Ai cel puțin o abilitate psihică. Află cum să o identifici și cum să o folosești!

Atunci când oamenii aud de abilități psihice, se gândesc automat la bilele de cristal în care poate fi citit viitorul. Însă nu este vorba despre asta. De fapt, cei mai mulți oameni au o anumită abilitate psihică în interiorul lor.
Uneori, abilitatea aceasta este folosită subconștient sau fără recunoaștere, dar șansele sunt să fi făcut ceva doar pentru că intuiția ta ți-a spus asta. Aceste decizii, care se bazează pe raționamentul intuitiv, fac parte din imaginea de ansamblu a abilităților psihice. Dacă reușești să înțelegi despre ce este vorba în diferitele tipuri de intuiție sau abilități psihice, îți poți identifica propria abilitate psihică. De asemenea, o poți folosi mai eficient. Pe măsură ce îți dezvolți abilitățile, vei observa că viața devine mult mai clară, mai semnificativă și mai ușoară. Mai jos, poți regăsi câteva tipuri de abilități psihice. Poate ai una, mai multe sau pe toate. Iată despre ce este vorba!

Ce abilitate psihică ai și cum o poți folosi?


1. Miros clar


Ai un miros psihic? Miroși adesea lucruri care nu sunt acolo? Mirosurile sunt mesaje pentru tine. Poate că simți miros de trandafiri în drumul tău spre casă și găsești acasă un aranjament surpriză care te așteaptă.
Poate că simți un miros din întâmplare, cum ar fi un parfum sau o mâncare, un miros preferat pentru o persoană dragă pe care ai pierdut-o. Poate că ai pierdut legătura sau îți este dor de cineva în viața ta. Atunci când te gândești la acea persoană, miroși un spital, o plajă sau altceva? Aceste mirosuri din medii îndepărtate îți pot oferi indicii, mesaje și instrucțiuni pentru a te ajuta să răspunzi la întrebările pe care nici măcar nu știai că trebuie să le pui.

2. Gust clar


Ești un degustător psihic. Abilitatea ta este în interiorul papilelor gustative, care sunt folosite pentru a primi mesaje. S-ar putea să simți anumite gusturi în mod aleatoriu fără a mânca ceva, gusta aerul din jurul tău sau gusta lucruri care nu au legătură cu ceea ce mănânci sau bei.
Cei mai mulți oameni se bazează pe percepția senzorială de la atingere, vedere și sunet pentru a înțelege ce simt. Gustul clar și mirosul clar pot provoca o oarecare confuzie, dacă se numără printre abilitățile tale predominante. Poți ține un jurnal al detaliilor care te înconjoară, astfel încât să poți stabili un model, dezvolta un sentiment de asociere și analiza ceea ce îți este transmis prin abilitățile tale.

3. Auz clar


Ești un ascultător psihic. Capacitățile de auz pot fi într-o formă fizică, atunci când auzi mesajele cu urechile propriu-zise, sau pot fi sub formă spirituală, caz în care mesajele sunt recepționate în interior. Amintirile, cuvintele și sunetele pot fi reluate în capul tău.
Deoarece majoritatea mesajelor sunt auzite în vocea ta, poate fi destul de dificil să discerni între gândurile tale și cele primite. Un start bun este să cauți expresii în afara subiectului, care apar în mintea ta - gramatică neobișnuită, lungimi neobișnuite ale propozițiilor sau orice altceva care este evidențiat ca fiind important fără un motiv aparent.

4. Vedere clară


Clarvederea este cea mai cunoscută abilitate psihică. Unii oameni sunt capabili să vadă ghizi spirituali, fantome sau arhangheli cu cel de-al treilea ochi. Dar cei mai mulți au viziuni asemănătoare cu amintirile, care apar sub forma videoclipurilor sau poveștilor dintr-o perspectivă care nu este a lor.

5. Cunoaștere clară


Cunoașterea psihică este ușor asemănătoare cu emoțiile clare, dar vine dintr-un alt loc de recepție. Este un sentiment de cunoaștere din interior, care nu este însoțit de nicio fundație, cunoaștere directă sau energie de la alții.
Este un sentiment de cunoaștere inexplicabil prin emoții sau gândire.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod