are nevoie corpul, iar în plus conferă foarte multă energie.
În schimb, unele persoane care a încercat dieta vegană au constatat după o perioadă că se confruntă cu un deficit de vitamine și minerale. Este foarte important să să ai o alimentație echilibrată și diversificată, dar și să-ți asculți organismul atunci când vine vorba despre un anumit stil de alimentație.

Aceste vedete se simt mult mai bine și mai energice de când au devenit vegane. Iată 5 vedete care sunt vegane convinse:

1 din 6

Jessica Chastain

A devenit vegană în 2007, mama sa fiind o sursă de inspirație pentru ea. La vremea aceea, actrița era deja vegetariană de 15 ani de zile, însă mama sa a convins-o să încerce și dieta vegană. S-a simțiti atât de bine urmând dieta vegană încât a deschis și un restaurant cu specific vegan. ”Încerc să duc o viață normală și să mă asigur că nu contribui la cruzimea care există deja în această lume”, explică actrița.

MAI MULT DESPRE: vedete, divertisment, vegan, vedete vegane
14 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod