Ce se va întâmpla în 2021 pentru noi toți, conform numerologiei

Te întrebi ce se va întâmpla în 2021? Cum anul trecut a fost unul tumultuos, este o întrebare bună de pus!

În fiecare început de an, privim înainte și ne întrebăm ce se va întâmpla în continuare, iar numerologia ne poate oferi informații utile despre această întrebare complexă!

Suntem în anul 2021, iar Cifra destinului sau Calea Vieții este 5.

Ce ne pregătește anul 2021?


Cifra destinului sau Calea vieții pentru anul 2021 se calculează astfel: 2+0+2+1=5

Calea vieții numărul 5
vine cu propriile sale descrieri și explicații. Aceasta este calea pe care ne aflăm cu toții în acest moment, care este despre schimbare, reînnoire și libertate.

Mai direct spus, anul acesta avem șansa de a trăi mai fericiți și mai sănătoși, iar singura modalitate de a obține acest lucru este prin efort.

În numerologie, Calea vieții numărul 5 reprezintă acea stare dintre pământ și ceruri, punctul de mijloc. Acesta este butonul nostru de resetare și depinde de noi să facem ce e mai bun.

  • Ce se va întâmpla în 2021, în funcție de calea vieții numărul 5

 

Crede în schimbarea pozitivă


Schimbarea este de așteptat în 2021. În acest moment, planeta vibrează cu violență, separare și lăcomie. Aceasta este energie de nivel scăzut, iar acest gen de energie este distructiv.

Mâncăm alimente nesănătoase care ne scad nivelul de energie.



Ne concentrăm pe diviziune și ură, ceea ce ne reduce nivelul de energie.

Social media ne acaparează mintea.

Înlocuim liniștea cu zgomotul. Ținem televizorul pornit toată ziua și toată noaptea.

Ne holbăm la telefoanele noastre, fără a permite niciodată minții să fie liniștite.

Evităm sănătatea, pacea, bunătatea și compasiunea.

Ne aliniem cu toți ceilalți, facem ceea ce fac ceilalți fără să gândim.

Ne-am uitat pe noi înșine ca indivizi și nu ne mai privim drept ființe cu speranță și potențial. Acum ne asociem doar cu negativitatea și teroarea.

Această planetă e plină de răutate. Nu ne uităm niciodată la noi înșine pentru a ne schimba, ne uităm doar să dăm vina și să urâm pe oricine altcineva.

Pentru a crește vibrația planetei, trebuie să creștem vibrația noastră individuală.

Trebuie să credem din nou în noi înșine ca sursă a tuturor lucrurilor bune și posibile.

Citește și: Numerologie. Ce spune data nașterii tale despre tine

 

Mai puține știri


În 2021, oamenii se vor îndepărta de știri.

Am devenit dependenți de mass-media. Cel mai probabil îți vei dori să reduci consumul de știri și mass media cu 50-100%.

Mintea este creativă, iar mass-media se imprimă asupra creierului tău, lăsându-te împovărat cu nenumărate imagini, sunete și avertismente repetitive.



Dacă simți că nu poți renunța la știri sau social media, nu-ți face griji, acestea vor ajunge întotdeauna la tine dacă ești o persoană prezentă pe orice platformă de socializare.

Dar, nu trebuie să fii prezent și disponibil pentru ca astfel de lucruri să se întâmple repetitiv. E suficient și trebuie să știi când să spui stop.

Amintește-ți că prin repetare, afirmațiile devin manifestări. Devii ceea ce gândești.

Există oameni care urmăresc un anumit post de televiziune non-stop, zi și noapte, fără pauză. Aceasta este o minte care nu se odihnește și, când mintea noastră e obosită, dormim teribil, devenim paranoici, certăreți și agresivi.

Sănătatea noastră mentală are de suferit.

Devenim una cu negativitatea la care asistăm și începem să ne convingem că oricât de rău ne-am simți, avem nevoie de tot mai mult, pentru că... ce se întâmplă dacă ratăm? Teama de a pierde ne omoară încet,dar sigur.

Ceea ce se întâmplă cu adevărat este că ne pierdem viața. Nu renunțați la prețioasa viață pentru a afla stiri non-stop!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Autoconservare


În 2021, oamenii se vor îngriji de ei înșiși.

Suntem învățați de la o vârstă fragedă că suntem egoiști dacă ne gândim la noi înșine, așa că ceea ce se întâmplă este că, atunci când trebuie să ne protejăm de ceva negativ, purtăm asupra noastră vinovăția pentru acțiuni egoiste.



Este foarte importanrt să încheiem relațiile cu oamenii toxici care ne aduc doar o negativitate profundă. Nu e deloc un lucru rău sau egoist.

Acest lucru este valabil în special pentru familie. Familia de sânge este un bun exemplu al modului în care îi lăsăm pe oameni să abuzeze de noi. E cert că, dacă nu ar fi vreo legătura de sânge, nu avea nicidată nimic de-a face cu ei.

Familia este un trib. Este vorba de cine alegi să-ți fie aproape. Unii au noroc și găsesc echilibru și fericire în familia lor de sânge.

Ideea de a spune un NU puternic unui membru al familiei este una rea. Sigur, lasă-i să te distrugă, la urma urmei este familia ta, nu? Nimic mai greșit ca asta!

Permiterea cuiva să te abuzeze nu este acceptabilă.

Nimănui de pe acest Pământ nu-i datorezi căderea ta mentală. Dacă există o relație, indiferent dacă familială, de prietenie sau romantică, iar situația respectivă îți provoacă suferință și daune mentale, e de datoria ta să te protejezi și să o elimini din viața ta.

Îți datorezi să scapi de orice și oricine care îți face rău!

Mâncatul sănătos


Dieta alimentară responsabilă este posibilă în 2021.

Problema unei alimentații sănătoase este cât se poate de reală aici pe Pământ.



Dacă cineva ne spune că trebuie să renunțăm la fast-food sau să renunțăm la carne, intrăm în panică și îi condamnăm automat pe cei care ne arată o alternativă sănătoasă. Spre exemplu, aproape toată lumea adoră să urască veganii.

Nu trebuie să renunți la carne, era doar un exemplu. Dar poți bea mai multă apă și sucuri proaspete. Mănâncă legume, învață să găttești, astfel încât să poți explora lumea gusturilor și varietăților mărețe.

Știm cu toții că fără sănătate nu avem nimic!

Nu poate decât să ne fie milă de noi pentru cum am fost până acum, dar Calea vieții numărul 5 ne-a stabilit un drum spre succes, de ce să-l ratăm? Mănâncă sănătos!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod