Cele mai frumoase ținute purtate de vedete la Festivalul de Film de la Cannes

După ce anul trecut ceremoniile și festivalurile au fost amânate sau organizate în mediul virtual, starurile au revenit pe Riviera Franceză mai strălucitoare ca niciodată.
Ținutele purtate la Festivalul de Film de la Cannes din acest an demonstrează că vedetelor le-au lipsit evenimentele glamour de pe covorul roșu, rochiile de bal și piesele haute-couture.
 
Festivalul, desfășurat în perioada 6-17 iulie, a început cu acordarea premiului Palme d'Or onorific actriței și regizoarei americane Jodie Foster. Ediţia de anul acesta a festivalului de la Cannes marchează o premieră - juriul este majoritar feminin.

Din partea României, în secțiunile festivalului intră „La civil”, film regizat de Teodora Mihai și produs de Cristian Mungiu.
De asemenea, participă scurtmetrajul „Interfon 15”, de Andrei Epure, „Întregalde”, de Radu Munteanu, și „Prin ora circulă scurte povești de dragoste”, realizat de Carina-Gabriela Brașoveanu. De asemenea, Cristian Mungiu este președintele juriului Semaine de la Critique.
 
Descoperă în galerie cele mai frumoase ținute purtate de celebrități pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes 2021:
 
Foto: Hepta 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Foxi pe 7 Iul 2021, 17:26
    Vedete

    Foarte frumoase tinutele vedetelor! Imi place in mod special rochia purtata de Bella Hadid, mi se pare ca a fost foarte inspirata cand a ales-o.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod