ce mostenire vor primi

Ce moștenire vor primi copiii lui Bill Gates în urma divorțului

Bill Gates și Melinda Gates au trei copii, dar Jennifer Katharine Gates este cel mai des în atenția publicului.

Bill Gates și Melinda Gates și-au anunțat oficial divorțul și se pare că lucrurile devin din ce în ce mai urâte pentru fostul cuplu.

Bill și Melinda Gates păreau că formează cuplul perfect, dar totul începe să iasă la iveală. Pe măsură ce divorțul înaintează, se descoperă tot mai multe despre căsătoria lor. Și scoate la lumină unele dintre vulnerabilitățile lor.

Citește și: Bill Gates a părăsit conducerea Microsoft după ce a avut o aventură cu una dintre angajate

Acestea fiind spuse, mulți se întreabă cum se descurcă cei trei copii ai lor și cum fac față situației.

Acum, în urma divorțului, se pare că Jennifer ar putea obține o moștenire mai mare decât a pretins cândva Bill.

Cine sunt copiii lui Bill Gates și ce vârstă au în prezent?


Jennifer Katharine Gates este fiica cea mai mare a cuplului Melinda și Bill Gates. S-a născut pe 26 aprilie 1996 și are 25 de ani în prezent. Jennifer a fost singura care a avut o reacție publică după ce părinții ei au anunțat divorțul.

"Bună ziua prieteni, mulţi dintre voi ştiţi acum de separarea părinţilor mei. Este un moment dificil pentru întreaga noastră familie. Încerc încă să învăţ să mă descurc cu emoţiile mele şi să fac acest lucru cât mai bine posibil, la fel ca ceilalţi membri ai familiei în acest moment", a scris Jennifer pe Instagram.

Al doilea copil al lui Bill și Melindei este Rory Gates. S-a născut pe 23 mai 1999 și va avea 22 de ani în curând.


Al treilea copil Gates este Phoebe Gates, care s-a născut pe 14 septembrie 2002 și va împlini 19 ani.

Se spune că Melinda va lupta pentru o moștenire mai mare pentru copiii lor


Bill și Melinda au decis că Phoebe, Rory și Jennifer Katharine Gates vor moșteni doar 10 milioane de dolari fiecare. Deși acest lucru pare mai mult decât suficient pentru o persoană obișnuită, este vorba de un fleac în comparație cu valoarea netă totală a lui Bill și Melindei.



"Nu cred că toți banii ăștia ar fi buni pentru ei. Vor primi o parte minusculă din averea mea. Asta înseamnă că ei trebuie să-și găsească singuri drumul în viață", declara Bill Gates pentru Daily Mail în 2011.

Acum, se pare că lucrurile se schimbă și că Melinda vrea mai mult pentru copiii ei.

"Bill Gates a anunțat cu mândrie că le va lăsa copiilor săi câte 10 milioane de dolari și că restul averii sale va fi donată.

Acum că Melinda Gates a preluat controlul, poate că ea va dori să le lase mai mult de 10 milioane. Poate că nu e de acord", a declarat Harriet Newman Cohen, avocată specializată în divorțuri celebre.

Ce avere va avea Jennifer Gates?


Nu se știe sigur dacă cei trei copiii Gates vor primi o moștenire mai mare după divorț. Dar, nu există nicio îndoială că fiica cuplului Melinda și Bill Gates, Jennifer Katharine Gates, își va face un nume indiferent de ce se va întâmpla. Tânăra de 25 de ani este un călăreț desăvârșit care frecventează școala de medicină și vrea să facă din lume un loc mai bun la fel ca și părinții ei.

Nu numai asta, dar și-a adunat propria avere. Se presupune că are deja 20 de milioane de dolari.



Jennifer este, de asemenea, logodită cu Nayel Nassar, sportiv ecvestru profesionist de origine egipteană, care provine dintr-o familie ultra-bogată. Se estimează că valoarea netă a lui Nassar se situează între 20 și 100 de milioane de dolari. Indiferent dacă Jennifer primește o moștenire mai mare sau nu, suntem siguri că inteligența și asocierea ei cu părinții ei miliardari o vor prima de griji.

Foto: Hepta

20 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod