cuplu

Trăiește-ți viața lângă un om care te poate înțelege, altfel e degeaba

iulia-mirica
Oamenii empatici pot citi sufletele. Dar acesta nu e singurul avantaj pe care îl au. Iată de ce ar trebui să îți trăiești viața lângă un om care te poate înțelege și de ce persoanele empatice reprezintă cei mai buni parteneri romantici pe care îi poți găsi!

De ce ar trebui să îți trăiești viața lângă un om care te poate înțelege?


1. Nu se joacă


Empații sunt atât de deschiși atunci când vine vorba de exprimarea sentimentelor, încât sunt aproape transparenți. Aceștia nu vor aștepta trei zile înainte de a te suna după o întâlnire. Și nu vor încerca să pară ocupați, ci îți vor spune sincer cum se simt în legătură cu relația dintre voi. Iar tu nu îți vei mai face un milion de gânduri, întrebându-te ce părere are despre tine sau despre viitorul relației voastre, deoarece îți va spune întotdeauna totul.

2. Spune întotdeauna adevărul


Un om care te poate înțelege crede că minciunile reprezintă o insultă adusă tuturor persoanelor implicate. Așa că acesta preferă să admită când a făcut o greșeală și te provoacă și pe tine să spui adevărul dacă simte că minți.
Cu alte cuvinte, lucrează pentru sinceritatea și longevitatea relației, învățându-te și pe tine aceste lucruri dacă este nevoie.

3. Știe să comunice


Indiferent de cât de vagi sunt sentimentele dintre voi sau cât de complicate sunt gândurile, o persoană empatică își va găsi întotdeauna cuvintele. De asemenea, te va încuraja să îi dezvălui speranțele, visurile și temerile tale, pentru că vrea să fie alături de tine întru totul. Îți va înțelege emoțiile chiar și atunci când tu nu o poți face.

4. Trăiește viața cu intensitate


Indiferent de cât de banală este o activitate, un om care te poate înțelege se va implica cu toată atenția și simțurile sale. Aproape toate experiențele sale sunt intense și te vei molipsi și tu de la el.

5. Este inventiv în dormitor


Fiind extrem de intuitiv, acesta va ghici cele mai profunde dorințe și fantezii. Este o persoană extrem de pasionată și creativă atunci când vine vorba de viața intimă.

6. Nu există nicio limită a iubirii sale


Atunci când te iubește o persoană empatică, vei fi înconjurată de afecțiune și grijă. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la loialitatea sa, pentru că te va iubi profund.
Și va avea grijă ca tu să știi mereu acest lucru, fie prin vorbe, fie prin acțiunile sale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod