Cele mai frumoase plaje din Bulgaria! Uite unde trebuie să mergi în concediu

Renumită pentru litoralul curat, în care investițiile germane au făcut minuni, Bulgaria a întrecut din păcate România în ceea ce privește opțiunile turistice de la mare. Cu servicii de o calitate superioară, conjugate cu prețuri mai mici, curățenie și civilizație, cele mai frumoase plaje din Bulgaria atrag inclusiv români în căutare de „altceva”.
Vezi mai jos care sunt destinațiile unui concediu de neuitat! Descoperă plaje perfecte pentru cei mici, dar și plaje sălbatice unde natura e încă regină!

Top plaje din Bulgaria: destinații ideale pentru concediu


Apropierea de România, serviciile de calitate, mentenanța ireproșabilă, obiectivele naturale care îți taie respirația și nenumăratele opțiuni de petrecere a timpului liber fac din destinațiile la sud de noi o oază de liniște și răsfăț cu soare de neratat. Iată cele mai frumoase plaje din Bulgaria care au cucerit turiștii!

Sunny Beach


Una dintre cele mai faimoase plaje din Bulgaria își merită acest statut! Cu o lungime de 8-9 kilometri și o lățime de aproape 80 de metri, plaja e acoperită cu un nisip fin, ca în cele mai frumoase vise, și străjuită de dune protejate prin lege, ceea ce îți dă senzația de tărâm de pe altă lume. Sunny Beach se remarcă și prin aerul curat, prin multitudinea de parcuri, dar și prin nenumăratele opțiuni de petrecere a timpului liber: sporturi acvatice, minigolf, școală de călărie, tir cu arcul, viață de noapte.
Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod