Katie Holmes și Suri Cruise par mai mult surori decât mamă și fiică: Ce ținute au ales pentru o plimbare în New York

Este cunoscut faptul că fosta soție a lui Tom Cruise este o adevărată fashionistă. Katie Holmes este admirată de femeile din întreaga lume pentru stilul său vestimentar șic și relaxat. Iar fiica ei, Suri, pare să îi calce pe urme.
Cele două au fost fotografiate zilele trecute în timp ce se plimbau prin New York. Deși are doar 14 ani, Suri pare să fie aproape la fel de înaltă ca mama sa. În același timp, fiica lui Tom Cruise a adoptat un stil vestimentar similar cu cel al mamei sale, caracterizat prin alegerea unor piese vestimentare confortabile și lejere.



Katie și Suri au fost surprinse în timpul unei sesiuni de cumpărături în New York, purtând măști de protecție. Actrița din “Dawson’s Creek”, celebrul serial al anilor '90, a ales o pereche de blugi largi, puțin evazați, și o cămașă supradimensionată în stil boyfriend de culoare albă, cu dungi subțiri albastre.
Vedeta a completat ținuta cu o pereche de mocasini albi Gucci, o poșetă de tip poștaș și ochelari de soare negri.

Citește și: Noua iubită a lui Tom Cruise. Hayley Atwell, 38 de ani, colegă de serviciu


Suri Cruise a purtat un set format din pantaloni de trening și top scurt, ambele cu imprimeu tie-dye, unul dintre printurile în tendințe ale acestui an. Adolescenta a adăugat un hanorac legat în jurul taliei și a ales o pereche de teniși cu model floral.
Suri are o adevărată pasiune pentru pantofii sport, dar în același timp este și adepta pantofilor eleganți.
La vârsta de numai șase ani, Suri a fost fotografiată de paparazzi purtând pantofi cu toc, ceea ce a adus numeroase critici la adresa părinților ei. 

Fiica celor doi actori celebri și-a dezvoltat propriul stil vestimentar de-a lungul anilor, devenind un adevărat star în lumea modei. Piesele din garderoba sa variază de la cizme Ugg clasice și până la jeanși rupți sau piese cu aspect feminin și romantic, de tip boho-chic.

În ceea ce o privește pe Katie Holmes, starul din filmul „The Secret” este adepta pieselor în trend, pe care le combină cu elemente clasice astfel încât să obțină ținute ce au un aer natural, șic.
Pantalonii lejeri, paltoanele supradimensionate și topurile casual o ajută pe actriță să aibă un stil vestimentar unic, ce amintește de stilul vestimentar specific franțuzoaicelor, care este atât de apreciat de fashionistele din Statele Unite și nu numai. În sezonul cald, Katie apelează adesea la rochii lejere, topuri din materiale vaporoase și încălțări precum sandalele cu talpă joasă. 

În afara stilului vestimentar impecabil, Katie se poate lăuda și cu numeroase colaborări în industria cosmetică.
Este ambasador al brandului Olay, iar de-a lungul timpului a fost imaginea Bobbi Brown Cosmetics, Miu Miu sau Ann Taylor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod