femeie

Încetează să te mai compari cu alții. Ești unică în felul tău și așa trebuie să rămâi

Care este diferența dintre oamenii care au succes și cei care rămân pe linia de plutire? În plus, de ce nu ar trebui să te mai compari cu alții și să înțelegi că ești unică în felul tău?

De ce nu ar trebui să te mai compari cu alții?


Să spunem că în liceu făceai parte dintr-un grup de prieteni, care erau pregătiți să ia lumea în piept. Dar, într-un fel, toată lumea a reușit să facă ceea ce și-a dorit în viață, în afară de tine, cu toate că nu ți-a lipsit ambiția. Însă este important să înțelegi un aspect vital al vieții - trebuie să accepți persoana care ești. Cu toții avem nevoie de momente de gândire în viața noastră. Însă nu momente în care să ne întrebăm de ce nu am reușit să ne îmbogățim și să avem un succes la fel de mare ca cei din jurul nostru.
Este inutil să te compari cu alții. Încearcă să analizezi propria persoană și cum este perceput statutul în societate și, de asemenea, cât de important este acesta pentru tine. Gândește-te și că mulți alți oameni sunt ambițioși, dar, din anumite motive, nici ei nu și-au împlinit visul.

Nu este exclus nici să pui la îndoială valorile pe care le avem noi, oamenii, și ceea ce reprezentăm în viața noastră de zi cu zi. Această perspectivă reprezintă o imagine exactă a ceea ce se întâmplă în societate și a impactului asupra psihologiei noastre colective.
Și oamenii bogați și de succes au propriile probleme cu care se confruntă. Chiar și aceștia reflectă asupra vieții lor, indiferent de statutul lor, pentru a-și da seama unde se plasează în societate. Așa că, înainte de a te gândi de ce nu ai la fel de mult succes ca un coleg din liceu sau facultate, dă-ți seama că ați parcurs drumuri diferite și că nu ar trebui să îți compari viața cu a altora.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod