Mesajul florilor: cum îți definesc personalitatea

Aroma florilor te învăluie, îți aduce relaxare și te face să uiți de momentele stresante, iar tipul de buchete care te emoționează oferă informații speciale despre personalitatea ta.
Trandafirii, freziile, bujorii, lalelele și multe alte flori pot trasa în mod aromat drumul spre caracterul tău. Preferința pentru anumite flori dezvăluie multe detalii despre tine, iar mesajul parfumat al florilor creează legături, apropie oamenii și face problemele mai ușor de depășit.
Lumea florilor nu reprezintă doar o mare de parfumuri în care te poți refugia când vrei să uiți de rutină sau stres, ci varietățile care îți atrag atenția sunt definitorii pentru reacțiile, principiile și sentimentele tale.

 
Iată ce indicii dau florile preferate despre tine:

 
1. Orhideele indică pasiunea pentru lux sau extravaganța

Aceste flori exotice sunt sinonime cu obținerea lucrurilor de calitate și arată că ești obișnuită să ai mereu tot ce este mai bun. „Acest tip de frumusețe este asociat de obicei cu un preț pe măsură, iar femeile cărora le plac orhideele pot fi foarte temperamentale.
Dacă un anumit element din mediul lor nu le convine este posibil să dea peste cap întreaga situație până când revin la starea care le conferă mulțumire și echilibru”
, spune dr. Stephanie Herron, psiholog.

 
2. Lalelele arată că femeia care le alege nu este excesiv de pretențioasă

O femeie căreia îi plac lalelele este mai ușor de mulțumit, are o viziune pozitivă asupra vieții, este relaxată și are foarte mulți prieteni apropiați. „Lalelele pot înflori atât în zilele reci, cât și în cele foarte calde. Se adaptează mediului în care sunt plantate și urmăresc strălucirea soarelui, lucru care se poate spune și despre femeile care le adoră”, spune dr. Herron.

 
3. Calele semnalează femeile tăcute și puternice

Femeile care preferă un buchet de cale vor aprecia și designul minimalist, fiind convinse că nu au nevoie de foarte multe lucruri pentru a fi fericite. Aceste flori nu au nevoie de o îngrijire complexă și, spre deosebire de alte flori care atrag atenția prin culorile puternice, calele se vor impune prin simplitatea formei și culoarea clasică.
„La fel ca și calele, femeile care le aleg vor rămâne mereu puternice și vor rezista momentelor dificile fără să ceară ajutorul celorlalți. Calele simbolizează armonia dintre putere, flexibilitate, modernitate și eleganță”, spune dr. Herron.

 
4. Trandafirii reflectă sofisticarea, dar și apărarea propriei imagini

Indiferent dacă preferă trandafirii roșii, galbeni, albi sau portocalii, femeile care îi aleg au un simț înnăscut al modei și sunt foarte romantice. Cu toate acestea, florile atractive și parfumate au și spinii creați pentru a se apăra. „În mod similar, femeile care iubesc trandafirii vor fi atente să se protejeze mereu de comentarii negative sau nepoliticoase. Impun respect și grijă datorită prestanței lor”, spune dr. Herron.

 
5. Bujorii indică bucuria de a trăi clipa

„Voluptuos, dulce și armonizat cu luxul, bujorul rămâne una dintre florile cele mai apreciate de femei. Deși este foarte solicitat, nu înflorește decât puțin timp, ceea ce demonstrează că și admiratoarele acestei flori știu să se bucure de fiecare moment, apreciind tot ce au și afecțiunea pe care o primesc de la ceilalți”, spune dr.
Herron.

 
6. Irisul denotă creativitatea

Femeile care sunt atrase de iris iubesc arta și sunt foarte creative. Le place să devină muze și speră să poată inspira evoluția artistică a prietenilor. „Irisul a fost punctul de pornire pentru numeroase opere de artă de-a lungul timpului și este un simbol al regalității”, spune dr. Herron.

 
7. Floarea soarelui indică optimismul

Precis ți-ai dat seama că floarea soarelui atrage femeile cu o dispoziție pozitivă, care radiază energie și vitalitate. Vor vedea partea bună a lucrurilor și se vor orienta spre jumătatea plină a paharului. Nimic nu le va afecta moralul pentru că știu că sunt libere să-și exploreze potențialul și să viseze spre orice obiectiv, indiferent cât de departe ar fi.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod