10 piese vestimentare care nu te avantajează niciodată

Indiferent care este forma corpului tău și ce tip de siluetă ai, există câteva piese vestimentare pe care ar trebui să le eviți întotdeauna.
Află care sunt hainele pe care nicio femeie nu ar trebui să le poarte:


Fusta scurtă cu volane

Volanele creează efectul vizual de volum. De aceea ar trebui să eviți fustele scurte cu volane care nu fac altceva decât să amplifice volumul în zona coapselor și șoldurilor. Pe de altă parte, este dificil să asociezi corect fusta cu volane cu alte piese vestimentare.

Citește și: Cum să porți fusta din piele în această toamnă. 20 de ținute din care să te inspiri


Pantalonii trei sferturi

Acești pantaloni ajung puțin mai jos de jumătatea gambei și amintesc de moda anilor 2000, când erau în vogă. Pentru că îți fac picioarele să pară mai scurte și coapsele să pară mai late, pantalonii trei sferturi nu sunt o alegere prea bună.

Haine cu cristale, glitter sau elemente decorative

Elementele strălucitoare și diversele aplicații decorative pot face ca o piesă vestimentară de zi să aibă un aspect ieftin.
Poți folosi materiale strălucitoare și detaliile din cristale, perle, paiete în cadrul ținutelor de seară.

Bluzele cu guler mare

Excesul de material din zona umerilor te va face să pari masivă, iar acest lucru este valabil și în cazul bluzelor, rochiilor și cămășilor cu guler mare. Alege piese care au un guler clasic sau optează pentru gulerele false brodate, un trend al acestui sezon.

Fustele cu trenă

Fustele care sunt mai scurte în față și mai lungi la spate pot dezavantaja chiar și cele mai frumoase picioare. De asemenea, este un model de fustă demodat, care este dificil de inclus într-o ținută modernă și interesantă.

Haine cu prea multe straturi

Piesele vestimentare care au multiple straturi îți încarcă vizual ținuta și sunt dificil de asociat cu alte piese vestimentare.
Adaugă volum inutil și creează impresia unui outfit mult prea complicat. Atunci când porți o ținută în straturi, alege haine cu modele simple și culori bloc.

Haine cu volane în jurul taliei

După cum am aflat deja, volanele amplifică volumul și de cele mai multe ori nu sunt o alegere bună. Iar rochiile, fustele sau topurile care au volane în zona taliei ascund acea forma de clepsidră a siluetei și te fac să pari mai lată în zona taliei.

Pantofi cu talpă masivă

Deși pantofii sport cu talpă masivă sunt în tendințe, aceste încălțări nu avantajează nicio femeie. Talpa supradimensionată îți face picioarele să pară imense și efectul este de-a dreptul amuzant atunci când aceste încălțări sunt purtate cu fuste sau pantaloni scurți.

Rochiile cu elastic în talie

Rochiile încrețite în jurul taliei, cu ajutorul elasticului, pot fi confortabile și ușor de purtat.
Cu toate acestea, nu arată elegant și sofisticat și în același timp creează volum nedorit în această zonă. Optează pentru rochii care au curea în talie sau o bandă de material ce accentuează talia.

Jachetele bolero

Jachetele foarte scurte de tip bolero împart corpul în două părți disproporționate. Acest lucru dezavantajează în special femeile care au mai mult volum în zona șoldurilor. Dacă vrei să creezi un efect vizual de picioare alungite, optează pentru jachete scurte, care se opresc până la nivelul taliei. 

Foto: brightside.me

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod