Cum să porți o geacă puffer. 50 de ținute pentru zile geroase

Gecile foarte groase, cunoscute ca geci puffer, au fost considerate întotdeauna foarte practice și confortabile, însă au reputația de a nu fi tocmai stylish.
Datorită noilor idei de ținute puse în practică de influecerii și fashionistele de pe Instagram, geaca puffer și-a câștigat reputația de haină cool, perfectă pentru un look modern și confortabil.

În zilele geroase, când trebuie să ieși din casă, parcă ai vrea să iei pilota cu tine. Acum este posibil, pentru că gecile puffer sunt la fel de pufoase și călduroase precum cele mai bune pilote. Anul trecut a fost apogeul popularității pentru gecile groase și voluminoase, un trend care se menține și în acest an.
Deși nu avem prea multe motive de a ieși din casă în timpul pandemiei, plimbările în aer liber sunt esențiale, chiar și în zilele cu temperaturi foarte scăzute. 

Citește și: 5 trucuri de stil pe care să le încerci în 2021


Casele de modă prestigioase și designerii celebri au profitat de popularitatea gecilor puffer pentru a crea modele interesante și originale, care au devenit favoritele influecerilor. Un exemplu este geaca puffer din piele lansată de Bottega Veneta, care a fost un adevărat hit în rândul fashionistelor. 

Căutările online pentru jachete groase și geci puffer au crescut în ultima perioadă cu 34%, potrivit platformei globale de modă Lyst, citată de whowhatwear.co.uk. 

Iar dacă nu știi cu ce să asociezi o astfel de haină groasă și voluminoasă, influencerii de pe Instagram sunt o sursă excelentă de inspirație.
Cele mai multe fashioniste au transformat treningul din bumbac gros, în nuanțe nude, purtat împreună cu bocanci cu talpă groasă și geacă puffer într-o adevărată uniformă pentru zilele reci de iarnă. 

Descoperă în galerie 50 de ținute cu geacă puffer din care să te inspiri.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod