10 piese vestimentare și accesorii în care merită să investești

Sunt acele haine pe care le cumperi la întâmplare, doar pentru că îți place cum arată, și mai sunt piesele esențiale, care se dovedesc foarte utile și pe care le poți purta ani la rând.
Acestea din urmă sunt investiții pe termen lung și haine pe care le vei include în numeroase ținute de-a lungul anilor, indiferent de sezon sau tendințe.

Citește și: 6 combinații de culori care se poartă în primăvara 2021


Iată câteva dintre piesele vestimentare și accesoriile în care merită să investești:

Jeanșii drepți

Trendurile în materie de jeanși se schimbă de la un sezon la altul. De la skinny, la blugi largi, blugi cu talie joasă sau înaltă, tendințele evoluează permanent. Dar dacă vrei să faci o investiție bună, cu efect pe termen lung, trebuie să cauți o pereche de jeanși drepți, care îți vin perfect, într-o nuanță de albastru închis. Se vor potrivi cu majoritatea topurilor și încălțărilor pe care le ai și nu se demodează niciodată.

Rochia midi

Rochiile midi sunt foarte ușor de purtat.
Tot ce trebuie să faci este să le asociezi cu un sacou sau o jachetă și orice încălțăminte dorești, de la pantofi cu toc, sandale și teniși pe timp de vară și până la botine până la glezne, cizme sau bocanci în sezonul rece.

Botinele până la glezne

De ce sunt botinele până la glezne o investiție bună? Pentru că le poți purta cu orice, de la fuste și rochii până la jeanși sau pantaloni de stofă. Alege o pereche de botine de foarte bună calitate, care vor rezista ani la rând.

Sacoul negru clasic

Pe lista pieselor în care merită să investești se află, bineînțeles, și sacoul negru clasic. Este piesa care îți va completa perfect ținutele în orice sezon și o vei putea asocia cu ținutele tale cu rochii midi florale, jeanși sau ținutele office.

Trenciul

Trenciul este una dintre piesele vestimentare care pot face orice ținută să pară mai șic.
Iar dacă alegi un trenci de bună calitate, îl vei putea purta ani în șir, fără să pară învechit sau demodat. Alege nuanțe clasice precum bej, crem, camel sau maro, care se vor integra cel mai ușor în diferite ținute.

Pantalonii cu talie înaltă

Nu vei regreta niciodată faptul că ți-ai cumpărat o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Nu doar că sunt ideali pentru ținutele office, dar se potrivesc la fel de bine și pentru zilele libere, când îi poți asocia cu un tricou alb și o pereche de pantofi sport albi.

Rochia petrecută

În loc să cumperi tot ce este în trend, optează pentru piese vestimentare care îți pun silueta în valoare, așa cum este și rochia petrecută. Acest model de rochie se potrivește oricui, indiferent de forma corpului.

Fusta creion

Fusta creion a devenit o piesă vestimentară clasică încă din anii '50 și acest lucru nu pare să se schimbe curând.
O poți purta cu numeroase ocazii, nu doar în cadrul ținutelor office, fiind astfel o investiție foarte bună pe termen lung.

Helanca pe gât

Împreună cu cămașa albă clasică, helanca este una dintre cele mai importante piese vestimentare de bază. Poate fi asociată cu cele mai multe fuste sau perechi de pantaloni pe care le ai și arată întotdeauna excelent. Investește într-o helancă de calitate bună, dintr-un material dens și rezistent.

Bijuteriile clasice

În afara gablonțurilor pe care le poți cumpăra oricând astfel încât să îmbrățișezi rapid orice trend trecător, ai nevoie și de bijuterii clasice, care nu se vor demoda niciodată. Sunt investiții pe termen lung la propriu. Printre bijuteriile clasice pe care merită să le cumperi se numără pandantivul sub formă de medalion sau monedă, cerceii de tip buton cu diamant sau perlă, cerceii rotunzi sau brățările rigide din aur sau argint.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod