Bărbat plin de el

Eşti o persoană narcisistă? Află aici răspunsul!

Sunt multe lucruri pe care persoanele narcisiste le fac, dar care li se par perfect normale. Spre exemplu, cele mai multe dintre ele mint şi au două feţe!
Ideaspots ne prezintă 7 lucruri pe care persoanele narcisiste le fac:

1. Fug de responsabilităţi

Niciodată nu e vina narcisiştilor, întotdeauna e vina ta. Dacă sugerezi că ar fi vina lor, atunci vor găsi scuze şi vor spune minciuni pentru a-şi salva pielea.

2. Mint

Nrcisiştii mint pentru a-şi crea o imagine bună, pentru a manipula sau pentru a deveni influenţi. Pentru ei, adevărul este opţional şi flexibil şi le poate compromite personalitatea puternică. O asfel de persoană este sinceră doar atunci când iese în câlştig fâcând acel lucru sau când nu îi costă nimic.

3. Te privesc de sus

Narcisiştii trebuie să facă în aşa fel încât să se simtă importanţi pentru a se convinge că alţii sunt mici pe lângă ei. Ei sunt snobi şi se cred superiori altora, dar pot acunde foarte bine aceste lucruri pentru a nu-şi pierde din popularitatea.

4. Au două feţe

Narcisiştii au cu adevărat două feţe: faţa lor reală şi o mască. Pe cea pe care o vezi depinde doar de cât de mult îi cunoşti. Aceştia pot fi fermecători, iar cei care nu ăi cunosc bine ar putea spune că sunt cele mai grozave persoane pe care le-au întâlnit vreodată. În schimb, cei care îi cunosc bine, cum ar fi familia, prietenii sau colegii de muncă, vor spune că aceştia sunt cele mai toxice şi frustrante persoane pe care le ştiu, iar simpla rostire a numelui lor îi face să se simtă incomod.

5. Sunt răzbunătoare


Dacă îndrăzneşti să sfătuieşti sau să îi ceri unui narcisist lucruri cu care nu e de acord, sau să îi pui cuvântul la îndoială, atunci vei deveni inamicul lui numărul unu. Imediat îşi va scoate masca şi va vrea să te atace. Fie că o face pe la spate sau direct în faţă, acesta nu va permite să scapi nepedepsit.

6. Se joacă cu psihicul tău

Dacă un narcisist tocmai te-a minţit, ei bine, tu eşti cel care vei fi acuzat de acest lucru. Va arăta întotdeauna cu degetul spre tine pentru a-şi masca erorile. Se poate spune că te minte pe faţă şi te terorizează psihic.

7. Lucrează oamenii pe la spate


Narcisiştii nu ţin cont de reguli, legi, limite şi corectitudine. Adesea, aceştia se folosesc de punctele tale slabe pentru a-şi atinge obiectivele. Dacă apuci să îi calci pe coadă, se vor folosi de orice informaţie despre tine şi o vor întoarce împotriva ta pentru a-şi recăpăta faima.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod