Helen Mirren, trendy și la 75 de ani: A purtat un costum roz și pantofi verzi cu toc pentru a promova filmul „Fast & Furious 9”

Helen Mirren și-a făcut recent apariția la un eveniment de promovare al filmului „Fast & Furious 9” purtând un costum roz și pantofi verzi cu toc.
Actrița în vârstă de 75 de ani a acordat săptămâna aceasta un interviu în fața unei reprezentanțe McLaren din Beverly Hills, California, pentru a promova noul film din seria „Fast & Furious”, în care joacă alături de Vin Diesel. 

Vedeta a demonstrat încă o dată că stilul său vestimentar este unul impecabil. Ea a purtat un costum roz format din sacou și pantaloni, completat de un top verde și pantofi cu toc în aceeași nuanță de verde intens. A accesorizat ținuta cu un colier și cercei masivi, dar și cu o eșarfă albastră cu imprimeu cu care și-a prins părul. 


De-a lungul anilor, starul britanic ne-a obișnuit cu ținute spectaculoase, întotdeauna impecabile.
Helen nu se sfiește să poarte culori puternice, piese vestimentare în tendințe și accesorii statement care atrag toate privirile. Rochiile cu fustă voluminoasă, decolteurile adânci și costumele sexy sunt alegerile sale favorite. 

Actrița britanică, deținătoare a unui premiu Oscar, interpretează rolul Magdalene 'Queenie' Shaw în cel mai nou film din franciza „Fast & Furious”. Helen a interpretat acest personaj și în „Fast & Furious 8”, lansat în anul 2017, dar a avut o scurtă apariție și în spin-off-ul din 2019, „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”.

De această dată, actrița se va afla la volan și va conduce un bolid de 280000 de dolari.
Ea s-a declarat încântată de mașină, despre care a spus că i se potrivește perfect.

Actorul Vin Diesel a vorbit despre talentul ei la volan: „Știe ce face cu volanul. Băieții nu sunt cu nimic deasupra ei”, a declarat starul american.
„Rolul meu in „Fast & Furious” a apărut pentru că am implorat pentru el. Aproape că m-am pus în genunchi. Nu chiar... Dar m-am pus metaforic în genunchi.
Întotdeauna mi-am dorit să joc într-unul din aceste filme. S-a dus vorba că vreau să apar în film și au fost foarte drăguți să-mi ofere un rol. Am fost extrem de încântată”, a declarat Helen Mirren, potrivit dailymail.co.uk.

Lansarea „Fast & Furious 9” în Statele Unite a fost amânată de cinci ori din cauza pandemiei de coronavirus, iar data finală de lansare în SUA este 25 iunie. 

Helen a câștigat în anul 2007 premiul Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol principal și un premiu BAFTA pentru interpretarea sa din filmul „The Queen”.
Cel mai recent film al său este comedia dramatică „The Duke”, în care joacă alături de actorul Jim Broadbent.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod