Femeie care vede viata cu alti ochi

7 adevăruri care dor, dar te vor face mai puternică

Cauţi mereu scuze pentru acţiunile altora şi îţi petreci toată viaţa într-o continuă aşteptare? Trăieşte şi fii fericită acum! Fericirea ta vine din interior şi depinde doar de tine!
Ne petrecem adesea timpul aşteptând ceva să se întâmple sau să se termine pentru a ne putea continua viaţa. Această aşteptare este permanent prezentă şi consideri că fericirea ta este în strânsă legătură cu acel moment. Trebuie să conştientizezi că aceasta este viaţa şi că ea se trăieşte, nu se amână până apare un moment pe care tu-l etichetezi ca fiind fericit. Invaţă câteva lucruri care te vor elibera de gândurile negative şi te vor face mai puternică. Descoperă adevăruri care dor, dar pe care dacă le vei înţelege vei fi fericită toată viaţa, indiferent de lucrurile care se desfăşoară pe lângă tine:


1. Îi găseşti scuze dacă nu vrea să-ţi răspundă la telefon sau sms! Ia lucrurile ca atare!


Uneori nu ai chef să-i răspunzi la telefon sau sms unei prietene, dar te-ai întrebat de ce faci acest lucru? De ce nu-i răspunzi ei, însă alegi să fii disponibilă pentru altă persoană? Ei bine, dacă ai găsit răspunsul, atunci vei înţelege şi de ce nu-ţi răspund ţie anumite persoane. De îndată ce vei înţelege că fiecare om îşi face timp pentru persoanele pe care le consideră importante vei ştii că nu trebuie să găseşti nimănui scuze.
Dacă te tratează prost, trebuie să contizezi acest lucru şi să te apropii de oamenii care te tratează cu respect.


2. Nu înţelegi că fiecare îşi vede propriul interes


Indiferent cât de mult te iubeşte, trebuie să înţelegi că suntem construiţi în aşa fel încât ne vedem propriile interese. Dacă vorbim despre partenerul de viaţă, chiar şi acesta poate să facă acest lucru fără să conştientizeze, de aceea trebuie să-l faci atent atunci când ai nevoie şi să-i oferi câteva indicii.
Şi mai trebuie să ştii că şi tu procedezi la fel în anumite situaţii, însă este important să ştii care sunt limitele şi când trebuie să spui "nu" acelor oameni care devin tot mai egoişti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod