Bella Hadid a atras toate privirile la Cannes: Modelul și-a acoperit sânii cu un colier în formă de bronhii

Covorul roșu din cadrul Festivalului de Film de la Cannes a fost presărat anul acesta cu numeroase apariții spectaculoase și ținute glamour purtate de vedete, după ce anul trecut festivalul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.
Modelul Bella Hadid a atras toate privirile în cea de-a șasea zi a festivalului, la premiera filmului „Three Floors”, care a avut loc duminică. Bella a purtat o rochie neagră cu mâneci lungi și un decolteu foarte adânc.

Supermodelul în vârstă de 24 de ani și-a acoperit sânii cu un colier masiv auriu, în forma arborelui bronșic.


Ținuta sa inedită și cât se poate de îndrăzneață a întins la maxim regulile vestimentare impuse la Cannes. Vedeta a avut pieptul complet gol, singurul element care i-a ascuns în mică măsură sânii fiind colierul auriu cu o formă neobișnuită.
Rochia lungă până în pământ a avut și o crăpătură adâncă pe un picior, iar vedeta și-a completat ținuta cu sandale cu toc înalt și barete subțiri.

Citește și: Cele mai frumoase ținute purtate de vedete la Festivalul de Film de la Cannes


Rochia purtată de Hadid face parte din colecția Schiaparelli haute couture toamnă-iarnă 2021/2022 și a fost creată de designerul Daniel Roseberry. Piesa realizată din lână este decupată până sub sâni și include un colier auriu în formă de bronhii, decorat cu cristale.


Bella Hadid a purtat ținute extravagante încă de la debutul celei de-a 74-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes.
Ea a mai purtat o rochie albă vintage Jean Paul Gaultier în seara deschiderii festivalului, apoi a ales o rochie mini Lanvin în alb și negru pentru cina Chopard.


Nu este prima dată când modelul american face furori pe covorul roșu de la Cannes. La ediția din 2016, când avea 19 ani, Hadid a purtat o rochie roșie din mătase cu o crăpătură până la șold, o creație Alexandre Vauthier.


Iar în 2017 și-a făcut apariția pe covorul roșu la gala amFAR, din cadrul festivalului de la Cannes, purtatând fără sutien o rochie complet transparentă cu aplicații strălucitoare, o creație Ralph & Russo Couture.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Traian Lazar pe 12 Iul 2021, 13:02
    Ëxtraordinara"aparitie a Bellei

    O fu.elnita care vrea sa-si mareasca deverul prin orice mijloace.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod